ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.170
- Πόντοι
- 34.538
πεστα ρε μεγάλε! !! Γιατί το έχουν παραγαμησει το θέμα. ...!!!
πεστα ρε μεγάλε! !! Γιατί το έχουν παραγαμησει το θέμα. ...!!!
Ε μπλοκαρε κ καναν μαλακα ρατσιστη ρε φιλεΚόφτε το με τις βρισιές.
ευχαριστώ.
ΧαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχΣταματάω εδώ τη κουβέντα!δεν έχει νόημα.υγ δεν κανω επιθεση ουτε κανω λογομαχια χωρις λόγο,δεχτηκα επίθεση για ασήμαντο λόγο.Καλή συνέχεια στο θρέντ!
που έχει κριτικές για μένα να γελασω κ γω λίγο? εμένα είναι αλήθεια,με σπασατε στα 2 με τον σκούτερ.δεν μπορούσα να συρώ τα πόδια μου 2 μηνεςΟσο κ να βριζεις μαγκακο μου σε σκιζω ανετα κ δεν προλαβαινεις να βγαλεις αχνα
Ο αλλος που το λεει ειναι πιο τελειωμενος αποσενα! Διαβασε κριτικες για την παρτη του κ θα καταλαβεις
Ζωαδι
καλημερα ,καιρο εχω να μπω εδω μεσα,τι γινεται?
κλωνε ε?ελα το μεσημερι να σε τσιμπουκωσω να μου πεις
καλημερα ,καιρο εχω να μπω εδω μεσα,τι γινεται?
Εσενα γιατι σε λενε κρυφογκεουλα ξεροσταλιαρη ?Xαμός!! αλλα γιατί σε λένε κλώνο?
Εσενα γιατι σε λενε κρυφογκεουλα ξεροσταλιαρη ?
Ερωτηση εκανα ... όπως ακριβως εκανες και εσυ πιο πανω ...με θες απελπισμένα και εσύ αλλα δε σου κάνω το χατήρι,βολέψου σινεμά,δε πάω με άτομα του ίδιου φύλου κύριε!προφανώς με κατηγορούν κάποιοι ίσοι και όμοιοι σου γιατι δε μάσησα το παραμύθι!η εύκολη λύση είναι να βρίσεις απο το να εξηγήσεις όμορφα όπως ο τομας κτλ,σεβάσου τη παράκληση του αντμινιστρειτορ που είπε να μη βρίζουμε ,άνετα θα μπορούσα να σε βρίσω χυδαία και να κλαίς ενα μήνα αλλα συμμορφώνομαι με τους κανόνες όσο μπορώ.
Ερωτηση εκανα ... όπως ακριβως εκανες και εσυ πιο πανω ...
αλλα οποιος εχει τη μυγα -> μυγιάζεται
κλωνε ε?ελα το μεσημερι να σε τσιμπουκωσω να μου πεις
Xαμός!! αλλα γιατί σε λένε κλώνο?
μαντεψε...