Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Σταματάω εδώ τη κουβέντα!δεν έχει νόημα.υγ δεν κανω επιθεση ουτε κανω λογομαχια χωρις λόγο,δεχτηκα επίθεση για ασήμαντο λόγο.Καλή συνέχεια στο θρέντ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

prionis13

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Σταματάω εδώ τη κουβέντα!δεν έχει νόημα.υγ δεν κανω επιθεση ουτε κανω λογομαχια χωρις λόγο,δεχτηκα επίθεση για ασήμαντο λόγο.Καλή συνέχεια στο θρέντ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Οσο κ να βριζεις μαγκακο μου σε σκιζω ανετα κ δεν προλαβαινεις να βγαλεις αχνα
Ο αλλος που το λεει ειναι πιο τελειωμενος αποσενα! Διαβασε κριτικες για την παρτη του κ θα καταλαβεις
Ζωαδι
που έχει κριτικές για μένα να γελασω κ γω λίγο? εμένα είναι αλήθεια,με σπασατε στα 2 με τον σκούτερ.δεν μπορούσα να συρώ τα πόδια μου 2 μηνες

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Σαββατο 19.00  η Κυριακη 13.00 τηλεφωνο ξερεις εσυ. :hi:

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
καλημερα ,καιρο εχω να μπω εδω μεσα,τι γινεται?

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
κλωνε ε?ελα το μεσημερι να σε τσιμπουκωσω να μου πεις

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• e31.jpg
    e31.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 23

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
αν ηξερα θα σου ελεγα,αρκετοι με χουν δει στο σινεμα καιεχω κανει παιγνιδι,βρεθηκα και εκτος σινεμα με καποιον ,
μαλλον θελουν να ξεσπασουν την αγαμια τους!!!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εσενα γιατι σε λενε κρυφογκεουλα ξεροσταλιαρη ?  :gay:

με θες απελπισμένα και εσύ αλλα δε σου κάνω το χατήρι,βολέψου σινεμά,δε πάω με άτομα του ίδιου φύλου κύριε!προφανώς με κατηγορούν κάποιοι ίσοι και όμοιοι σου γιατι δε μάσησα το παραμύθι!η εύκολη λύση είναι να βρίσεις απο το να εξηγήσεις όμορφα όπως ο τομας κτλ,σεβάσου τη παράκληση του αντμινιστρειτορ που είπε να μη βρίζουμε ,άνετα θα μπορούσα να σε βρίσω χυδαία και να κλαίς ενα μήνα αλλα συμμορφώνομαι με τους κανόνες όσο μπορώ.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
με θες απελπισμένα και εσύ αλλα δε σου κάνω το χατήρι,βολέψου σινεμά,δε πάω με άτομα του ίδιου φύλου κύριε!προφανώς με κατηγορούν κάποιοι ίσοι και όμοιοι σου γιατι δε μάσησα το παραμύθι!η εύκολη λύση είναι να βρίσεις απο το να εξηγήσεις όμορφα όπως ο τομας κτλ,σεβάσου τη παράκληση του αντμινιστρειτορ που είπε να μη βρίζουμε ,άνετα θα μπορούσα να σε βρίσω χυδαία και να κλαίς ενα μήνα αλλα συμμορφώνομαι με τους κανόνες όσο μπορώ.
Ερωτηση εκανα ... όπως ακριβως εκανες και εσυ πιο πανω ...
αλλα οποιος εχει τη μυγα -> μυγιάζεται  :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom