καλησπερα.
χθεσινη βολτα απο το σινεμα.ωρα αφιξης 22.30
ο φιλος giannis zorbakis,kai giannis g και giannis Agiannis ηταν εκει.
κατευθειαν πηγαδακι για τα της ημερας.
κανενας μας δεν πιστεψε για το σκηνικο αλλα εμας δεν μας πειραζει.
ειμαστε πελατες λατρεις αλλα και θαυμαστες των καλτ σκηνικων και ετσι θα πηγαιναμε οπως παμε καθε φορα.
δεν θα κριψω βεβαια πως αν και εγω το ειχα καταλαβει
100% οτι ειναι μουφα η δουλεια (παραθετω ποιο κατω πρωσωπικα μυνηματα του Kwstasikis kwstas)
οχι για να μην με περναει και για μαλακα οτι το εχαψα.
και θα ηθελα να παραθεσει και αυτος( η αυτες )τα μυνηματα μου μιας και δεν κρατησα τα απεσταλμενα
μου πμ.
μετα απο ωρα συζητησης εσκασε 23.15 η γνωστη για εμενα ξανθια που ειχα αναφερει πριν 2 παρασκευες και περασα καλα με ενα καυλωτικο παλι ντησιμο.
τσιγαρακι παντα πριν αρχισει τον αγωνα στο καπνηστηριο και κατευθειαν στην γνωστη μερια μπροστα αριστερα σκηνη για να παιξει .
με το που μπηκε επεσε το χαμογελο και η ματια για το πρωτο καλεσμα.
δεν υπηρχε περιπτωση με τοσο κοσμο να επαιζα ανετα και γιαυτο δεν εκανα κινηση.
καθησα 4αδα με τους αλλους στην πρωτη σειρα μεση και συνεχισαμε την συζητηση και περναμε το ματι μας .
εγω και ο Giannis Agiannis ειχαμε ξαναπαιξει και δεν μας εκανε αισθηση λογο κοσμου να ξαναπαιξουμε.
μειναμε 4αδα να συζηταμε το σκηνικο και να καυλωνουμε.
ο γνωστος μαλλιας ο οποιος με ειχε κοζαρει ωρα στην θεση του διπλα στην κοπελα να παιρνει το ματι του και να την παιζει στα χερια πιθανων καποιου οπου για κακη του τυχη αποθηθηκε απο τον συνοδο κοντοκουρεμενο της ξανθιας.
μετα απο μερικα πισωκολητα και καποιες πιπες ικανοποιοντας αρκετους(μπραβο της)ηρθε πρωτη σειρα και καθησε διπλα μου να μιλησουμε λιγο.
τα γερακια ομως ηταν αρκετα και ετσι η συζητηση μας ηταν 2 λεπτα το πολυ.εφτανε να πουμε καποια πραγματα ομως
αποχωρηση για πλησιμο στο μπανιο και αποχωρηση γενικα απο το σινεμα.
με αρκετες παρεες που δεν την ειχαν ξαναδει να μιλανε για αυτη και να ειναι χαρουμενοι για το σκηνικο .
οσο αφορα φιμες περι γνωριμιας εμου και του ιδιοκτητη ΟΥΤΕ ΚΑΝ τον ξερω .
και για το τι καλεσε ο ιδιοκτητης την κοπελα επισης ουτε μια στο 100000000 δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιο σκηνικο
η κοπελα γουσταρει αυτο που κανει και γιαυτο ερχετε για εμας.
και την ευχαριστουμε .