Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
okeik. Έλεγα να πάω σήμερα σε λίγο!

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Πετυχα παλι τις προαλες τον τυπο με κολαν. Εκατσα στη διπλανη καμπινα. Ηταν συνεχεια με το κωλαρακι στημενο στο παραθυρο. Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι με αφησε να το χουφτωσω, μου τον επαιξε και στηθηκε να τον παρει, δε με αφηνε να βαλω δαχτυλο και δεν ηθελε να τα βγαλει ολα. Αφου παλευα να εισχωρησω (πολυ στενο) καποια στιγμη σηκωθηκε κι εφυγε!
Του το χρωσταω αν τριτωσει..... Όποιος τον πετυχει να το παει χαλαρα και μαλλον δε θα χασει... (πολυ στενο ξαναλεω....)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Σαββατο βραδυ 22.30 2 ζευγαρια μπηκαν .επαιξαν το ένα μεχρι τις 12 και το άλλο μεχρι τις 1 παρα 20.
περιγραφες από τους υπολοιπους εγω δεν ξαναγραφω περιγραφή.οποιοι δεν θελουν να γραψουν σεβαστο.αλλα καλο θα είναι να επιβεβαιωσουν την υπαρξη των ζευγαριων. :heavymetalbig:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
α και μην ξεχασω ξανθο κροσακι εσκασε με μαυρο φορεμα και γοβα κοκκινη στις 1:00-3 παρα.
επαιξε με 2 στην κεντρικη πισω πισω καναπε αριστερα .

dimitris69.....

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατο βραδυ 22.30 2 ζευγαρια μπηκαν .επαιξαν το ένα μεχρι τις 12 και το άλλο μεχρι τις 1 παρα 20.
περιγραφες από τους υπολοιπους εγω δεν ξαναγραφω περιγραφή.οποιοι δεν θελουν να γραψουν σεβαστο.αλλα καλο θα είναι να επιβεβαιωσουν την υπαρξη των ζευγαριων. :heavymetalbig:
Και γιατι Θωμα δεν ξαναγραφεις περιγραφη ?

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Ορθά τα λέει ο Thomas. Ήμουν και γω χτες το βράδυ εκεί.
Έσκασα μύτη γύρω στις 22:00. Μετά από λίγο έσκασε μύτη το πρώτο ζευγάρι με ξανθό Μιλφ. Αφράτο μεν, αλλά τίμιο στα του αγώνα. Δεν έλεγε όχι σε τίποτα.
Δεν άφησε παραπονεμένο κανέναν... Στις πρώτες σειρές μπροστά μπροστά στην οθόνη την γάμησε συναγωνιστής ενώ ταυτόχρονα πίπωνε έναν άλλο!
Στη συνέχεια πήγε κάπου προς τα δωμάτια!
Εγώ τη πέτυχα αργότερα στο μπάνιο, όπου και κατέθεσα στη μούρη της! Υπέροχο το κορίτσι!!

Και αργότερα έσκασε μύτη ζευγάρι με τη Κοπέλα σε πολύ καλά κυβικά και μάχιμο από εμφάνιση.
Έπαιξαν στον πρώτο καναπέ μπροστά μπροστά, εκεί έδωσα και γω πίπα και στη συνέχεια σεξ και κατάθεση στο κωλαράκι της.
Στη συνέχεια δεν είδα τι άλλο ακολούθησε γιατί έψαχνα να βρω τη ξανθιά μέχρι που τη βρήκα!

Ένα ωραιότατο βράδυ στο AT. Χαιρετισμούς στο φίλο Tomas και στα 2 ζευγάρια χτες!
Εις το επανιδείν!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Ψηλη και νταρντανα?  Βυζο μεγαλο....

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Καλό θα ήταν να αποκτήσουν τρόπους κάποιοι εντωμεταξύ και να μη πνίγουν τα ζευγάρια με το που μπαίνουν στο χώρο.
Πέφτουν όλοι μαζί επάνω και ξενερώνουν τα ζευγάρια και φεύγουν. Σιγά σιγά ρε παιδιά...
Όλοι απο πάνω σα τα ζόμπι.... Δε γίνεται έτσι.. Δε λέω, οι μισοί είναι απελπισμένοι αλλά και πάλι...
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Λίγη παιδεία δε βλάπτει...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.171
Πόντοι
34.538
Καλό θα ήταν να αποκτήσουν τρόπους κάποιοι εντωμεταξύ και να μη πνίγουν τα ζευγάρια με το που μπαίνουν στο χώρο.
Πέφτουν όλοι μαζί επάνω και ξενερώνουν τα ζευγάρια και φεύγουν. Σιγά σιγά ρε παιδιά...
Όλοι απο πάνω σα τα ζόμπι.... Δε γίνεται έτσι.. Δε λέω, οι μισοί είναι απελπισμένοι αλλά και πάλι...
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Λίγη παιδεία δε βλάπτει...
Τωρα και συ τα παραλες..

Στο τσοντοσινεμα περιμενεις παΙδεια?

playthrough

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
236
Πόντοι
20
Πετυχα παλι τις προαλες τον τυπο με κολαν. Εκατσα στη διπλανη καμπινα. Ηταν συνεχεια με το κωλαρακι στημενο στο παραθυρο. Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι με αφησε να το χουφτωσω, μου τον επαιξε και στηθηκε να τον παρει, δε με αφηνε να βαλω δαχτυλο και δεν ηθελε να τα βγαλει ολα. Αφου παλευα να εισχωρησω (πολυ στενο) καποια στιγμη σηκωθηκε κι εφυγε!
Του το χρωσταω αν τριτωσει..... Όποιος τον πετυχει να το παει χαλαρα και μαλλον δε θα χασει... (πολυ στενο ξαναλεω....)
και φουξια προστυχο κυλοτακιι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom