Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
oraia το εστισε ο τομας μας εβαλε και τα μινιματα και καλα απο τα κλοναρια η τους συνεργους του
αφου πρωτα ο κοζμακις εκοψε 7 ευρω να παει στο κωλοσινεμα

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=124411.msg7171503#msg7171503 date=1474734115]
oraia το εστισε ο τομας μας εβαλε και τα μινιματα και καλα απο τα κλοναρια η τους συνεργους του
αφου πρωτα ο κοζμακις εκοψε 7 ευρω να παει στο κωλοσινεμα
[/quote]να σου μιλισο στιν γκλοσα σου για να καταλαβις.
ισε πωλι μαιγαλως τρωμπας.
πωσω ακωμα βαθεια θα πραιπι να στο αναλισο για να το καταλαβις?
δαιν σου ακσιζη ουται να μαι δης οταν γκαμαω. :zfuck: :fuck1: :pipa2:
εφκομε να αφισις τειν μαλαγκια καπεια στιγκμη και να ερθης να ζισης καλτ καταστασης!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
να σου μιλισο στιν γκλοσα σου για να καταλαβις.
εφκομε να αφισις τειν μαλαγκια καπεια στιγκμη και να ερθης να ζισης καλτ καταστασης!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Για τους μαλακες που θελουν να ακουσουν αυτο που θελουν μονο:
Δεν ηρθε καμια οπως λετε εσεις που κανατε βολτες απ εξω. Οτι και εαν ξαναγραψει οποιοςδηποτε μη το πιστευετε και μη τρωτε 7,5 ολοκληρα ευρω στην εισοδο.

Καλυτερα, γιατι εχτες κοντεψατε να την πνιξετε απο ασφυξια την αλλη και τη διωξατε στο τεταρτο, οι αλλοι μισοι τσαμπατζιδες που μπηκατε.
Ποτε θα καταλαβετε οτι ζευγαρια/γυναικες θελουν χωρο και χρονο εκει μεσα;

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Δεν ηρθε καμια οπως λετε εσεις που κανατε βολτες απ εξω. Οτι και εαν ξαναγραψει οποιοςδηποτε μη το πιστευετε και μη τρωτε 7,5 ολοκληρα ευρω στην εισοδο.

Καλυτερα, γιατι εχτες κοντεψατε να την πνιξετε απο ασφυξια την αλλη και τη διωξατε στο τεταρτο, οι αλλοι μισοι τσαμπατζιδες που μπηκατε.
που εφαγαν τα ευρω και δεν καταλαβα.???
γιατι απο εξω περιμεναν.
σε σουβλακια μπορει . :2funny: :2funny:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
να σου μιλισο στιν γκλοσα σου για να καταλαβις.

:rockon: :rockon: :rockon:
καλα εε τρόμαξα να το διαβάσω...
:2funny: :2funny: :2funny:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

[size=10pt]Ποτε θα καταλαβετε οτι ζευγαρια/γυναικες θελουν χωρο και χρονο εκει μεσα; [/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ρε φιλε υποστηριξε λιγο στο θρεντακι του ανταλτ γιατι ειλικρινα θα φαω ξενερα κ δε θαρθω
Δε γουσταρω να λενε οτι κοροιδευω
Εγω θελω να φερω τη μικρη να τη σκισουμε
Ολα ταλλα ειναι μαλακιες
Πες καμμιακουβεντα

Ρε μαγκα μου ελα την παρασκευη
Μη γραφεις οτι δε θαρθεις
Και για να δεις οτι νομιζω σεμπιστευομαι μπορω να σ στειλω κ φωτο της
Δε γουσταρω να λενε μαλακιες
Μπορεις να γραψεις οτι την ειδες τη μικρη κ οτι ειναι καυλα κλπ; Γουσταρω ναρθει κοσμος κ αν το γραψει κ ενας που ειναι μεσα στ πραγματα ισως ερθουν πολλοι
Ειναι μουναρα η μικρη εμπιστευσου με κ θαχεις μ κομματι σε φασεις που κανουμε σε σπιτια

