You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατι ασχολειστε ακομα με τον κρυφογκει - ξεροσταλακια - "καθομαι εξω στη σταση και ξεροσταλιάζω" ?
αφήστε το ...
παμε παρακατω και μην γεμιζουμε το νημα με off topic !
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Γιατι ασχολειστε ακομα με τον κρυφογκει - ξεροσταλακια - "καθομαι εξω στη σταση και ξεροσταλιάζω" ?
αφήστε το ...
Κρυφογκέουλας είσαι εσυ που πας σινεμά φανατικά,εκει συχνάζουν δροσεροί από όσο ξέρω εγώ δε μπήκα γτ δε γόυσταρω πισογλέντιδες σαν εσένα!!για τη φάση πήγαινα ,με εσένα μωρη αγκαλιά θα κατέληγα??
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κρυφογκέουλας είσαι εσυ που πας σινεμά φανατικά,εκει συχνάζουν δροσεροί από όσο ξέρω εγώ δε μπήκα γτ δε γόυσταρω πισογλέντιδες σαν εσένα!![size=10pt][size=10pt]για τη φάση πήγαινα[/size][/size] ,με εσένα μωρη αγκαλιά θα κατέληγα??
καλυτερα να πηγαινεις εκει ...
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νικό τι κάνεις?καλά?το κόψες το παπαρι ή ακόμα?Ο ρατσιστης φιλε μου και ο κρυφογκει ειναι μονιμα ενας αρρωστος ανθρωπος
Δε μιλαω για τους γκει!!! Για τους κρυφο μιλαω!! Αρα φιλε μου ακρη δε βγαζεις
Εχει γινει περιγελος
ΣωστοςΓιατι ασχολειστε ακομα με τον κρυφογκει - ξεροσταλακια - "καθομαι εξω στη σταση και ξεροσταλιάζω" ?
αφήστε το ...
Χαχαχα
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Νικό τι κάνεις?καλά?το κόψες το παπαρι ή ακόμα?
Oτι και να κάνει γυναίκα δε θα γίνει ποτέ ο τρανσφορμερ..θα κάνει κλώνους για να επιτήθετε και θα χρησιμοποιεί της φίλες του για υποστήριξει!!
Ο,τι ναναιOτι και να κάνει γυναίκα δε θα γίνει ποτέ ο τρανσφορμερ..θα κάνει κλώνους για να επιτήθετε και θα χρησιμοποιεί της φίλες του για υποστήριξει!!
Κλαιω μαλακα!!! Χαχαχα
Τραβα στη γυναικα σου ρε κακομοιρη που σιγουρα θαναι σαν κ εσενα κακομοιρε
Ημασταν ολοι μεσαΚρυφογκέουλας είσαι εσυ που πας σινεμά φανατικά,εκει συχνάζουν δροσεροί από όσο ξέρω εγώ δε μπήκα γτ δε γόυσταρω πισογλέντιδες σαν εσένα!!για τη φάση πήγαινα ,με εσένα μωρη αγκαλιά θα κατέληγα??
Και ηταν απεξω ο γλιτσας να κρυφοκοιταει
Χαχαχα γελανε ολοι μαζι σου ρεεε!!!
Παλι καλα που εμφανιστηκες κ καταλαβαμ περι τινος προκειται!! Οργιο
Μπετοβλακα
Εισαι η ομαδα των κρυφο χαχα
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ημασταν ολοι μεσα
Και ηταν απεξω ο γλιτσας να κρυφοκοιταει
Χαχαχα γελανε ολοι μαζι σου ρεεε!!!
Παλι καλα που εμφανιστηκες κ καταλαβαμ περι τινος προκειται!! Οργιο
Μπετοβλακα
Εισαι η ομαδα των κρυφο χαχα
Νικόλ άκουσε κάτι είμασταν εισαμε 4 άτομα απέξω αλλα εγώ βγήκα και το είπα και το χεις κάνει θέμα,εισαι εμονικός κοίταξε το σε παρακαλώ,χαραχτηρίζεις κάποιον γκέουλα χωρ΄πις να έχει πει το παραμικρό!!έχεις σοβαρό ψυχολογικό θέμα εσυ και ο kineg <κυναιδος?> μαζι με τον άλλο το dskουλό έχετε λυσάξει που καθόμουν απέξω!!κουμάντο στη πούτσα μου θα κάνετε???ουστ λούγκρα
Ρε μαγκακο σουχω πει τοσες φορες δεν εομαι η νικολΝικόλ άκουσε κάτι είμασταν εισαμε 4 άτομα απέξω αλλα εγώ βγήκα και το είπα και το χεις κάνει θέμα,εισαι εμονικός κοίταξε το σε παρακαλώ,χαραχτηρίζεις κάποιον γκέουλα χωρ΄πις να έχει πει το παραμικρό!!έχεις σοβαρό ψυχολογικό θέμα εσυ και ο kineg <κυναιδος?> μαζι με τον άλλο το dskουλό έχετε λυσάξει που καθόμουν απέξω!!κουμάντο στη πούτσα μου θα κάνετε???ουστ λούγκρα
Σε γραφω κ στα παπαρια μου κ στο τι πιστευεις! Ο καθενας μπορει να γραφει οτι γουσταρει! Απλα η μονη διαφορα ειναι οτι απο τα γραμμενα ρε μαλακα φαινεται το τι εισαι! Και εισαι ενας μαλακας μισοριξιας γλιτσας που βριζει οτι κινηται! Τραβα βρισε τη γυναικα σου μαλακα κ ξεσπασε στο κωλοχανιο σου οχι γυρω αποσενα γιατι μπορει να σου γαμησει καμμια μερα κανενας τιποτα! Σπερματοζητιανα λουλου
Αντε βαρεθηκα αρκετα ασχοληθηκαν μαζι σου ολοι
Ματακια των τσοντοσινεμαδων
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νικόλ άκουσε κάτι είμασταν εισαμε 4 άτομα απέξω αλλα εγώ βγήκα και το είπα και το χεις κάνει θέμα,εισαι εμονικός κοίταξε το σε παρακαλώ,χαραχτηρίζεις κάποιον γκέουλα χωρ΄πις να έχει πει το παραμικρό!!έχεις σοβαρό ψυχολογικό θέμα εσυ και ο kineg <κυναιδος?> μαζι με τον άλλο το dskουλό έχετε λυσάξει που καθόμουν απέξω!!κουμάντο στη πούτσα μου θα κάνετε???ουστ λούγκρα
ξαναβαλε το gayavatar...
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ρε μαγκακο σουχω πει τοσες φορες δεν εομαι η νικολ
Σε γραφω κ στα παπαρια μου κ στο τι πιστευεις! Ο καθενας μπορει να γραφει οτι γουσταρει! Απλα η μονη διαφορα ειναι οτι απο τα γραμμενα ρε μαλακα φαινεται το τι εισαι! Και εισαι ενας μαλακας μισοριξιας γλιτσας που βριζει οτι κινηται! Τραβα βρισε τη γυναικα σου μαλακα κ ξεσπασε στο κωλοχανιο σου οχι γυρω αποσενα γιατι μπορει να σου γαμησει καμμια μερα κανενας τιποτα! Σπερματοζητιανα λουλου
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ρε μαγκακο σουχω πει τοσες φορες δεν εομαι η νικολ
To θέμα είναι ότι το λέει και άλλος δε το λέω μόνο εγώ παλιολούγκρα!!
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Οσο κ να βριζεις μαγκακο μου σε σκιζω ανετα κ δεν προλαβαινεις να βγαλεις αχναTo θέμα είναι ότι το λέει και άλλος δε το λέω μόνο εγώ παλιολούγκρα!!
Ο αλλος που το λεει ειναι πιο τελειωμενος αποσενα! Διαβασε κριτικες για την παρτη του κ θα καταλαβεις
Ζωαδι
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Οσο κ να βριζεις μαγκακο μου σε σκιζω ανετα κ δεν προλαβαινεις να βγαλεις αχνα
Ο αλλος που το λεει ειναι πιο τελειωμενος αποσενα! Διαβασε κριτικες για την παρτη του κ θα καταλαβεις
Ζωαδι
Καλα νίκο!!! πήγαινε ξυρίσου και στήσου χαχαχαχ
Χαχαχαχ καλοοοΚαλα νίκο!!! πήγαινε ξυρίσου και στήσου χαχαχαχ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Κόφτε το με τις βρισιές.
ευχαριστώ.
ευχαριστώ.
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
πεστα ρε μεγάλε! !! Γιατί το έχουν παραγαμησει το θέμα. ...!!!Κόφτε το με τις βρισιές.
ευχαριστώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102