Σαν να ζοντανεψε λιγακι το ΑΤ. 2 ζευγαρια απο της 6 εως κ τωρα!!!!
Το εχω 100% το Τζοκερ!!!
ρε τυπε παιξε τζοκερ τι περιμενεις , εχω παει 20 φορες σε αυτο το μαγαζι 1 φορα ειδα ζευγαρι και αυτο μπηκε και βγηκε
Σαν να ζοντανεψε λιγακι το ΑΤ. 2 ζευγαρια απο της 6 εως κ τωρα!!!!
Το εχω 100% το Τζοκερ!!!
ρε τυπε παιξε τζοκερ τι περιμενεις , εχω παει 20 φορες σε αυτο το μαγαζι 1 φορα ειδα ζευγαρι και αυτο μπηκε και βγηκε
προσκεινω Giannis zorbakis !!!Εχω παιξει!!!! Γενικα αυτη την εβδομαδα με πηγε πολυ καλα!!!!!
2 το Σαββατο
1 την Δευτερα
1 την Τεταρτη
2 την Πεμπτη
Αντα να ξαναζησουμε δοξασμενες εποχες!!!!!!
μαλλον δεν πας καλες μερες και ωρες τυπε.ρε τυπε παιξε τζοκερ τι περιμενεις , εχω παει 20 φορες σε αυτο το μαγαζι 1 φορα ειδα ζευγαρι και αυτο μπηκε και βγηκε
μαλλον δεν πας καλες μερες και ωρες τυπε.
ρωτα τον γιαννη να μαθεις ποτε να πηγαινεις.
προσκεινω Giannis zorbakis !!!
Γιαννάκη θέλουμε σημερινή περιγραφή .
Γιαννάκη μου τα έχουμε πει εμείς και από κοντά και έχουμε την ίδια άποψη .Το θέμα εδώ είναι η τύχη!!! Παλιά πήγαινα απογεύματα και μια στο τόσο να πετύχω ζευγάρι. Τώρα σχεδόν κάθε απόγευμα ζευγαράκι σκάει!!!
Το θέμα είναι να έχεις λίγη υπομονή και όχι να μπεις για 20 λεπτά κ να φύγεις!!!
Και το πιο σημαντικό είναι αφήστε το ζευγαράκι να καυλώσει λιγάκι, να παίξει λιγάκι κ μετά ορμάτε!!!!
Θωμά το χάσαμε το κορίτσι άλλα κάτι κάλο ετοιμάζει ο Γιώργος μας!!! Θα σε κρατήσω ενήμερο!!!!
Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις!!!
Γεωργαρε εσένα περιμένουμε!!!!
Εχω παιξει!!!! Γενικα αυτη την εβδομαδα με πηγε πολυ καλα!!!!!
2 το Σαββατο
1 την Δευτερα
1 την Τεταρτη
2 την Πεμπτη
Αντα να ξαναζησουμε δοξασμενες εποχες!!!!!!
Μαπα το τζοκερ!!!, μαλλον την ξοδεψα την τυχη μου!!!!!!
αναμενουμε γιωργαρε!ευχομαι να δεχτει η κοπελα και να περασουμε ολοι καλα και ομορφαΘελει πιεση η δικια μου ακομα αλλα πιστευω θα την καταφερω παλι
Θελει πιεση η δικια μου ακομα αλλα πιστευω θα την καταφερω παλι
θα μπουμε εκλεκτα ατομα στο γκρουπ κ θα κανουμε οτι πει ο γιωργος!Και το πιο σημαντικο ειναι αφηστε το ζευγαρακι να καυλωσει λιγακι, να παιξει λιγακι κ μετα ορματε!!!!
θα μπουμε εκλεκτα ατομα στο γκρουπ κ θα κανουμε οτι πει ο γιωργος!
πιστος στρατιωτης!!! πλακα κανω αν θελει το παιδι λεει...
παντα τυπε!και για εμας(για την υγεια μας) και για την κοπελα οποιο κ να ειναιΜαγκες απλα λιγο προσοχη πάντα προφυλακτικο οταν καρφώσουμε καμια νυμφομανή που γουσταρει να γαμιεται και τα ομαδικα και ολα αυτα.
Μαγκες απλα λιγο προσοχη πάντα προφυλακτικο οταν καρφώσουμε καμια νυμφομανή που γουσταρει να γαμιεται και τα ομαδικα και ολα αυτα.