la_kolan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2018
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Ναι, και μετά ξύπνησες. Μη λες μπούρδες γιατί κανείς δε σε πιστεύει.Δε θυμαμαι να παραπονιοσουν οταν στον εδινα
Ναι, και μετά ξύπνησες. Μη λες μπούρδες γιατί κανείς δε σε πιστεύει.Δε θυμαμαι να παραπονιοσουν οταν στον εδινα
Έχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.Γιατί πλακωνεστε αντί να καβλωνετε ποτέ δεν το καταλαβα
Σε αυτό με τους υπέρ... Δεν έχεις αδικοΈχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.
Ναι, και μετά ξύπνησες. Μη λες μπούρδες γιατί κανείς δε σε πιστεύει.
Μηπως ερχεσαι με κολαν για να δεις ταινια και οχι για πουτσο;;Έχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.
το οτι εχει καβλες να γαμηθει πιο ειναι το προβλημα σου;;;;Μηπως ερχεσαι με κολαν για να δεις ταινια και οχι για πουτσο;;
Δεν εχω κανενα προβλημα του τον εχω δωσει αλλωστε. Μη μας βγαζει τρελους ομωςτο οτι εχει καβλες να γαμηθει πιο ειναι το προβλημα σου;;;;
και γιατι εσυ πρεπει να το φωναζεις;;;; σε κατηγορησε κανεις για αυτο;Δεν εχω κανενα προβλημα του τον εχω δωσει αλλωστε. Μη μας βγαζει τρελους ομως
Απαξιώ να συνεχίσω στο παραλήρημά σου. Έτσι κι αλλιώς είπες δε με βλέπεις οπότε όλα καλά για μένα.Δεν εχω κανενα προβλημα του τον εχω δωσει αλλωστε. Μη μας βγαζει τρελους ομως
Καλημέρα και καλό μήνακαι γιατι εσυ πρεπει να το φωναζεις;;;; σε κατηγορησε κανεις για αυτο;
Καλημέρα και καλό μήνα
Καλημέρα καυλιαρακαλημερα
Τώρα έδεσε το γλυκό αφού εμφανίζεται και αυτήΚαλημέρα καυλιαρα
Τυπε στα τσονταδικα εχουμε παντα την αφροκρεμα. Καλοκαιρι ενδεχεται λιγο να σπασει γιατι πανε και απο παραλιες τυπου λιμανακια, κινετα κλπ για ματι.ηλπιζα οτι μετα την καταργηση των πιστοποιητικων θα βλεπαμε διαφορετικο κοσμο γενικα σε ολα τα σινεμα αλλα και παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι
Ξέχασες το ΠΙΚΠΑ Βούλας τώρα είναι καιρός να κάνουν μπάνιο οι Βετερανοι της βρομας κοινός βρομιλοι πού έχουν την δυνατότητα να διατηρούνται ακόμη και στην παραλία βρομιλοιΤυπε στα τσονταδικα εχουμε παντα την αφροκρεμα. Καλοκαιρι ενδεχεται λιγο να σπασει γιατι πανε και απο παραλιες τυπου λιμανακια, κινετα κλπ για ματι.
Και ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;
δοκιμαστε το VIDEO SHOW αν δεν εχετε παει, περισοτεεος κοσμος και κανουν παιχνιδιΚαι ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;
Ανέβασε καμιά φωτό κανένα βίντεοΛέμε να κατέβουμε τώρα