Fallen_Angel34
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Ειναι κάνεις μέσα να μας πει τι παίζει από κόσμο;;;;
Τώρα που ανοίγει το lamda με 7 εισητηρίο και με παροχές τύπου adult theater κάποτε με θεματολογία για βραδιές με ζευγάρια ετοιμαστείτε εκεί να βάφεται το μαγαζίΕιναι κάνεις μέσα να μας πει τι παίζει από κόσμο;;;;
φατσεα κρατα μικρο καλαθι και το παλιο λαμδα 7 ευρω ειχε την εισοδο αλλα δεν παταγε κανειςΤώρα που ανοίγει το lamda με 7 εισητηρίο και με παροχές τύπου adult theater κάποτε με θεματολογία για βραδιές με ζευγάρια ετοιμαστείτε εκεί να βάφεται το μαγαζί
Πρέπει να βρικες μερακλήδες βρομιλους ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες σαν δεν ντρέπεστε αμαρτωλοί πρέπει να πος στον φίλο μου τον Κλεομένη να έρθει να σας κάνει βουκινοΣημερα Παρασκευη θα παω μετα τις 8. Θα ειμαι σε καμπινα με μασκα. Μονο για εμφανισιμους, δυνατους γαμιαδες ανω των 40.
Δεν ξερω για πιο αργα αλλα οταν ημουν το μονο που παρατηρησα ηταν κατι ιδια αχ βαχ απο τις καμπινες με μικρα διαλλειματα προφανως για αλλαγη της πουτσας.Ας γράψει κάποιος τι! ς φάσεις που πεχτηκαν εχθές
Πάρε της εφημερίδες να διαβάσεις η τράβα από έξω από το υδρημα και αν κάνεις καμιά πίπα κάποιος θα σου κάνει δώρο ένα εισιτήριοΑς γράψει κάποιος τι! ς φάσεις που πεχτηκαν εχθές
Πάρε της εφημερίδες να διαβάσεις η τράβα από έξω από το υδρημα και αν κάνεις καμιά πίπα κάποιος θα σου κάνει δώρο ένα εισιτήριο
Οκ εντάξει αλλά γενικά δεν πειράζει ότι και αν θέλεις να κάνεις αλλά το εν λόγω υδρημα δυστυχώς έχει ακριβές κόστος υπηρεσιών που γενικά όλα έχουν αλλάξει της παροχές ηδονήςΆλλοι κάνουν πιπες, όχι εγώ, μπερδεύεσαι!
Πως είναι στο Ατραξ; Έχει κόσμο να έρθουμε;
Τυπε σε κοβω για το σι-ντι που μπουκαρει στην τελευταια καμπινα και περιμενει με τις ωρες μπας και αρπαξει καμια πουτσα. Καλυτερα αφησε το τσονταδικο και περνα απο καμια σαουνα να ριξεις κανα πλυσιμο γιατι οσες φορες σ εχω πετυχει πρεπει να ησουν τσακωμενος με το νερο για καμια βδομαδα. Ανεβαινες οροφο κι εξαφανιζονταν οι υπολοιποι απο την μποχα.Σημερα Παρασκευη θα παω μετα τις 8. Θα ειμαι σε καμπινα με μασκα. Μονο για εμφανισιμους, δυνατους γαμιαδες ανω των 40.
Τυπε εσυ κι ο αγαπησιαρης πακης πως τα πατε με το νερο??Εγω παντως περναω μια χαρα στο Αθηναικον.Σημερα ξαναβρηκα τυχαια τον Πακιστανο που με ειχε χυσει την προηγουμενη φορα και με ξεκωλιασε παλι.Ειπε οτι εχω πολυ ωραιο ατριχο κωλο σαν γυναικα..Ανταλλαξαμε τηλεφωνα γιατι εχει ενα μαγαζακι εκει κοντα και μπορει να ερχεται να τον περιποιουμαι οταν κατεβαινω.
Ελα τυπε λεγε, σε ρωτησα κατι απλο. Εκτος κι αν το νερο ειναι αγνωστη λεξη για σενα και τον αγαπησιαρη πακη.Γιατι με εχεις γαμισει για να εχεις αποψη;
Τυπε μπανιο και αβερωφ δεν πανε μαζι.Μπανιο καθε μερα και πολλα κλυσματα πριν γαμηθω.Στο παλιο Αβερωφ ειχα αρκετους μονιμους γαμιαδες στον εξωστη.
Ψηνεις cuckold με ζευγάρι αντρών;Πως είναι στο Ατραξ; Έχει κόσμο να έρθουμε;
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΔΩ
σταμάτα[/URL] τη διαφήμιση. Αν θέλεις άνοιξε δικό σου θέμα και διαφημίσου. Την επόμενη διαγράφεσαι