Εχω κανονικο μαγκα μου
Σορρυ
Απλα δε θελω μαλακιες
Θελω να εμπιστευτω εναν που γνωριζει,να τα λεμε να κανουμε φασεις κ να τελειωνει εκει
Κ νομιζω εισαι οκ ατομο
Ελα ρε την παρασκευη
Και αν μπορεις γραψε καμμια καλη κριτικη του στυλ οτι την ειδες μ ειναη μουναρα
Εγγυωμαι οτι θα περασεις γαματα φιλε!
Απλα γραψε κατι μη φαινεται μονο απο μενα!!
Αφου εισαι τυπακι ωραιο,μουχουν πει οτι κανονιζεις φασεις ολων των ειδων κ εισαι φιλος με
Τον ιδιοκτητη! Αρα κανε τα κονε σου

χι τα τηλεφωνα δεν τα μπορω για λογους ασφαλειας
Εγω θελω αν μπορεις φυσικα να γραψεις οτι ειδες φωτο κ ειναι μουναρα
Για να καταλαβεις εχει βυζαρες κ κωλαρα
Θελω ναρθει κοσμος κ να την εχω μπουκωμενη κ βουλωμενη απολες τις τρυπες
Αν μπορεις να το γραψεις αυτο θα με βοηθησεις
Επισης αν οντως το γραψεις θα ερθουμε στις 11 και για να προλαβεις! Εμενα μουστειλαν οτι ειναι φιλος σου ο ιδιοκτητης αλλα οκ εσυ ξερεις ρε φιλε
Θα μαζεψει κ φραγκα εκεινη τη μερα πολλα
Να τον βοηθησουμε κιολας με τη μουναρα που θα φερω

Αν μπορεις γραφτο μ συνεχιζουμε μαγκα μου

Φιλε δε ξερει η μικρη οτι κανονιζω φαση κ οτι μιλαω εδω γιαυτο
Και δε θελω κ να μαθευτει! Με μια φωτο θα καταλαβει αμεσως οτι τοκανα εγω
Δεν επιμενω
Αν θες γραφεις κατι αν οχι παλι οκ
Τα λεμε

για να μην βγαζετε τα ματια σας στις φωτο

:hi:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Ρε φιλε υποστηριξε λιγο στο θρεντακι του ανταλτ γιατι ειλικρινα θα φαω ξενερα κ δε θαρθω
Δε γουσταρω να λενε οτι κοροιδευω
Εγω θελω να φερω τη μικρη να τη σκισουμε
Ολα ταλλα ειναι μαλακιες
Πες καμμιακουβεντα

Ρε μαγκα μου ελα την παρασκευη
Μη γραφεις οτι δε θαρθεις
Και για να δεις οτι νομιζω σεμπιστευομαι μπορω να σ στειλω κ φωτο της
Δε γουσταρω να λενε μαλακιες
Μπορεις να γραψεις οτι την ειδες τη μικρη κ οτι ειναι καυλα κλπ; Γουσταρω ναρθει κοσμος κ αν το γραψει κ ενας που ειναι μεσα στ πραγματα ισως ερθουν πολλοι
Ειναι μουναρα η μικρη εμπιστευσου με κ θαχεις μ κομματι σε φασεις που κανουμε σε σπιτια

Εχω κανονικο μαγκα μου
Σορρυ
Απλα δε θελω μαλακιες
Θελω να εμπιστευτω εναν που γνωριζει,να τα λεμε να κανουμε φασεις κ να τελειωνει εκει
Κ νομιζω εισαι οκ ατομο
Ελα ρε την παρασκευη
Και αν μπορεις γραψε καμμια καλη κριτικη του στυλ οτι την ειδες μ ειναη μουναρα
Εγγυωμαι οτι θα περασεις γαματα φιλε!
Απλα γραψε κατι μη φαινεται μονο απο μενα!!
Αφου εισαι τυπακι ωραιο,μουχουν πει οτι κανονιζεις φασεις ολων των ειδων κ εισαι φιλος με
Τον ιδιοκτητη! Αρα κανε τα κονε σου

χι τα τηλεφωνα δεν τα μπορω για λογους ασφαλειας
Εγω θελω αν μπορεις φυσικα να γραψεις οτι ειδες φωτο κ ειναι μουναρα
Για να καταλαβεις εχει βυζαρες κ κωλαρα
Θελω ναρθει κοσμος κ να την εχω μπουκωμενη κ βουλωμενη απολες τις τρυπες
Αν μπορεις να το γραψεις αυτο θα με βοηθησεις
Επισης αν οντως το γραψεις θα ερθουμε στις 11 και για να προλαβεις! Εμενα μουστειλαν οτι ειναι φιλος σου ο ιδιοκτητης αλλα οκ εσυ ξερεις ρε φιλε
Θα μαζεψει κ φραγκα εκεινη τη μερα πολλα
Να τον βοηθησουμε κιολας με τη μουναρα που θα φερω

Αν μπορεις γραφτο μ συνεχιζουμε μαγκα μου

Φιλε δε ξερει η μικρη οτι κανονιζω φαση κ οτι μιλαω εδω γιαυτο
Και δε θελω κ να μαθευτει! Με μια φωτο θα καταλαβει αμεσως οτι τοκανα εγω
Δεν επιμενω
Αν θες γραφεις κατι αν οχι παλι οκ
Τα λεμε

για να μην βγαζετε τα ματια σας στις φωτο

:hi:

:hi: :hi:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Blackdove δεν εχω προβλημα να στα γραψω κιολας αν δεν τα βλεπεις.
η αληθεια ειναι δεν ειναι και η καλυτερες φωτο.
εδω δεν ειδες την ξανθια εχθες που ειχε και τα
πιασιματακια της. :2funny: :2funny:

τύπε ειλικρινά δεν είδα ξανθιά να μπαίνει αλλιώς θα έκανα έφοδο να παίξω! γτ να μπώ??δροσερούς δε γουστάρω!! καλα του κάνεις το παπάρα γτ έστησε κόσμο και ο λόγος που ηρθα ηταν για να δω αν τελικά θα ερχόταν αυτος με τη δήθεν μουνάρα!!όταν δεν ειδα φως και επιβεβαιώθηκα λάκησα !!αμα ξανα τλυχη σκηνικό ενημερωσεμε με πμ να έρθω αλλα να είναι στάνταρ ε?

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

φίλε τα 7.50 ευρω άλλος τα θέλει να πάρει γάλα στα παιδιά του και όχι να ταισει σπερμα τη κάθε ψωλαρπαχτρα!!!αν οντως είχε σκηνικό να τα δώσω αλλα γτ να τα πετάξω και να μπω να φάω φόλα ??εσυ δλδ πήγες και είδες τη τύπισσα?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
φίλε τα 7.50 ευρω άλλος τα θέλει να πάρει γάλα στα παιδιά του και όχι να ταισει σπερμα τη κάθε ψωλαρπαχτρα!!!

φιλε αυτος που εχει τετοια θεματα, δεν νομιζω να ψαχνεται για το πως θα γαμησει σε κανα τσοντοσινεμα παρασκευη βραδυ. ειναι αυτονοητο πως θεωρειται πολυτελεια τα εξοδα τετοιου τυπου για αυτες τις κοινωνικες ομαδες. καλο θα ηταν να μην τις πιανεις καν στο στομα σου γιατι ειναι πολυ δυσκολες, περισσοτερο απο οσο εγω και εσυ εχουμε φανταστει (με γνωμονα οτι εχουμε προσβαση στο ιντερνετ κτλ κτλ).

εγω τουλαχιστον, εαν δεν ειχα 7.5 ευρω να παρω γαλα στο παιδι μου, δεν θα ειχα και ιντερνετ, δεν ξερω για εσενα.. αρα δεν θα εφτανα και ενα βημα πιο περα, να κοιταξω πως θα γαμησω σε τσοντοσινεμα. θα με εκαιγαν πιο ουσιωδη θεματα, οπως το πως θα εξασφαλισω τα λευτα για το γαλα του παιδιου μου σημερα, αυριο και μια ζωη..

εσυ δλδ πήγες και είδες τη τύπισσα?

ναι, και κακως κανεις να αμφισβητεις κατι στο οποιο δεν ησουν μπροστα. ημουν εκει, οπως ηταν και ο θωμας και οι αλλοι δυο γιαννηδες. και εν παση περιπτωση, δεν καταλαβαινω γιατι ασχολεισαι αφου δεν θελεις να ακουσεις αλλα 30 ατομα που στο επιβεβαιωνουν εδω μεσα και λες πως εσυ δεν ειδες κατι τετοιο. θεωρησε οτι ολοι ειναι 'βαλτοι' και μην ασχοληθεις ξανα, μην πατησεις ξανα εκει και ολα τα σχετικα. κρατα και τα 7,5 ευρω για ενα δευτερο γαλα του παιδιου σου γιατι προφανως εχεις και για το πρωτο του, αφου ασχολεισαι με το πως θα γαμησεις με 7.5 ευρω σε τσοντοσινεμα κανενα τοπ μοντελ.
ακομη και να ησουν μεσα, θα ησουν απ αυτους που ειπαν την κοπελα της παρασκευης μπαζο.. ολοι ξερουμε οτι ειναι οι ιδιοι που εαν δεν παταγε καμια γκομενα εκει μεσα να τους χαλαρωσει, θα γκρινιαζανε οτι δεν πατανε γκομενες και οτι ειναι πουστραδικο, οτι στην Ελλαδα δεν γινονται αυτα κτλ κτλ..

δε καταλαβαινω τι ζορι τραβατε.. θελετε να σας φερνουν τις γκομενες σπιτι σας, να γαματε και να σας πληρωνουν κιολας; κανει βολτες λεει απ εξω ο αλλος και δεν πληρωνει αμα δε δει γκομενα.. 4 αμαξια αραγμενα στον ΟΣΕ οταν βγηκαμε να κοιτανε μεσα.. τυποι στα γυρω στενα να περνουν ματι μη μπει κανενα μουνι. οτι να ναι..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Blackdove δεν εχω προβλημα να στα γραψω κιολας αν δεν τα βλεπεις.
η αληθεια ειναι δεν ειναι και η καλυτερες φωτο.
εδω δεν ειδες την ξανθια εχθες που ειχε και τα
πιασιματακια της. :2funny: :2funny:

Ήταν κάποτε σε ένα χωριό ο Βασίλης και ήθελε να παντρευτεί. Ήθελε όμως μία γυναίκα με πιασίματα.
Μία μέρα ο φίλος του ο Κώστας του είπε ότι θα του δώσει την αδερφή του.
Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα, ήταν αδύνατη.
Έτσι ο Κώστας την τύλιξε με εφημερίδες για να αποκτήσει πιασίματα, και την πάντρεψε με τον Βασίλη.
Την πρώτη νύχτα που γάμου, πήγε ο Βασίλης να το κάνει με την νύφη.
Έπιασε την νύφη, της έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να ξετυλίγει τις εφημερίδες.
Εφημερίδες, εφημερίδες, αγανακτεί ο Βασίλης και παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του και του λέει:
- Ρε συ, σε ποια σελίδα είναι το μ….ί της αδερφής σου;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
φιλε αυτος που εχει τετοια θεματα, δεν νομιζω να ψαχνετε για το πως θα γαμησει σε κανα τσοντοσινεμα παρασκευη βραδυ. ειναι αυτονοητο πως θεωρειτε πολυτελεια τα εξοδα τετοιου τυπου για τετοιες καταστασεις. καλο θα ηταν να μην τις πιανεις καν στο στομα σου γιατι ειναι πολυ δυσκολες, περισσοτερο απο οσο εγω και εσυ εχουμε φανταστει (με γνομωνα οτι εχουμε προσβαση στο ιντερνετ κτλ κτλ) εγω τουλαχιστον, εαν δεν ειχα 7.5 ευρω να παρω γαλα στο παιδι μου, δεν θα ειχα και ιντερνετ, δεν ξερω για εσενα.. αρα δεν θα εφτανα και ενα βημα πιο περα, να κοιταξω πως θα γαμησω σε τσοντοσινεμα. θα με εκαιγαν πιο ουσιωδη θεματα, οπως το πως θα βρω τα λευτα για να παρω γαλα στα παιδια μου σημερα, αυριο κτλ.

ναι, και κακως κανεις να αμφισβητεις κατι στο οποιο δεν ησουν μπροστα. ημουν εκει, οπως ηταν και ο θωμας και οι αλλοι δυο γιαννηδες.

Παντρεμένος είμαι και πέρασα δύσκολα στη ζωή μου για να ζω άνετα τωρα απλά δε βλέπω το λόγο να δώσω 7 ευρω για να μπω να κάνω βόλτα σε ένα σινεμά χωρις μουνί μεσα,αν την έβλεπα να μπαινει θα ερχόμουν!!είμαι στρεητ οπότε δε μπαίνω να παίξω με αλλους η να δώσω πίπα σε δροσερούς!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Παντρεμένος είμαι και πέρασα δύσκολα στη ζωή μου για να ζω άνετα τωρα απλά δε βλέπω το λόγο να δώσω 7 ευρω για να μπω να κάνω βόλτα σε ένα σινεμά χωρις μουνί μεσα,αν την έβλεπα να μπαινει θα ερχόμουν!!είμαι στρεητ οπότε δε μπαίνω να παίξω με αλλους η να δώσω πίπα σε δροσερούς!
δεν ειπε κανεις οτι οσοι πληρωνουν εκει και πανε ειναι gay η bisexual υπαρχουν και strait πολλοι οι οποιοι πανε και απλα περιμενουν να κατσει η φαση με ζευγαρι η κοπελα.
γιαυτο εμενα αν δεν σε πειραζει το 7,5€ δωστο καποιες μερες που ειναι ποιο σιγουρακια να πετυχεις κοπελα και αν κατσει εκατσε.
να ξερεις εγω παω 5-6 φορες τον μηνα και απο αυτες καθετε να παιξω τις 2 η και καμια .τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα ?
θεωρω βλακωδες αυτες τις μερες να καθετε καποιος απο εξω να περιμενει να ερθει η γκομενα και να μπει .
δεν θα ασχοληθω  με τα προσωπικα σου που εγραψες ποιο πριν περι γαλατος ,αλλα αν εχεις μια στο τοσο δωστα και δεν θα πανε χαμενα .
αυτα απο εμενα και εχεις πμ. :hi:

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και ξαναλέω εφόσον έσκασε μύτη γκόμενα μαλάκες είμασταν εμείς τόσα ατομα να μη μπούμε μέσα,??αυτό περιμέναμε να δούμε για να κάνουμε ντου!!!εγω ξανθιά δεν είδα να μπαινει μέσα στο σινεμά μεχρι της 12 και που είμουν εκεί και κάπνιζα!!!

ανυπαρκτη  ζωη κυριολεκτικα ... :jerking:

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
φίλε τα 7.50 ευρω άλλος τα θέλει να πάρει γάλα στα παιδιά του και όχι να ταισει σπερμα τη κάθε ψωλαρπαχτρα!!!αν οντως είχε σκηνικό να τα δώσω αλλα γτ να τα πετάξω και να μπω να φάω φόλα ??εσυ δλδ πήγες και είδες τη τύπισσα?

καλυτερα παρε γαλα στα παιδια σου γιατι με πατερα κρυφοομοφυλοφιλο δε τα βλεπω καλα..

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1

παντρεμενος μαλακας και παρασκευη βραδυ ξεροσταλιαζει εξω απο  τα τσοντοσινεμα του μεταξουργειου ....

σε περιπτωση  σα τη δικη σου σου αξιζει να στα παρει ολα  η γυναικα σου μαζι με μια καλη διατροφη ....
συγχαρητηρια κρυφο ομοφυλοφιλε της παρασκευης .. :jerking:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
παντρεμενος μαλακας και παρασκευη βραδυ ξεροσταλιαζει εξω απο  τα τσοντοσινεμα του μεταξουργειου ....

σε περιπτωση  σα τη δικη σου σου αξιζει να στα παρει ολα  η γυναικα σου μαζι με μια καλη διατροφη ....
συγχαρητηρια κρυφο ομοφυλοφιλε της παρασκευης .. :jerking:

ενώ οι υπόλοιποι εκει μέσα ελεύθεροι ε?? με τη γυναίκα παιζω να ξέρεις εσεις τρώτε παντοφλα από της φακλανες σας,και εχέτε απωθημένα!!δικηγόρο δε θα σε βάλουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom