Επισκέπτης
Οχιο βατραχομουρης θα ηταν
Τον γνωριζω τον βατραχ
Ηταν καυλα η αποψινη φαση
Οχιο βατραχομουρης θα ηταν
εχει μεγαλε και ειναι και ευκολος ο κωδικος αλλα το κακο ειναι οτι δεν πιανει παντου και ουτε καν μεσα στην αιθουσα .κατι πρεπει να κανουν γι'αυτο.ξεροχυνω με αμεση ενημερωση , θα ηθελα να το κανω και εγω αλλα δεν ξερω αν εχει wifi το adult
Γιαννη δεν την μπερδεψε .Καλησπερα. Μπηκε τωρα ενα κροσσακι κ η ταμιας την μπερδεψε με γυναικα κ ανοιξε τις γυναικιες τουαλετες!!!!
ειμαι παλιας κοπης τυπεδεδομενα δεν εχεις τυπε?στο 16 ζουμε!
ωραιος τυπε μου!ειμαι παλιας κοπης τυπε
Γιωργαρα περιμενουμε!!!Θελει πιεση η δικια μου ακομα αλλα πιστευω θα την καταφερω παλι
τυπε μη βιαζεσαι...Γιωργαρα περιμενουμε!!!
Καλημέρα.....σκέφτομαι για καταδρομικό μεσημεριανή επίσκεψη σήμερα....θα έχει τίποτα λέτε?
ειπαμε κωστακη 27 ο ψηλος περασε την τριτη το πρωι για καφεδακι και κουβεντα με τον ταμια .καθησε 1 ωρα πορτα και εφυγε .αν λεμε τον ιδιο εχει και ενα vstrom.Μύστες είχαμε κανα σκηνικό χθες το απόγευμα γιατί εγώ που έσκασα μύτη μετά το τσάμπιονς λιγκ είδα ότι στο όροφο πριν τους καναπέδες γινόταν ο χαμός από χυμένα χαρτιά στο πάτωμα ,άκρως ρομαντικό το σκηνικό αλλά δεν έπαιξε τίποτα περισσότερο μέχρι τις 02:15 που έφυγα.Απόντας ο φίλος μου ο ψηλός που κάθεται πρώτη θέση μούρη :S :S,μάλλον τον γκαντεμιάσατε εδώ μέσα
ειπαμε κωστακη 27 ο ψηλος περασε την τριτη το πρωι για καφεδακι και κουβεντα με τον ταμια .καθησε 1 ωρα πορτα και εφυγε .αν λεμε τον ιδιο εχει και ενα vstrom.
μπερουκα τυπε?ξανθια μπερουκα
Μαγκες αποψε θα παει κανεις?