Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Φτου γκαντεμιά. Τα ηθελα ως 1,90

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τον εν λόγω ιδρύμα αποτελεί στέκι ιερόδουλων καί γκέι,παράλληλα σε όλες τής επαφές σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί το προφυλακτικό οπότε είναι και υγειονομική βόμβα το εν λόγω ιδρύμα, ενωειτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά δεν υπάρχει έλεγχος έτσι λοιπόν σε πρόσφατη βραδινή επισκέψη μου στο εν λόγω ιδρύμα εκεί που είχα βγάλει το παντελόνι ενώ είχα ερωτική επαφή με μία γυναίκα (ζευγάρι) όταν τελείωσα διαπιστώθηκε ότι μου έλειπε το κινητό μου τηλέφωνο οπότε παράλληλα είναι και στέκι για κλέφτες, μαζί με όλα τα παραπάνω δεν κάνω δημόσια αναρτήση και το σχωλιαζω εδώ στο θρεντ, εγώ ρίχνω μαύρο στο έν λόγω ιδρύμα λοιπόν,η εξερεσεις είναι λίγες ποίο πολλά τα αρνητικά παρά τα θετικά οπότε ακόμη και η τακτικοί θαμώνες πρέπει να προσέχετε γιατί εκεί μέσα δεν ελέγχεται τίποτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει

• Like
Αντιδράσεις: 968

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τον εν λόγω ιδρύμα αποτελεί στέκι ιερόδουλων καί γκέι,παράλληλα σε όλες τής επαφές σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί το προφυλακτικό οπότε είναι και υγειονομική βόμβα το εν λόγω ιδρύμα, ενωειτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά δεν υπάρχει έλεγχος έτσι λοιπόν σε πρόσφατη βραδινή επισκέψη μου στο εν λόγω ιδρύμα εκεί που είχα βγάλει το παντελόνι ενώ είχα ερωτική επαφή με μία γυναίκα (ζευγάρι) όταν τελείωσα διαπιστώθηκε ότι μου έλειπε το κινητό μου τηλέφωνο οπότε παράλληλα είναι και στέκι για κλέφτες, μαζί με όλα τα παραπάνω δεν κάνω δημόσια αναρτήση και το σχωλιαζω εδώ στο θρεντ, εγώ ρίχνω μαύρο στο έν λόγω ιδρύμα λοιπόν,η εξερεσεις είναι λίγες ποίο πολλά τα αρνητικά παρά τα θετικά οπότε ακόμη και η τακτικοί θαμώνες πρέπει να προσέχετε γιατί εκεί μέσα δεν ελέγχεται τίποτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει

ελα ρε σε φαγανε ετσι στεγνα ? μηπως σου επεσε πουθενα πανω στην καβλα ? εγω οσες φορες ειχα παει ειχα στις τσεπες μονο το αντιτιμο για να μπω και 5ε εξτρα ! Κινητο ουτε για αστειο !

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
Παντως για πρωινη επισκεψη δεν κανει
αδειο

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Υπάρχουν κανόνες τελικά ή στην πεφτει ο λαός ανεξέλεγκτα;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ελα ρε σε φαγανε ετσι στεγνα ? μηπως σου επεσε πουθενα πανω στην καβλα ? εγω οσες φορες ειχα παει ειχα στις τσεπες μονο το αντιτιμο για να μπω και 5ε εξτρα ! Κινητο ουτε για αστειο !
Μακάρι να έπεφτε δυστυχώς κάποια κουφάλα με ψιρισε αλλά είπαμε το εν λόγω ιδρύμα στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα αγκαλιά

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
Μακάρι να έπεφτε δυστυχώς κάποια κουφάλα με ψιρισε αλλά είπαμε το εν λόγω ιδρύμα στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα αγκαλιά
Δηλαδι την ωρα που ειναι να γαμισουμε να ενημερονουμε την εισοδο για να στελνει σεκιουριτι?να μας προσεχουν τα κατεβασμενα παντελονια?ετειχε  ρε φιλε σιγα παντου μπωρει να συμβει.

