slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 20
Λέτε να περάσω σήμερα καμιά βόλτα;
Έχω διάθεση για πολύ kinky φάσεις!!!!
γιατι τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?τι εκανε επειδη ειναι πανηδονηστης ?δεν υπαρχει ο τυπος. Εδω τον εχουν πεταξει εξω απο τσοντοσινεμα, και μετα αποκαλει τους αλλους βρομιλους.
Απιστευτο να σε πετανε εξω απο τσονταδικο, φανταστητε τι συμπεριφορα ειχε να επιδειξη
Κάποτε είχα βγει γιατί ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός πανηδονυστης και επειδή ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός άγριος και έκανα και καυγά με έδιωξε τώρα που με βάζει μέσα δεν έχω λεφτά να παω παιδες και έχω βρει καλητερα πραγματα να κάνω αλλά δεν κράζω κανέναν γιατί και εγώ τα ίδια έκαναγιατι τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?τι εκανε επειδη ειναι πανηδονηστης ?
o μαλλιας εισαι τυπε?Κάποτε είχα βγει γιατί ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός πανηδονυστης και επειδή ειμουν ηδονοβλεψίας κυνηγός άγριος και έκανα και καυγά με έδιωξε τώρα που με βάζει μέσα δεν έχω λεφτά να παω παιδες και έχω βρει καλητερα πραγματα να κάνω αλλά δεν κράζω κανέναν γιατί και εγώ τα ίδια έκανα
Εδώ μέσα και στο ΑΤ μου είχαν βγάλει αυτό το παρατσούκλι και αυτό με ακολουθεί και στην παραλίαo μαλλιας εισαι τυπε?![]()
![]()
![]()
Τυπε βλεπεις ακομα τσοντα παρεα με κοκα κολα??Εδώ μέσα και στο ΑΤ μου είχαν βγάλει αυτό το παρατσούκλι και αυτό με ακολουθεί και στην παραλία
Τώρα περνώ και πατατάκια γιατί παλιά που έτρωγα ηλιόσπορους έκανα θόρυβο και με πέταξαν έξω τα βόδιαΤυπε βλεπεις ακομα τσοντα παρεα με κοκα κολα??
Μπορεί να τους πειρε ο ύπνος άμα δεν πετακτηκε κανένας διαδηλωτήςΧτες το βράδυ έσκασε ζευγάρι νεαρό ζευγάρι κατά τη 1. Καμιά ώρα κάθισαν στο καναπέ και έσκαγαν κανά φιλί μόνο....ξέρει κανείς αν έκαναν κάτι τελικά γιατί βαρέθηκα και έφυγα ....
φατσεα να παρεις κομπολοι και τσακα τσουκα να σπας τα αρχιδια του κοσμουΤώρα περνώ και πατατάκια γιατί παλιά που έτρωγα ηλιόσπορους έκανα θόρυβο και με πέταξαν έξω τα βόδια
τι εκανε και τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?Τυπε βλεπεις ακομα τσοντα παρεα με κοκα κολα??
Τώρα έχει ακρίβεια δεν πάω τώρα θέλω 10 ευρω εισιτήρια και 2 ευρώ την κόκα κόλα και 3 ευρώ πατατάκια και το 3 βενζίνη 18 ευρω εξωδα οπότε είναι λογικό να χαζεύω στο xmasterφατσεα να παρεις κομπολοι και τσακα τσουκα να σπας τα αρχιδια του κοσμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εκανε και τον πεταξαν εξω απτο σινεμα?
Θες να πας πρωί πρωί νωμιζο όχι 09:00 ανοίγειΕχουν ανοιξει αυτα τα σινεμα τωρα;
OkΘες να πας πρωί πρωί νωμιζο όχι 09:00 ανοίγει
Teleio mpravo
Ευχαριστώ πολύ μωροTeleio mpravo
θελω να σε γλυψω και να με χυσεις στο στομαΕυχαριστώ πολύ μωρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Ψωλαρου για υποτακτικους,κωλαρακια....
Ψωλαρου crossdresser ενεργοπαθητικη με 20αρα πουτσα και χοντρή, πηδαει, ζευγάρια,άντρες,crossdresser. Προτίμηση σε ατριχα κωλαράκια. Σν σου αρέσει να ντύνεσαι μπορώ να σου φέρω ρουχα.Δεν έχω χώρο, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΕΩΔΩΡΟΣ. ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ. Viber για επικοινωνία...kanesex.com
6995530338 viberθελω να σε γλυψω και να με χυσεις στο στομα