voreiomakedonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
παω αυριο να αραξω απο τις 1 το βραδυ μεχρι να κλεισει και να τον παιζω
θα μπεις στο βιβλιο γκινες τοτε εγω θα δω τσοντα τον παοκ......παω αυριο να αραξω απο τις 1 το βραδυ μεχρι να κλεισει και να τον παιζω
Τυπε ειναι πολυ επικινδυνα για τους πρωταρηδες, τα ζομπι μπορει να σου επιτεθουν ανα πασα στιγμη, καλυτερα να πας με καμια ολοσωμη καποτα αν δεν εχεις στολη για ρβχ πολεμο.Καλησπέρα θέλω να πάω πρώτη φορά στον χώρο.. Τι κόσμο μαζευτεί? Είναι επικίνδυνα? Ευχαριστώ πολύ
ρε φιλε Ανεβασε την τιμη στην κοκα κολα γαμησεταΤυπε ειναι πολυ επικινδυνα για τους πρωταρηδες, τα ζομπι μπορει να σου επιτεθουν ανα πασα στιγμη, καλυτερα να πας με καμια ολοσωμη καποτα αν δεν εχεις στολη για ρβχ πολεμο.
Αν σας αρεσει να σας περνουν ματι η οι παρτουζες ναι..Μπορώ να έρθω με την κοπέλα μου εκεί ;
Όχι ρε φίλε αν έρθει να κλειστεί σε μια καμπίνα να γαμηθη μια χαρά θα είναι έχει μέσα εκτός από ηδονοβλεψίες και αυτακιδες θα βγάλουμε όλοι μεροκάματοΑν σας αρεσει να σας περνουν ματι η οι παρτουζες ναι..
Έλα θα σε πάρω εγώ αλλά θέλω δωράκι τσάμπα δεν γίνεταιΠοιός θα με έχει με λουράκι σήμερα χύμα στο σινεμά;
Έλα σε μένα αν θέλεις κάνω και την γυναίκαΨηνεται κανενα ζευγαρι για αυριο το απογευματακι?
Έλα σε μένα αν θέλεις κάνω και
Τί να κάνουμε φίλε κρίση ανεργία πρέπει να κάνουμε κάτι ζήσουμε κλέφτες θα γίνουμεΜπραβο αφου κανεις τη γυναικα τραβα στη συγγρου να σου ανοιξουν τον πατο μπας κ στανιαρεις λιγο.
Σε περίμενα με μια πάστα δώρο αλλά δεν ήρθες.Έλα θα σε πάρω εγώ αλλά θέλω δωράκι τσάμπα δεν γίνεται