Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
άσε να ξέρουμε εμείς καλύτερα αν μας ενοχλείς ή όχι
Αν σας ενωχλει φίλε μου που σας λέω την αλήθεια ότι είστε όλοι ανώμαλοι και ψυχικά διαταραγμένοι που πατε να πληρώσετε 10 ευρω εκεί μέσα για να βγει το γούστο σας τότε ίσως έχεις δίκιο

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Αν σας ενωχλει φίλε μου που σας λέω την αλήθεια ότι είστε όλοι ανώμαλοι και ψυχικά διαταραγμένοι που πατε να πληρώσετε 10 ευρω εκεί μέσα για να βγει το γούστο σας τότε ίσως έχεις δίκιο
Μας ενοχλεί που μας τα κάνεις τσουρέκια. Και τώρα που παραδέχτηκες πως έχω δίκιο, βγάλε σκασμό.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
Πόσο μαλάκας είσαι τελικά....δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου από το να είσαι όλη μέρα εδώ μέσα και να λες του κόσμου τις μαλακίες....

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια...τελεικα τι φαση ειναι αυτος ο σινεμας :P:P:P
ειναι για δροσερους ή πανε και ζευγαρια?????
ειναι σε φαση σαν το 2+2?
τι μερες προτινετε να παω?
Σιγά ρε γαμιά...εκεί πάνε οι ``δροσεροί`` όπως λες ενώ εσύ ο γαμίκουλας που δεν ξέρεις ούτε ορθογραφία ψάχνεσαι μπας και βρεις κάτι να γαμήσεις γιατί μάλλον σε έχει φάει η αγαμία...όλοι οι κομπλεξικοί εδώ μέσα βγάζουν τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ τους

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
δεν υπαρχει ο τυπος. Εδω τον εχουν πεταξει εξω απο τσοντοσινεμα, και μετα αποκαλει τους αλλους βρομιλους.
Απιστευτο να σε πετανε εξω απο τσονταδικο, φανταστητε τι συμπεριφορα ειχε να επιδειξη

slaveboyATH

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
227
Πόντοι
20
Λέτε να περάσω σήμερα καμιά βόλτα; :) Έχω διάθεση για πολύ kinky φάσεις!!!!

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.215
Πόντοι
206
δεν υπαρχει ο τυπος. Εδω τον εχουν πεταξει εξω απο τσοντοσινεμα, και μετα αποκαλει τους αλλους βρομιλους.
Απιστευτο να σε πετανε εξω απο τσονταδικο, φανταστητε τι συμπεριφορα ειχε να επιδειξη
γιατι τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?τι εκανε επειδη ειναι πανηδονηστης ?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
γιατι τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?τι εκανε επειδη ειναι πανηδονηστης ?
Κάποτε είχα βγει γιατί ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός πανηδονυστης και επειδή ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός άγριος και έκανα και καυγά με έδιωξε τώρα που με βάζει μέσα δεν έχω λεφτά να παω παιδες και έχω βρει καλητερα πραγματα να κάνω αλλά δεν κράζω κανέναν γιατί και εγώ τα ίδια έκανα

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Κάποτε είχα βγει γιατί ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός πανηδονυστης και επειδή ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός άγριος και έκανα και καυγά με έδιωξε τώρα που με βάζει μέσα δεν έχω λεφτά να παω παιδες και έχω βρει καλητερα πραγματα να κάνω αλλά δεν κράζω κανέναν γιατί και εγώ τα ίδια έκανα
o μαλλιας εισαι τυπε? :confused: :confused: :confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Χτες το βράδυ έσκασε ζευγάρι νεαρό ζευγάρι κατά τη 1. Καμιά ώρα κάθισαν στο καναπέ και έσκαγαν κανά φιλί μόνο....ξέρει κανείς αν έκαναν κάτι τελικά γιατί βαρέθηκα και έφυγα ....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Χτες το βράδυ έσκασε ζευγάρι νεαρό ζευγάρι κατά τη 1. Καμιά ώρα κάθισαν στο καναπέ και έσκαγαν κανά φιλί μόνο....ξέρει κανείς αν έκαναν κάτι τελικά γιατί βαρέθηκα και έφυγα ....
Μπορεί να τους πειρε ο ύπνος άμα δεν πετακτηκε κανένας διαδηλωτής

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.215
Πόντοι
206
Τώρα περνώ και πατατάκια γιατί παλιά που έτρωγα ηλιόσπορους έκανα θόρυβο και με πέταξαν έξω τα βόδια
φατσεα να παρεις κομπολοι και τσακα τσουκα να σπας τα αρχιδια του κοσμου:rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε βλεπεις ακομα τσοντα παρεα με κοκα κολα??
τι εκανε και τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
φατσεα να παρεις κομπολοι και τσακα τσουκα να σπας τα αρχιδια του κοσμου:rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι εκανε και τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?
Τώρα έχει ακρίβεια δεν πάω τώρα θέλω 10 ευρω εισιτήρια και 2 ευρώ την κόκα κόλα και 3 ευρώ πατατάκια και το 3 βενζίνη 18 ευρω εξωδα οπότε είναι λογικό να χαζεύω στο xmaster

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.533
Πόντοι
2.256
Εχουν ανοιξει αυτα τα σινεμα τωρα;

Stories

Νέο!

Stories