You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Ναι αλλά το εισιτήριο εγώ θα το πληρώνω σε ρούβλια με τον μαλακά που βγάλατεΈχω την εντύπωση ότι δεν έκανε μπαμ
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 206
φατσεα ακουγεται οτι θα ακριβυνει ακομα περισσοτερο το εισητηριοΝαι αλλά το εισιτήριο εγώ θα το πληρώνω σε ρούβλια με τον μαλακά που βγάλατε
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Περαστικά σας ηδονοβλεψίες βρομιλοι Λιγουρία πανηδονυστες ξαμολυθητε στην υπεθρο τώρα που ζεσταίνει ο καιρόςφατσεα ακουγεται οτι θα ακριβυνει ακομα περισσοτερο το εισητηριο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.218
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε γιατι μας βριζεις?? Καποιοι γουσταρουμε να ειμαστε σε σκοτεινους χωρους ολο το 24ωρο, που να παμε δηλαδη??Περαστικά σας ηδονοβλεψίες βρομιλοι Λιγουρία πανηδονυστες ξαμολυθητε στην υπεθρο τώρα που ζεσταίνει ο καιρός
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Στα μπουρδέλα που διαμηζει το σάιτ που γράφεις είναι ανοιχτά 24 ώρεςΤυπε γιατι μας βριζεις?? Καποιοι γουσταρουμε να ειμαστε σε σκοτεινους χωρους ολο το 24ωρο, που να παμε δηλαδη??
Μιλάγαμε για τον μπαμ στο σινεμά τι σχέση έχουν τα ρουβλια;Ναι αλλά το εισιτήριο εγώ θα το πληρώνω σε ρούβλια με τον μαλακά που βγάλατε
Από πού κι ως πού θα πληρώσεις ρούβλια για να μπεις στο σινεμά;
Ο Μητσοτάκης θα σε κάνει να πληρώσεις ρουβλια;
Και αφού επανειλημμένως έχεις πει ότι εκεί πάνε βρώμυλοι γκέι και να μην πηγαίνουμε εκεί
Τελικά εσύ θέλεις να πηγαίνεις στο σινεμά ή δεν θέλεις να πηγαίνεις και μπορείς να πηγαίνεις ή σου εχουν απαγόρευσει την είσοδο;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Θέλω να σας προστατεύσω από τα λαμόγια αδερφέ εσείς θέλετε να πεθάνετε όμως δεν θέλετε να με ακούσετε οκ ο θεός θα πρέπει να βάλει τέλος τώραΜιλάγαμε για τον μπαμ στο σινεμά τι σχέση έχουν τα ρουβλια;
Από πού κι ως πού θα πληρώσεις ρούβλια για να μπεις στο σινεμά;
Ο Μητσοτάκης θα σε κάνει να πληρώσεις ρουβλια;
Και αφού επανειλημμένως έχεις πει ότι εκεί πάνε βρώμυλοι γκέι και να μην πηγαίνουμε εκεί
Τελικά εσύ θέλεις να πηγαίνεις στο σινεμά ή δεν θέλεις να πηγαίνεις και μπορείς να πηγαίνεις ή σου εχουν απαγόρευσει την είσοδο;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μπουρδέλο είναι για ηδονοβλεψίες πανηδονυστες πουστρακια φουλλ δηλαδή τη θες εσύκαλησπερα παιδια...τελεικα τι φαση ειναι αυτος ο σινεμας
ειναι για δροσερους ή πανε και ζευγαρια?????
ειναι σε φαση σαν το 2+2?
τι μερες προτινετε να παω?
Διαγραμμένο μέλος 220686
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καμία καλή τρύπα για απόψε;Σε 10 μπαίνω πρώτη φορά έχω χοντρό πουτσο
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Fatsea κανε μας την χαρη και ασχολησου με το πουλι σου. Τι σε μελι εσενα αν ειμαστε εμεις βρομηλοι και ανωμαλοι, εχεις ψυχολογικα πηγαινε σε κανα γιατρο σε παρακαλω.
Και μην παρεξηγηθεις για το καλο σου θα ειναι.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εσύ πρέπει να είσαι τμήμα τον άνθρωπον αυτόν που αναφέρονται για να ενωχλειθηκες έτσι εκεί μέσα δυστυχώς όμως πάνε άνθρωποι με ψυχολογικά και βρομιλοι τώρα εσύ η ψυχολογική υποστήριξη θα θες η βρομιλος βετεράνος θα είσαι για να ασχοληθείς μαζί μου ότι και να σε καλά να περνάς καί νά προσέχεις εκεί μέσαFatsea κανε μας την χαρη και ασχολησου με το πουλι σου. Τι σε μελι εσενα αν ειμαστε εμεις βρομηλοι και ανωμαλοι, εχεις ψυχολογικα πηγαινε σε κανα γιατρο σε παρακαλω.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.218
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε τα μπουρδελα δεν εχουν την ανεση του σινεμα. Μ ενα 10€ αραζεις οση ωρα θες και βλεπεις και τις ταινιες σου. Και ο χωρος καθαριζεται ανα μισαωρο οπως εχω παρατηρησει. Οι ακραιοι βρωμιαρηδες τρωνε πορτα, οπως και οι μεθυσμενοι, τα πρεζονια, οι πακηδες και οι λοιποι κελεμπιες της βρωμερης αθηνας του μ@λακα του μπακογιαννη.Στα μπουρδέλα που διαμηζει το σάιτ που γράφεις είναι ανοιχτά 24 ώρες
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ είμαι στους πελάτες του Μπακογιάννη για αυτό πάω στα μπουρδέλαΤυπε τα μπουρδελα δεν εχουν την ανεση του σινεμα. Μ ενα 10€ αραζεις οση ωρα θες και βλεπεις και τις ταινιες σου. Και ο χωρος καθαριζεται ανα μισαωρο οπως εχω παρατηρησει. Οι ακραιοι βρωμιαρηδες τρωνε πορτα, οπως και οι μεθυσμενοι, τα πρεζονια, οι πακηδες και οι λοιποι κελεμπιες της βρωμερης αθηνας του μ@λακα του μπακογιαννη.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Δημοκρατία έχουμε ρε φίλε ελευθερία του λόγου και της έκφρασης δεν προσβάλλεται κάνεις ούτε απειλή υπάρχει απλά το μαγαζί νωμιζουν ότι ο βασικός μισθός είναι 2,000 ευρώ και έχει το δικαίωμα να έχει την είσοδο με επιλογή 10 και 15 ευρώοι Mods κλεινουν νηματα ...
κανουν ban
αλλα αυτους που πραγματικα σπαμαρουν και καταστρεφουν τα νηματα
τους αφηνουν να αλωνιζουν ...
τι να πω ....
Βοηθεια μας !
ωραία, τώρα που άφησες τον Θεό να βάλει τέλος, ελπίζω να το εννοείς και να μας αφήσεις ήσυχους.Θέλω να σας προστατεύσω από τα λαμόγια αδερφέ εσείς θέλετε να πεθάνετε όμως δεν θέλετε να με ακούσετε οκ ο θεός θα πρέπει να βάλει τέλος τώρα
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μα δεν κάνω κάτι να σας ενωχλει μας σας προστατεύσω πρωσπαθοωραία, τώρα που άφησες τον Θεό να βάλει τέλος, ελπίζω να το εννοείς και να μας αφήσεις ήσυχους.
άσε να ξέρουμε εμείς καλύτερα αν μας ενοχλείς ή όχιΜα δεν κάνω κάτι να σας ενωχλει μας σας προστατεύσω πρωσπαθο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις