You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάω στοίχημα πως είσαι κανένας μικροτσούτσουνος για να βγάζεις τόση κακία!! θα είναι σαν διπλή βότκα σε κακό μαγαζί.. 4 δάχτυλα!!
βλεπω σου εσπασε ο τσαμπουκας γυαλακια ε ;;;;
ετσι μπραβο .. θα κατσεις και θα μιλας ομορφα .. ειδαλλως βλεπω να πληρωνεις διατροφη στη γυναικα σου που θα μαθει πως περιμενεις εξω απο τα τσοντοσινεμα ..
ass 72
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΔΗΜΗΤΡΑ CD ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΞΑΝΘΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ,ΤΑΚΟΥΝΙΑ,ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΨΙΜΟ,ΣΤΡΙΝΓ,ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΗ 27/9 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΛΤ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛΟΥ 8...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΠΟΛΥ...
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
και βεβαια συνοδευοταν απο καποιον.δεν μπορει ετσι μια γυναικα να μπαινει εκει μεσα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.Κάποιος έγραψε ότι η ξανθιά συνοδευόταν από έναν κοντοκουρεμενο. Ισχύει? Δηλαδή πάει να φασωθει σε τσοντοσινεμα και έχει μαζί της bodyguard?
και δεν ειναι bodyguard απλα καποιος γνωστος( ) της.
παντος την παρασκευη εκανε δουλεια με τον μαλλια που τον επαιζε διπλα της .του γυρισε πλατη και τον εδιωχνε.
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Γιατι ρε φιλε; Που ειναι το κακο να σκισουμε τη γκομενα μου; Σε ολες αρεσει μολις ξεκινησουν δε σταματανε! Μη λες μαλακιες ρε φιλε!
Φαντασιωση ειναι! Και αν δε γουσταρει ξερεις πολυ
Καλα οτι δε θα γινει κατι! Αλλα η συγκεκριμενη δεν παιζει να μη θελει, θα το διαπιστωσετε!!!
Όταν δεν θέλει η γκόμενα, είναι βιασμός
Αν και όπως κατάλαβα μούφα το σκηνικό οπότε γλιτώνετε το κελί 33
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
βλεπω σου εσπασε ο τσαμπουκας γυαλακια ε ;;;;
ετσι μπραβο .. θα κατσεις και θα μιλας ομορφα .. ειδαλλως βλεπω να πληρωνεις διατροφη στη γυναικα σου που θα μαθει πως περιμενεις εξω απο τα τσοντοσινεμα ..
Tσαμπουκά εχω κι αν χρειαστεί θα τον χρησιμοποιήσω να σου σπάσω τα μούτρα γιατι απειλείς!!προσεχε λοιπόν γιατι θα τις αρπάξεις!!το τι κάνω με τη γυναίκα μου και αν ξέρει δεν είναι δουλειά σου φλωράκο!!τουλάχιστον εγω έχω γυναίκα!!!κοίτα να βρεις και εσυ καμία να σε κοιτάξει!ΔΕΝ γίνετε να μιλάει για τη γυναίκα μου ρε κάποιος που η πούτσα του είναι μικρότερη από το τακούνι της γοβας της!! υποδείξης αλλού λοιπόν!
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
εισαι κλασσικος ομοφυλοφιλος σε αρνηση .....
την επομενη εμπα μεσα και πιασε τις πουτσες σιγα σιγα ...
αυτο του το λεω καιρο τωρα, αλλα δεν μου καθεται να τον στραπονιαρω
και βεβαια συνοδευοταν απο καποιον.δεν μπορει ετσι μια γυναικα να μπαινει εκει μεσα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.
και δεν ειναι bodyguard απλα καποιος γνωστος( ) της.
παντος την παρασκευη εκανε δουλεια με τον μαλλια που τον επαιζε διπλα της .του γυρισε πλατη και τον εδιωχνε.
Αυτός ο φίλος έρχεται μαζί της κάθε φορά και παίζει στην φάση και αυτός ή απλά κάθεται και κοιτάει διώχνοντας τους ουγγρους?
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Tσαμπουκά εχω κι αν χρειαστεί θα τον χρησιμοποιήσω να σου σπάσω τα μούτρα γιατι απειλείς!!προσεχε λοιπόν γιατι θα τις αρπάξεις!!το τι κάνω με τη γυναίκα μου και αν ξέρει δεν είναι δουλειά σου φλωράκο!!τουλάχιστον εγω έχω γυναίκα!!!κοίτα να βρεις και εσυ καμία να σε κοιτάξει!ΔΕΝ γίνετε να μιλάει για τη γυναίκα μου ρε κάποιος που η πούτσα του είναι μικρότερη από το τακούνι της γοβας της!! υποδείξης αλλού λοιπόν!
