soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
ποστ μπουνιά στο μαχαίρι
Και λιγα λες
ποστ μπουνιά στο μαχαίρι
Λετε να παω? Θα βρω τιποτα?
Ανακγη το εχω αλλα θα βρω τιποτα?Δεν εχω ξαναπαει εκει.Τι ωρες είναι καλυτερα?
Χθες απογευματινη ωρα προς βραδακι εσκασα μυτη ετοιμη βαμμενη κ εντελως καυλωτικη
Χαρηκα για 2 πραγματα
Το ενα που δεν καταλαβε τπτ στην εισοδο κ μπηκα χωρις κανενα ελεος για να τα δωσω ολα κ χωρις ενημερωση
Και το 2ο οτι πετυχα 2 καυλακους στο υπογειο κ εγινε χαμος
Μπηκα κ εφυγα μεστην καυλα
Σαφεστατα δυσκολα να ξαναγινει
Αλλα αποδω κ περα για εκει χωρις ενημερωση για να μην ξανα εκτεθουμε
Ιδια βρωμια βεβαια επικρατουσε στο μερος αλλα και πολυ καυλα
Φιλακια ως την επομενη
Χθες απογευματινη ωρα προς βραδακι εσκασα μυτη ετοιμη βαμμενη κ εντελως καυλωτικη
Χαρηκα για 2 πραγματα
Το ενα που δεν καταλαβε τπτ στην εισοδο κ μπηκα χωρις κανενα ελεος για να τα δωσω ολα κ χωρις ενημερωση
Φιλακια ως την επομενη
γουσταρω καταδρομικη εφοδο απο νικολ στο πορνοσινεμα .αξιαΧθες απογευματινη ωρα προς βραδακι εσκασα μυτη ετοιμη βαμμενη κ εντελως καυλωτικη
Χαρηκα για 2 πραγματα
Φιλακια ως την επομενη
Αχ μωρο μου εσυεχεις να φας φαπες εκει
εχεις να φας φαπες εκει
κανα παρασκηνιο απο τον εν λογω οικο ειχαμε το σκ??
ειχα πληροφορια απο συναγωνιστη για σαββατο (νομιζω μεσημερι) για ζευγαρι μεγαλης ηλικιας που μου ειπε δεν βλεποταν πολυ αλλα εκανε παιχνιδι με 3-4 ατομα.τωρα λεπτομεριες θα ρωτησω και θα σας πω .κανα παρασκηνιο απο τον εν λογω οικο ειχαμε το σκ??
το σαββατο το βραδυ καθως επεστρεφα σπιτι απο νυχτερινη διασκεδαση εκανα μια σταση μπηκα καθησα 7 λεπτα εκανα ενα τσιγαρο και εφυγα καθως δεν ειδα τιποτα παρα μονο "δροσερα" αγορια
βεβαια μπηκα-βγηκα δεν καθησα σχεδον καθολου
το ειχε αναγκη τυπε...αλλα δεν αντεξε τα δροσερα αγοριαΤύπε τσάμπα μπαινοβγαίνεις εκεί μέσα γιατί μου φαίνεται πιρφοριά να δώσεις 7,5 ευρώ για να 7 λεπτά παραμονής :S :S
ειχα πληροφορια απο συναγωνιστη για σαββατο (νομιζω μεσημερι) για ζευγαρι μεγαλης ηλικιας που μου ειπε δεν βλεποταν πολυ αλλα εκανε παιχνιδι με 3-4 ατομα.τωρα λεπτομεριες θα ρωτησω και θα σας πω .
Το ζευγαρι αυτο ηρθε Παρασκευη κατα της 4. Μεγαλο σε ηλικια 55-60. Η γυναικα με πεσμενο στυθος κ μικρο, γεματη σπυρια στο προσωπο κ εβυχε ασταματητα. Επαιξε με 4 ατομα που το ρισκαραν. Μου κανα σημα να μπω αλλα δεν μου ........
Σαββατο απο της 9 μεχρι της 1:30 που εφυγα μπηκαν 3 ζευγαρια. Ολα παιξανε με αλλους κ ηταν ευχαριστω μετα απο καιρο!!!! Το προτω πηρε σε καμπινα 4-5 ατομα. Το δευτερο που εβλεπα για πρωτη φορα πηρε εναν μεσα στις καμπινες του ισογειου κ το τριτο που ερχετε συχνα καμια 6-7 ατομα στο υπογειο κρεββατι με πιπα κ χυσιμο στο στυθος!!!!
Τύπε τσάμπα μπαινοβγαίνεις εκεί μέσα γιατί μου φαίνεται πιρφοριά να δώσεις 7,5 ευρώ για να 7 λεπτά παραμονής :S :S
Το ζευγαρι αυτο ηρθε Παρασκευη κατα της 4. Μεγαλο σε ηλικια 55-60. Η γυναικα με πεσμενο στυθος κ μικρο, γεματη σπυρια στο προσωπο κ εβυχε ασταματητα. Επαιξε με 4 ατομα που το ρισκαραν. Μου κανα σημα να μπω αλλα δεν μου ........
Σαββατο απο της 9 μεχρι της 1:30 που εφυγα μπηκαν 3 ζευγαρια. Ολα παιξανε με αλλους κ ηταν ευχαριστω μετα απο καιρο!!!! Το προτω πηρε σε καμπινα 4-5 ατομα. Το δευτερο που εβλεπα για πρωτη φορα πηρε εναν μεσα στις καμπινες του ισογειου κ το τριτο που ερχετε συχνα καμια 6-7 ατομα στο υπογειο κρεββατι με πιπα κ χυσιμο στο στυθος!!!!