slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Σε περίμενα με μια πάστα δώρο αλλά δεν ήρθες.Έλα θα σε πάρω εγώ αλλά θέλω δωράκι τσάμπα δεν γίνεται
Σε περίμενα με μια πάστα δώρο αλλά δεν ήρθες.Έλα θα σε πάρω εγώ αλλά θέλω δωράκι τσάμπα δεν γίνεται
Τυπε παρε σειρα γιατι θα περιμενουν κι αλλοι να τον αρπαξουν πριν απο σενα. Βαλε φανελα πουστρο-ολυμπιακου και θα σε ξεσκισουν πιο γρηγορα.Υπάρχει κανας ψωλαρας να έρθει την Κυριακή το βραδάκι να μου πετάξει τα μάτια έξω; (είμαι παθητικό αγόρι)
Τι εννοείς φανέλα ολυμπιακού;Τυπε παρε σειρα γιατι θα περιμενουν κι αλλοι να τον αρπαξουν πριν απο σενα. Βαλε φανελα πουστρο-ολυμπιακου και θα σε ξεσκισουν πιο γρηγορα.
Εννοω την γκει φανελα που φορανε οι γαυροι. Ποδοσφαιρο, μπασκετ,βολει δεν εχει σημασια, θα σε ξεσκισουν σιγουρα. Καλυτερα αλλαξε μεσα, γιατι μπορει να σ εχουν ξεπατωσει στον δρομο μεχρι να φτασεις.Τι εννοείς φανέλα ολυμπιακού;
Εσύ θα με γαμησεις αμα τη φορέσω;Εννοω την γκει φανελα που φορανε οι γαυροι. Ποδοσφαιρο, μπασκετ,βολει δεν εχει σημασια, θα σε ξεσκισουν σιγουρα. Καλυτερα αλλαξε μεσα, γιατι μπορει να σ εχουν ξεπατωσει στον δρομο μεχρι να φτασεις.
Λογικα ναι..Ειναι ανοικτα τα σινεμα σημερα;
Εισαι κρος η γυναικα?Επειδη ειναι πρωτομαγια ,για αυρο ρωτησα.
Υπέρ τημημεμενο το υδρημα δεν λέει ωραίος χώρος αλλά πολλά τα λεφτάΚαλησπέρα
Ωραίος πουτσοςΚαλησπέρα
Όπως τα λεςΤι λέει για απόψε;να κατέβουμε ή θα είναι πάλι οι σαύρες μόνο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος πουτσος