καποιο πληκτρολογιο ισως να σπασεις .. παραπερα δεν σε κοβω ...
ποιος ξερει ποια κακομοιρα βρηκες και νομιζει οτι παντρευτηκε .... ανδρα .. ο οποιος καθεται εξω απο τσοντοσινεμα τα βραδια...
και τελικα δεν μπαινει επειδη δεν εχει λεφτα για να παρει ουτε γαλα στα παιδια του οπως λεει ..
αυτο το διαστημα που καθεσαι εξω απο αυτα τα μερη αντι να ηδονιζεσαι με τους δροσερους που μπαινοβγαινουν θα μπορουσες να κανεις καμια αλλη δουλεια
για να ταιζεις τα παιδακια σου ...
αλλα εσυ τι κανεις ;;;
καθεσαι εξω και μετα γραφεις μαλακιες σε μπουρδελοσαιτς...
παραγματικα δεν αξιζεις ουτε για φτυσιμο ...
κατι τυποι σαν εσενα που θελουν και γαμο και παιδια μονο και μονο για την κοινωνικη καταξιωση θα επρεπε να εκτελουνται παραυτα ...
πηγαινε σε μια κοινωνικη λειτουργο πες το προβλημα σου και ασε καλυτερα την οικογενεια σου να βοηθηθει απο καποια προνοια..( καλυτερα θα περναει)
ο ομοφυλοφιλος σε αρνηση ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη και πρεπει να δωσεις βαση !!!
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
καποιο πληκτρολογιο ισως να σπασεις .. παραπερα δεν σε κοβω ...
ποιος ξερει ποια κακομοιρα βρηκες και νομιζει οτι παντρευτηκε .... ανδρα .. ο οποιος καθεται εξω απο τσοντοσινεμα τα βραδια...
και τελικα δεν μπαινει επειδη δεν εχει λεφτα για να παρει ουτε γαλα στα παιδια του οπως λεει ..
αυτο το διαστημα που καθεσαι εξω απο αυτα τα μερη αντι να ηδονιζεσαι με τους δροσερους που μπαινοβγαινουν θα μπορουσες να κανεις καμια αλλη δουλεια
αλλα εσυ τι κανεις ;;;
κατι τυποι σαν εσενα που θελουν και γαμο και παιδια μονο και μονο για την κοινωνικη καταξιωση θα επρεπε να εκτελουνται παραυτα ...
πηγαινε σε μια κοινωνικη λειτουργο πες το προβλημα σου και ασε καλυτερα την οικογενεια σου να βοηθηθει απο καποια προνοια..( καλυτερα θα περναει)
ο ομοφυλοφιλος σε αρνηση ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη και πρεπει να δωσεις βαση !!!
Mωρή κακογαμημένη πούστρα δλδ αν εμπαινα μεσα και γάμαγα τη ξεσκισμένη κωλάρα σου θα ειμουν σωστος οικογενειάρχης??ε??τριτοτέταρτε!!τελευταίε!Αναφέρεις τη γυναίκα μου εδώ μέσα και συγκρόνως απαξιώνεις όλους τους παντρεμένους του σάιτ και του αντάλτ?? καλα λέω είσαι λούγκρα ζητιανοπουτσα που δε προκειτε ποτέ να νιώσεις τη χαρά του να έχεις παιδιά και οικογένεια!!!παρα μόνο θα σέρνεις το τομάρι σου σε σινεμάδες για να ζήσεις 2-3 ωρες κάβλας..
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
αυτο του το λεω καιρο τωρα, αλλα δεν μου καθεται να τον στραπονιαρω
Όλα καλά στο σπίτι σου?? ;) ;) ;)
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Mωρή κακογαμημένη πούστρα δλδ αν εμπαινα μεσα και γάμαγα τη ξεσκισμένη κωλάρα σου θα ειμουν σωστος οικογενειάρχης??ε??τριτοτέταρτε!!τελευταίε!Αναφέρεις τη γυναίκα μου εδώ μέσα και συγκρόνως απαξιώνεις όλους τους παντρεμένους του σάιτ και του αντάλτ?? καλα λέω είσαι λούγκρα ζητιανοπουτσα που δε προκειτε ποτέ να νιώσεις τη χαρά του να έχεις παιδιά και οικογένεια!!!παρα μόνο θα σέρνεις το τομάρι σου σε σινεμάδες για να ζήσεις 2-3 ωρες κάβλας..
εισαι μια αρσενικη ( ; ) ελλεηνιδα και τιποτα περισσοτερο .
εγω μια χαρα θα νοιωσω την οικογενεια διοτι θα την σεβαστω και θα την τιμω χωρις να τρεχω σε παρακμιακους τσοντοσινεμαδες και να ξεροσταλιαζω αποξω περιμενοντας ψωλες ...
επισκεψου καποιον συμβουλο γαμο πριν ειναι αργα για σενα .
στη φαση που εισαι ( ομοφυλοφιλος σε αρνηση) μιλα στην γυναικα σου για αυτο και ισως σε δεχτει ...
κανε την αρχη !!!
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Τα ειπες ολα σε λιγες γραμμες!!!!καποιο πληκτρολογιο ισως να σπασεις .. παραπερα δεν σε κοβω ...
αλλα εσυ τι κανεις ;;;
Ευγε!!!
Φιλαρακο γιατι το συνεχιζεις,αφου βλεπεις ο τυπος εχει ξεφτιλιστει στους παντες, ολοι τον κραζουν! Αστον να γραφει μονος κ να ρεζιλευεται το ζωονεισαι μια αρσενικη ( ; ) ελλεηνιδα και τιποτα περισσοτερο .
εγω μια χαρα θα νοιωσω την οικογενεια διοτι θα την σεβαστω και θα την τιμω χωρις να τρεχω σε παρακμιακους τσοντοσινεμαδες και να ξεροσταλιαζω αποξω περιμενοντας ψωλες ...
επισκεψου καποιον συμβουλο γαμο πριν ειναι αργα για σενα .
στη φαση που εισαι ( ομοφυλοφιλος σε αρνηση) μιλα στην γυναικα σου για αυτο και ισως σε δεχτει ...
κανε την αρχη !!!
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακο γιατι το συνεχιζεις,αφου βλεπεις ο τυπος εχει ξεφτιλιστει στους παντες, ολοι τον κραζουν! Αστον να γραφει μονος κ να ρεζιλευεται το ζωον
δεν εχεις αδικο ρε φιλε.. αλλα βλεπεις πως ξυνεται στη γκλιτσα συνεχεια ..
Ο ρατσιστης φιλε μου και ο κρυφογκει ειναι μονιμα ενας αρρωστος ανθρωποςδεν εχεις αδικο ρε φιλε.. αλλα βλεπεις πως ξυνεται στη γκλιτσα συνεχεια ..
Δε μιλαω για τους γκει!!! Για τους κρυφο μιλαω!! Αρα φιλε μου ακρη δε βγαζεις
Εχει γινει περιγελος
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο ρατσιστης φιλε μου και ο κρυφογκει ειναι μονιμα ενας αρρωστος ανθρωπος
Δε μιλαω για τους γκει!!! Για τους κρυφο μιλαω!! Αρα φιλε μου ακρη δε βγαζεις
Εχει γινει περιγελος
ετσι ειναι .. κοροιδευει τους αλλους αλλα δε κοιτα τα χαλια του ...
ας ελπισουμε να κατσει στην ληθη γιατι δεν τον σηκωνει το κλιμα ...
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Kαι εσύ κρυφογκέουλας είσαι και κάνεις κόμα με τον άλλο τον πουστόβιο πισοκίνητο!!!πούστης το πούστη αγαπά!!εσυ λοιπόν που δεν είσαι γκέυ σε άρνηση γτ δε το παραδέχεσαι?? κατά δεύτερον με κράζουν σε ένα θρέντ που κατά κανόνα οι περισοτεροι είναι πισο΄κίνητοι άρα δε με νοιάζει ξέρω εκει έξω ποιοι με πάνε εδώ μέσα αδιαφορώ μάγκα του πληκτρολογίου ΞΕΡΩ ότι εκει εξω αν θα με αντικρύσεις ουτε τα μισα από αυτά που λες εδώ δε θα έλεγες!! γτ εκανες ένα προφιλ με σκοπο να με κράξεις ΑΡΑ εισαι κλώνος.. δε με αγγίζουν αυτά που λες αντιθέτος το διασκεδάζω και μαρέσει γτ τρώγεσαι με τη πάρτη μου!!
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Από τα 42 μυνήματα τα μισα τουλάχιστον αναφέρονται στη πάρτη μου !!!καψουράκο!! και άλλοι κράξανε και σας την είπανε αλλα εκει έκανες τουμπέκα!!ξέρω ότι με ποθείς κλώνε,αλλα το κορμί μου το στιβαρό δε θα το γευτείς!!! δε πισογεμίζω περουκάκηδες ούτε φούστηδες μόνο μουνάκια τι να κάνουμε ο πριονοκορδέλας ο φίλος σου με ειχε 'αχτι από άλλο θρεντ και μου τα χώνει συνεταιρικα με εσένα ,κάνατε κόμα εεε,μη τσακωνόσαστε κορίτσα δε πρόκειτε να σας ρίξω ούτε βλέμα!!απαξιώ!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις