Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
to skiniko egine 23:30- 00:00. Gia kali mou tyxi pistepsa kai irtha kai to eida me ta matia mou. Το κακο είναι οτι η γκομενα δεν εκατσε πολυ και την εχυσαν 2 ατομα απο οτι καταλαβα γιατι δεν το εβλεπα καλα το σκηνικο μιας και την περικυκλωσαν πολλα άτομα. Φυσικα 7,50 eyrw ηταν πολυ λίγα για αυτες τις εμπιριες που σπανια βλεπεις αλλα και συμμετεχεις.
Περήμενα να αντεχει περισσοτερο γιατι ήταν μουναρα και ήθελα και εγω να γαμησω αλλα.....Βελτιστοποιήσα οτι θα έπερνα και εγω σειρα μιας και πίστευα οτι αντεχει. Η μαλακία ήταν οτι ενώ σκεφτόμουν να ανεβω στην σκηνη να της τον δωσω πίπα με πρόλαβε ο καραφλάκος (χωρίς παρεξήγηση αλλα δεν ξέρω το ονομα του) πανω στην σκηνή και τον έδωσε πίπα .....Μονο απο έκει μπορούσες να μπείς μπροστά της την ώρα που την είχε στημένη ο άλλος και την γαμούσε.Κριμα.....
Τη άλλη φορά ρε φίλε όποιος και αν είσαι που την εφερες (μάλλον ενας πιτσιρικας που καθόταν μετα τα γαμησια μαζι του για λιγο και κάτι της είπε στο αυτι και βγηκε έξω) κοιτα να αντέχει πολλες πούτσες το κορίτσι γιατι μειναμε όλοι με το πουλι στο χερι και τρεχαμε στα μπουρδελάκια να ξεκαβλωσουμε μετα. Εγω τον έδωσα μια πίπα στην Κωλωνουν 47 Τζουλια μετα γιατι οι καυλες φτασαν στο Ζενιτ!
Ευχαριστουμε για την εμπειρία παντως!
ναι ολες οι μουνάρες εκει πάνε χαχαχαχα