Περασμα Κυριακη βραδυ στις 21,30
Μετρησα περιπου 12 ατομα μισα μισα.
Μισα μεγαλης ηλικιας και μισα νεοτερης.
Επανω σε μια απο τις τελευταιες καμπινες ηταν ενα ωριμο κροςς.
Ειχε ανοιχτη την κουρτινα και επαιζε με τα ποδια της,τριβοταν,ετριβε την κωλοτρυπιδα της και αλλα κολπα.
Ξανθια περουκα,ανοιχτοχρωμο φορεμα με στηθοδεσμο μεσα και να φουσκωνει στα βυζα,ασπρο καλσον και μπεζ γοβες.
Δεν της εδινε κανεις σημασια εκτος απο εμενα που περνουσα και κοντοστεκομουν-χαζευα το προγραμμα της.
Την πετυχα και εκτος απο την καμπινα
και στο νταρκ ρουμ
και στο υπογειο στο στενακι με τις γκλορυ χολ
και στον καναπε στην εισοδο
και στο μηχανημα που κατεβαζε μπυρες μονο για την παρτυ της.
Καθως εβγαινε απο το νταρκ ρουμ καθομουν εξω απο την τελευταια καμπινα οπου ενας ηλικιωμενος ειχε σβησει την τιβι.
Του εκανε παρατηρηση ενας νεαρος θαμμωνας γιατι το κανει και αν ειναι μαγκας καποιος θα περασει μαζι του με ανοιχτη την τιβι...
Οπως καθομουν ηρθε το κροςς διπλα μου..2 μετρα με τις γοβες...το κοιταγα και με κοιταγε απο οσο καταλαβα...δεν εκανα κινηση...δεν ηξερα τι ηθελα...
Πηγε και καθησε μεσα στη σκοτεινη τελευταια καμπινα,παρατηρουσε προς το νταρκ ρουμ,αλλα και κατι σανα εψαχνε μεσα στη καμπινα.
Πηγα και εγω....και μου αρπαζει τον μισοκαυλωμενο πουτσο μου επανω απο το παντελονι...
Τον ζουλαγε αχορταγα...Τον πεταω εξω για να γινει σκληρος...τον ζουλαει και του κανει μασαζ...φοραω καποτα και τον αρπαζει στο στομα!!!
Τρομερη πιπα....στηνεται στα 4...και πριν τον βαλω επιβεβαιωνει με κινηση ματ οτι φοραω ακομη την καποτα..
Δεν εκατσα πολυ,10 πουτσιες και τις τα πεταξα,συνεχισα να της δινω πουτσιες καθως ολο το σκηνικο μεσα στα σκοταδια με ανοιχτη την πορτα και λογικα επαιζε και ματι απο περαστικους με ειχε καυλωσει..ετρεμαν τα ποδια μου..και δεν μπορουσα να ανοιξω το πακετο με τα χαρτομαντηλα.
Ωραια εμπειρια.
Κατοπιν εμφανιστικε αλλο κροςς ξανθο και αυτο με καρρε περουκα.
Αλλα αλλαξε στον επανω οροφο σε μια καμπινα και κατεβηκε υπογειο μαζι με τις δυο τσαντες της.
Αντρουα πολυ (οχι οτι η πρωτη δεν ηταν) στην φατσα και σνομπ..
την εβγαλε περισσοτερο στο υπογειο.
Εκανε και κινηση στο αλλο το κροςς να την βρουν μαζι....αλλα αρνηθηκε η γλυκουλα μου!
Κατεληξα μεχρι τη 01,30 στο χωρο μαζι με 3-4 ατομα στο υπογειο και το πρωτο κροςς και αλλο ενα ατομο στο ισογειο.
Ζαχαρωνα παλι για μια δευτερη γυρα αλλα ηθελα να το στριμωξω στους καναπεδες...δεν βρηκα την ευκαιρια και το εχασα καθως παραπατουσε λογικα απο τις πολλες μπυρες...
Θετικη εντυπωση μου αφησε ο ηλικιωμενος ταμιας με την ευγενια του σε καθε απορια που ειχα στον ενδιαμεσο χρονο για το υπογειο
και οι κινησεις τους διοτι παρουσιατηκε και δευτερος ταμιας που λιγοτερο απο μια ωρα εμπαιναν διακριτικα στον χωρο και αδεαιαζαν τα καλαθακια και με τους φακους τους εξερευνουσαν για τυχον βρωμια απο χαρτια ή πεταμενες καποτες,μπουκαλια και αλλα ειδη εξοπλισμου.