• Like
Αντιδράσεις: Elaree

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δηλαδι την ωρα που ειναι να γαμισουμε να ενημερονουμε την εισοδο για να στελνει σεκιουριτι?να μας προσεχουν τα κατεβασμενα παντελονια?ετειχε  ρε φιλε σιγα παντου μπωρει να συμβει.
Απλά μήν τύχει και σε κανέναν άλλο εκεί μέσα κάτι παρόμοιο,αν και έχει ξανά τύχει είπαμε τον εν λόγω ιδρύμα μετά από  αυτό το περιστατικό τρώει μαύρο, δηλαδή αν είναι να δίνουμε 6 ευρώ πάρκινγκ για το αυτοκίνητο και 9 ευρώ είσοδος για το σινεμά και να μας ψιριζουν κιόλας άστα

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
την διμετρη ξανθια πετυχες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Απλά μήν τύχει και σε κανέναν άλλο εκεί μέσα κάτι παρόμοιο,αν και έχει ξανά τύχει είπαμε τον εν λόγω ιδρύμα μετά από  αυτό το περιστατικό τρώει μαύρο, δηλαδή αν είναι να δίνουμε 6 ευρώ πάρκινγκ για το αυτοκίνητο και 9 ευρώ είσοδος για το σινεμά και να μας ψιριζουν κιόλας άστα
τα ζευγαρια κοστιζουν :2funny:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Και ο ιοκος ανοχής 10 και αν δώσεις 20 ευρώ έχεις και 2 μουνάκια παρέα και δεν σού λοιπουν κινητό τηλέφωνο και άλλα πολλά

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Ρε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?

• Like
Αντιδράσεις: Elaree
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Ρε συ Φατσεα, αλλοι παρατανε τα ρουχα τους με πορτοφολια σε καμπινα και πανε σε αλλη και δεν εχει τυχει τίποτα, σε εσενα ετυχε? Μήπως έχεις φάει κάνα άκυρο από το μαγαζί και θες να το βγάλεις άχρηστο?
θα εχει καλο κινητο και ολοι θελουν να του το κλεψουν

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κάνεις λάθος εγώ έριξα άκυρο στο ίδρυμα μετά απ'αυτό το περιστατικό τώρα αυτό που λές δεν είναι σωστό αν σκεφτείς αλλά τέλος πάντων αν θέλεις λεπτομέρειες έλα σε πμ να μην απασχολείται το θρεντ

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος εγώ έριξα άκυρο στο ίδρυμα μετά απ'αυτό το περιστατικό τώρα αυτό που λές δεν είναι σωστό αν σκεφτείς αλλά τέλος πάντων αν θέλεις λεπτομέρειες έλα σε πμ να μην απασχολείται το θρεντ
Όχι δεν με απασχολεί Φατσεα. Δεν είμαι μέτοχος, ούτε πληρώνομαι για διαφήμιση.  Θαμώνας είμαι και ποτε δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, ούτε σε μένα, ούτε σε φίλους μου!

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
140
Πόντοι
1
Ειναι στο χερι του καθενος ειτε να χρησιμοποιει προφυλαξεις ειτε να προσεχει τα πραγματα του. Το οτι συνεβη σε ενα Χ μερος δε σημαινει οτι φταιει το συγκεκριμενο μερος.

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εχω παει συνολο 8-10 φορες στο μαγαζι στα τοσα χρονια. ποτε δεν ειχα θεμα με κινητο κτλ.

επισης ποτε δεν πετυχα ζευγαρι να γαμιεται.

εχω πετυχει 2 η 3 φορες ζευγαρι μεσα αλλα χωρις να κανει κατι

εχω πετυχει πολλες φορες κρος

εχω πετυχει απο τις 8-10 φορες που πηγα 2-3 να με κοιτανε κορακια βαμπιρ σπερματος αλλα τους απευφυγα και με βλεμμα δεν γουσταρω χωρις να ενοχληθω αλλο.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Μάγος είσαι?

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Ρε υποκείμενα σταματήστε να σπαμαρετε. Ζωή δεν έχετε ; Σοβαρά τώρα μαλώνετε στο φόρουμ του bourdela; Ζωύφια

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom