Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ξεροχυνω με αμεση ενημερωση , θα ηθελα να το κανω και εγω αλλα δεν ξερω αν εχει wifi το adult
εχει μεγαλε και ειναι και ευκολος ο κωδικος αλλα το κακο ειναι οτι δεν πιανει παντου και ουτε καν μεσα στην αιθουσα .κατι πρεπει να κανουν γι'αυτο.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλησπερα. Μπηκε τωρα ενα κροσσακι κ η ταμιας την μπερδεψε με γυναικα κ ανοιξε τις γυναικιες τουαλετες!!!!
Γιαννη δεν την μπερδεψε .
ηθελε να την κανει να νιωθει ανετα το κοριτσι να μην το χασει απο πελατισσα. :rockon:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Τι νεκρα είναι αυτή σήμερα . :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
περιμενε θα ερθω κατα της 15.00!!!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
εχω παρατηρησει και εγω πως δευτερα και τριτη δεν τραβανε τοσο

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Καλημέρα.....σκέφτομαι για καταδρομικό μεσημεριανή επίσκεψη σήμερα....θα έχει τίποτα λέτε?

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
telika simera pezei tpt?

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπερα.
την Τρίτη το πρωι μιας και ειχα καυλες :erection: και ειχα διαβασει και τον γιαννη ζορμπακη που ελεγε για ζευγαρια και τζοκερ ειπα και εγω να παω μια βολτα να ριξω ενα .
εφτασα κατα τις 11.00 και ηταν ο ταμιας και καθαριζε με την σκαλα εναν προβολεα απο εξω.
με το που πληρωσα πηρα την καποτιτσα μου και μπηκα μεσα.
ειχε 4 ατομα 2 επανω που απλα κοιταγαν ταινια εναν ψηλο κατω που μαλλον καποιον περιμενε και 1 cross που εγω τουλαχιστον πρωτη φορα ειδα μεγαλη σε ηλικια με ξανθια μπερουκα και εσωρουχα μαυρο συνολακι που καθοταν με μισανοικτη πορτα και με περιμενε στο δωματιο στην μεση με το ατριχο τελειως  δερμα απαλο σαν γυναικειο .
εδωσα πολυ βαση γιατι ειπα ασε μην σκασει κανενα ζευγαρι.
καποια στιγμη που βγηκα να δω την μηχανη μου ηταν ο ψηλος στην εισοδο με τον ταμια και επινε καφεδακι  :coffee:και μιλαγανε για καποιο ζευγαρι που ηταν μαλλον εχθες εκει και ρωταγε να μαθει διαφορα :hmm:.μεσα δεν τον ειδα παντος.
μετα απο αναμονη 2,5 ωρων και καπως ειχε παει 13,30 και δεν κυκλοφορισε τιποτα αλλο  ειπα να δοκιμασω την τυχη μου εκει μεσα. :headbang: :headbang:
μπαινω στην αρχη μονο για πιπα  :pipa1:και χυσιμο  :wanker:για να την κανω μετα .λοιπον μου κανει νοημα κατσε .φορεμα καποτα μιας και ημουν καυλωμενος και με αρχιζει μια τρελλη πιπα μεχρι λαρυγγι :rockon: :rockon:δεν το περιμενα .
δεν περασε ενα λεπτο και χτυπαει η πορτα και ερχεται και ενα νεαρο παιδι κοντουλης σχετικα και γδυνεται και αυτος και ερχεται  να της δωσει πιπα .
δεν περασε ενα λεπτο και αφου καυλωσε την αρχισε σε σφηροκοπημα  :fuck2:αυτος και εγω πιπα .αυτο συνεχιστηκε για λιγα λεπτα μεχρι που αλλαξαμε θεσεις .τελικα εγω εχυσα πρωτος και ντυθηκα και την εκαν λογο χρονου .ο φιλος μαλλον την σφηροκοπησε αρκετα ακομα γιατι εδειγνε να γουσταρε. :rockon:
παντος εγινε ενα καλο σκηνικο χωρις να το περιμενω .

ΥΓ.πουτανακι κανεις ωραια πιπα  :pipa2:!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Μύστες είχαμε κανα σκηνικό χθες το απόγευμα  :uglystupid: :think: γιατί εγώ που έσκασα μύτη μετά το τσάμπιονς λιγκ είδα ότι στο όροφο πριν τους καναπέδες γινόταν ο χαμός από χυμένα χαρτιά στο πάτωμα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:,άκρως ρομαντικό το σκηνικό αλλά δεν έπαιξε τίποτα περισσότερο μέχρι τις 02:15 που έφυγα.Απόντας ο φίλος μου ο ψηλός που κάθεται πρώτη θέση μούρη  :S :S,μάλλον τον γκαντεμιάσατε εδώ μέσα  :rolleyes: :grin: :grin:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Μύστες είχαμε κανα σκηνικό χθες το απόγευμα  :uglystupid: :think: γιατί εγώ που έσκασα μύτη μετά το τσάμπιονς λιγκ είδα ότι στο όροφο πριν τους καναπέδες γινόταν ο χαμός από χυμένα χαρτιά στο πάτωμα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:,άκρως ρομαντικό το σκηνικό αλλά δεν έπαιξε τίποτα περισσότερο μέχρι τις 02:15 που έφυγα.Απόντας ο φίλος μου ο ψηλός που κάθεται πρώτη θέση μούρη  :S :S,μάλλον τον γκαντεμιάσατε εδώ μέσα  :rolleyes: :grin: :grin:
ειπαμε κωστακη 27 ο ψηλος περασε την τριτη το πρωι για καφεδακι και κουβεντα με τον ταμια .καθησε 1 ωρα πορτα και εφυγε .αν λεμε τον ιδιο εχει και ενα vstrom.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
ειπαμε κωστακη 27 ο ψηλος περασε την τριτη το πρωι για καφεδακι και κουβεντα με τον ταμια .καθησε 1 ωρα πορτα και εφυγε .αν λεμε τον ιδιο εχει και ενα vstrom.

Tύπε ο ψηλός δουλεύει φουλ ωράριο στο ανταλτ  :rockon: :rockon:,σπάνια να πάς και να μην τον πετύχεις  :S :S.Πρωινά μου έχει πει δεν πηγαίνει,απογεύματα-βράδια συχνάζει  :orchestra:,μάλλον δεν λέμε τον ίδιο  :rolleyes: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom