You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τον εν λόγω ιδρύμα αποτελεί στέκι ιερόδουλων καί γκέι,παράλληλα σε όλες τής επαφές σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί το προφυλακτικό οπότε είναι και υγειονομική βόμβα το εν λόγω ιδρύμα, ενωειτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά δεν υπάρχει έλεγχος έτσι λοιπόν σε πρόσφατη βραδινή επισκέψη μου στο εν λόγω ιδρύμα εκεί που είχα βγάλει το παντελόνι ενώ είχα ερωτική επαφή με μία γυναίκα (ζευγάρι) όταν τελείωσα διαπιστώθηκε ότι μου έλειπε το κινητό μου τηλέφωνο οπότε παράλληλα είναι και στέκι για κλέφτες, μαζί με όλα τα παραπάνω δεν κάνω δημόσια αναρτήση και το σχωλιαζω εδώ στο θρεντ, εγώ ρίχνω μαύρο στο έν λόγω ιδρύμα λοιπόν,η εξερεσεις είναι λίγες ποίο πολλά τα αρνητικά παρά τα θετικά οπότε ακόμη και η τακτικοί θαμώνες πρέπει να προσέχετε γιατί εκεί μέσα δεν ελέγχεται τίποτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει
Τον εν λόγω ιδρύμα αποτελεί στέκι ιερόδουλων καί γκέι,παράλληλα σε όλες τής επαφές σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί το προφυλακτικό οπότε είναι και υγειονομική βόμβα το εν λόγω ιδρύμα, ενωειτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά δεν υπάρχει έλεγχος έτσι λοιπόν σε πρόσφατη βραδινή επισκέψη μου στο εν λόγω ιδρύμα εκεί που είχα βγάλει το παντελόνι ενώ είχα ερωτική επαφή με μία γυναίκα (ζευγάρι) όταν τελείωσα διαπιστώθηκε ότι μου έλειπε το κινητό μου τηλέφωνο οπότε παράλληλα είναι και στέκι για κλέφτες, μαζί με όλα τα παραπάνω δεν κάνω δημόσια αναρτήση και το σχωλιαζω εδώ στο θρεντ, εγώ ρίχνω μαύρο στο έν λόγω ιδρύμα λοιπόν,η εξερεσεις είναι λίγες ποίο πολλά τα αρνητικά παρά τα θετικά οπότε ακόμη και η τακτικοί θαμώνες πρέπει να προσέχετε γιατί εκεί μέσα δεν ελέγχεται τίποτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει
ελα ρε σε φαγανε ετσι στεγνα ? μηπως σου επεσε πουθενα πανω στην καβλα ? εγω οσες φορες ειχα παει ειχα στις τσεπες μονο το αντιτιμο για να μπω και 5ε εξτρα ! Κινητο ουτε για αστειο !
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Υπάρχουν κανόνες τελικά ή στην πεφτει ο λαός ανεξέλεγκτα;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μακάρι να έπεφτε δυστυχώς κάποια κουφάλα με ψιρισε αλλά είπαμε το εν λόγω ιδρύμα στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα αγκαλιάελα ρε σε φαγανε ετσι στεγνα ? μηπως σου επεσε πουθενα πανω στην καβλα ? εγω οσες φορες ειχα παει ειχα στις τσεπες μονο το αντιτιμο για να μπω και 5ε εξτρα ! Κινητο ουτε για αστειο !
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Δηλαδι την ωρα που ειναι να γαμισουμε να ενημερονουμε την εισοδο για να στελνει σεκιουριτι?να μας προσεχουν τα κατεβασμενα παντελονια?ετειχε ρε φιλε σιγα παντου μπωρει να συμβει.Μακάρι να έπεφτε δυστυχώς κάποια κουφάλα με ψιρισε αλλά είπαμε το εν λόγω ιδρύμα στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα αγκαλιά
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Απλά μήν τύχει και σε κανέναν άλλο εκεί μέσα κάτι παρόμοιο,αν και έχει ξανά τύχει είπαμε τον εν λόγω ιδρύμα μετά από αυτό το περιστατικό τρώει μαύρο, δηλαδή αν είναι να δίνουμε 6 ευρώ πάρκινγκ για το αυτοκίνητο και 9 ευρώ είσοδος για το σινεμά και να μας ψιριζουν κιόλας άσταΔηλαδι την ωρα που ειναι να γαμισουμε να ενημερονουμε την εισοδο για να στελνει σεκιουριτι?να μας προσεχουν τα κατεβασμενα παντελονια?ετειχε ρε φιλε σιγα παντου μπωρει να συμβει.
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
την διμετρη ξανθια πετυχες?Τον εν λόγω ιδρύμα αποτελεί στέκι ιερόδουλων καί γκέι,παράλληλα σε όλες τής επαφές σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί το προφυλακτικό οπότε είναι και υγειονομική βόμβα το εν λόγω ιδρύμα, ενωειτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά δεν υπάρχει έλεγχος έτσι λοιπόν σε πρόσφατη βραδινή επισκέψη μου στο εν λόγω ιδρύμα εκεί που είχα βγάλει το παντελόνι ενώ είχα ερωτική επαφή με μία γυναίκα (ζευγάρι) όταν τελείωσα διαπιστώθηκε ότι μου έλειπε το κινητό μου τηλέφωνο οπότε παράλληλα είναι και στέκι για κλέφτες, μαζί με όλα τα παραπάνω δεν κάνω δημόσια αναρτήση και το σχωλιαζω εδώ στο θρεντ, εγώ ρίχνω μαύρο στο έν λόγω ιδρύμα λοιπόν,η εξερεσεις είναι λίγες ποίο πολλά τα αρνητικά παρά τα θετικά οπότε ακόμη και η τακτικοί θαμώνες πρέπει να προσέχετε γιατί εκεί μέσα δεν ελέγχεται τίποτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
τα ζευγαρια κοστιζουνΑπλά μήν τύχει και σε κανέναν άλλο εκεί μέσα κάτι παρόμοιο,αν και έχει ξανά τύχει είπαμε τον εν λόγω ιδρύμα μετά από αυτό το περιστατικό τρώει μαύρο, δηλαδή αν είναι να δίνουμε 6 ευρώ πάρκινγκ για το αυτοκίνητο και 9 ευρώ είσοδος για το σινεμά και να μας ψιριζουν κιόλας άστα
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και ο ιοκος ανοχής 10 και αν δώσεις 20 ευρώ έχεις και 2 μουνάκια παρέα και δεν σού λοιπουν κινητό τηλέφωνο και άλλα πολλά
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Ρε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
θα εχει καλο κινητο και ολοι θελουν να του το κλεψουνΡε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Κάνεις λάθος εγώ έριξα άκυρο στο ίδρυμα μετά απ'αυτό το περιστατικό τώρα αυτό που λές δεν είναι σωστό αν σκεφτείς αλλά τέλος πάντων αν θέλεις λεπτομέρειες έλα σε πμ να μην απασχολείται το θρεντΡε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Κάνεις λάθος εγώ έριξα άκυρο στο ίδρυμα μετά απ'αυτό το περιστατικό τώρα αυτό που λές δεν είναι σωστό αν σκεφτείς αλλά τέλος πάντων αν θέλεις λεπτομέρειες έλα σε πμ να μην απασχολείται το θρεντ
Όχι δεν με απασχολεί Φατσεα. Δεν είμαι μέτοχος, ούτε πληρώνομαι για διαφήμιση. Θαμώνας είμαι και ποτε δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, ούτε σε μένα, ούτε σε φίλους μου!
εχω παει συνολο 8-10 φορες στο μαγαζι στα τοσα χρονια. ποτε δεν ειχα θεμα με κινητο κτλ.
επισης ποτε δεν πετυχα ζευγαρι να γαμιεται.
εχω πετυχει 2 η 3 φορες ζευγαρι μεσα αλλα χωρις να κανει κατι
εχω πετυχει πολλες φορες κρος
εχω πετυχει απο τις 8-10 φορες που πηγα 2-3 να με κοιτανε κορακια βαμπιρ σπερματος αλλα τους απευφυγα και με βλεμμα δεν γουσταρω χωρις να ενοχληθω αλλο.
επισης ποτε δεν πετυχα ζευγαρι να γαμιεται.
εχω πετυχει 2 η 3 φορες ζευγαρι μεσα αλλα χωρις να κανει κατι
εχω πετυχει πολλες φορες κρος
εχω πετυχει απο τις 8-10 φορες που πηγα 2-3 να με κοιτανε κορακια βαμπιρ σπερματος αλλα τους απευφυγα και με βλεμμα δεν γουσταρω χωρις να ενοχληθω αλλο.
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ρε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?
Μάγος είσαι?
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
και ο χρηστης Filippos3739 αυτο κανει μπας και ζητιανεψει κανα πουτσο
Εγώ δεν έχω γράψει ότι ψάχνω για πίπες γελοίε. Κάτι σοβαρό δεν έχεις γράψει ηλίθιε κλώνε
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ρε υποκείμενα σταματήστε να σπαμαρετε. Ζωή δεν έχετε ; Σοβαρά τώρα μαλώνετε στο φόρουμ του bourdela; Ζωύφια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις