Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ρε υποκείμενα σταματήστε να σπαμαρετε. Ζωή δεν έχετε ; Σοβαρά τώρα μαλώνετε στο φόρουμ του bourdela; Ζωύφια
Σε εμένα αναφέρεσαι?
Ρε υποκείμενα σταματήστε να σπαμαρετε. Ζωή δεν έχετε ; Σοβαρά τώρα μαλώνετε στο φόρουμ του bourdela; Ζωύφια
Εγώ έριξα άκυρο φίλε μου είναι κατάντια να πληρώνουμε μισό μεροκάματο περίπου χωρίς καμία παροχή και να μας ψιριζουν κιόλας, εγώ έκανα λάθος κίνηση έπρεπε να ζητήσω να έρθει ο υπεύθυνος του ιδρύματος η να γίνει έλεγχος από τον ταμία για εμένα μπήκε ταφόπλακα δεν πρόκειται να ξανά πάω καί ας είναι ωραίος χώρος και ας πάνε και ζευγάριαΜάγος είσαι?
Όταν θα έρθεις στην θέση μου μεγάλε που να μην σου τύχει ποτέ γιατί δεν έχω προβλημα με κανένα εγώ ούτε μου απαγόρευσε την είσοδο κάνεις στο εν λόγω ιδρύμα σαν κάποιοι άλλοι που μπενουν και κρυφά, αλλά τους καλύπτουν άλλοι δεν ξέρω το γιατί, τότε μύστη να δω εσύ η κάποιος άλλος να δω τη θα γράψει, εγώ δεν ανέβασα κριτική για το ίδρυμα και το πέρασα στο ντουκου γενικά και απαντήσεις έδωσα σε εσάς, μήν μου κάνεις πόλεμο λοιπόν μύστη δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μια περιπέτεια σχωλιαζω που είχα και τίποτα άλλοΚαλά είστε σοβαροί?? Παίρνετε τον φατσέα στα σοβαρά?? Δεν έχει τι να κάνει και απλά γράφει να περάσει η ώρα του.
ο φατσεας ειναι απλος παραμυθαςΚαλά είστε σοβαροί?? Παίρνετε τον φατσέα στα σοβαρά?? Δεν έχει τι να κάνει και απλά γράφει να περάσει η ώρα του.
ασε ρε αφου πας εκει και ζητιανευεις για πιπεςΕγώ δεν έχω γράψει ότι ψάχνω για πίπες γελοίε. Κάτι σοβαρό δεν έχεις γράψει ηλίθιε κλώνε
καλα σε λεει ζωυφιοΣε εμένα αναφέρεσαι?
εσύ ρε μάγκα έλα να μας τα πεις από κοντά αυτά, εγώ είπα ένα θέμα που είχα για να προσέχεις εσύ και γενικά,και εσύ τρέχεις να το θάψεις μήν βγεί βρώμα και δεν πατάει ανθρώπος στο ίδρυματωρα στο ατ
5 ζευγαρια
2 αεροσυνοδοι που τον παιρνουν ακαποτα
3 υποτακτικες ξανθιες
και ο χρηστης Filippos3739 με πληρωμενη πουτανα μπας και τσιμπησει κανενας
καυλωμενος και του του δωσει κανα πουτσο
Αντι να χυνεις την γυναίκα σου χύνεις τα βρακιά της;Τι ανωμαλία είναι και αυτη;Είμαι 38, παντρεμένος & str8. Ψάχνω συνάντηση σε εχεμυθο χωρο (πχ adult theater) να χύσουμε εσώρουχα και φωτο των γυναικών μας. Ψάχνω μόνο επι τουτου οποτε επικοινωνήστε με άνεση.
Γαμα τα !Αντι να χυνεις την γυναίκα σου χύνεις τα βρακιά της;Τι ανωμαλία είναι και αυτη;
Κοψε τις μαλακιες Στεφανε...Εκει δεν μπαινεις ουτε με τανκ.Και ολα τα μαζια σε διωξανεεσύ ρε μάγκα έλα να μας τα πεις από κοντά αυτά, εγώ είπα ένα θέμα που είχα για να προσέχεις εσύ και γενικά,και εσύ τρέχεις να το θάψεις μήν βγεί βρώμα και δεν πατάει ανθρώπος στο ίδρυμα