Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Λετε να παω? Θα βρω τιποτα? :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ανακγη το εχω αλλα θα βρω τιποτα?Δεν εχω ξαναπαει εκει.Τι ωρες είναι  καλυτερα? :boobies:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Επισκέπτης
Χθες απογευματινη ωρα προς βραδακι εσκασα μυτη ετοιμη βαμμενη κ εντελως καυλωτικη
Χαρηκα για 2 πραγματα :)
Το ενα που δεν καταλαβε τπτ στην εισοδο κ μπηκα χωρις κανενα ελεος για να τα δωσω ολα κ χωρις ενημερωση :)
Και το 2ο οτι πετυχα 2 καυλακους στο υπογειο κ εγινε χαμος :)
Μπηκα κ εφυγα μεστην καυλα
Σαφεστατα δυσκολα να ξαναγινει
Αλλα αποδω κ περα για εκει χωρις ενημερωση για να μην ξανα εκτεθουμε
Ιδια βρωμια βεβαια επικρατουσε στο μερος αλλα και πολυ καυλα :)
Φιλακια ως την επομενη

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Χθες απογευματινη ωρα προς βραδακι εσκασα μυτη ετοιμη βαμμενη κ εντελως καυλωτικη
Το ενα που δεν καταλαβε τπτ στην εισοδο κ μπηκα χωρις κανενα ελεος για να τα δωσω ολα κ χωρις ενημερωση :)
Φιλακια ως την επομενη

Πως γκενεν ατο;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλακια ως την επομενη

εχεις να φας φαπες εκει

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Φιλακια ως την επομενη
γουσταρω καταδρομικη εφοδο απο νικολ στο πορνοσινεμα .αξια  :dancing: :dancing: :rockon:

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
κανα παρασκηνιο απο τον εν λογω οικο ειχαμε το σκ??

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

το σαββατο το βραδυ καθως επεστρεφα σπιτι απο νυχτερινη διασκεδαση εκανα μια σταση μπηκα καθησα 7 λεπτα εκανα ενα τσιγαρο και εφυγα καθως δεν ειδα τιποτα παρα μονο "δροσερα" αγορια
βεβαια μπηκα-βγηκα δεν καθησα σχεδον καθολου

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ειχα πληροφορια απο συναγωνιστη για σαββατο (νομιζω μεσημερι) για ζευγαρι μεγαλης ηλικιας που μου ειπε δεν βλεποταν πολυ αλλα εκανε παιχνιδι με 3-4 ατομα.τωρα λεπτομεριες θα ρωτησω και θα σας πω .

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
το σαββατο το βραδυ καθως επεστρεφα σπιτι απο νυχτερινη διασκεδαση εκανα μια σταση μπηκα καθησα 7 λεπτα εκανα ενα τσιγαρο και εφυγα καθως δεν ειδα τιποτα παρα μονο "δροσερα" αγορια
βεβαια μπηκα-βγηκα δεν καθησα σχεδον καθολου

Τύπε τσάμπα μπαινοβγαίνεις εκεί μέσα γιατί μου φαίνεται πιρφοριά να δώσεις 7,5 ευρώ για να 7 λεπτά παραμονής  :S :S :rolleyes: :uglystupid:

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ειχα πληροφορια απο συναγωνιστη για σαββατο (νομιζω μεσημερι) για ζευγαρι μεγαλης ηλικιας που μου ειπε δεν βλεποταν πολυ αλλα εκανε παιχνιδι με 3-4 ατομα.τωρα λεπτομεριες θα ρωτησω και θα σας πω .

Το ζευγαρι αυτο ηρθε Παρασκευη κατα της 4. Μεγαλο σε ηλικια 55-60. Η γυναικα με πεσμενο στυθος κ μικρο, γεματη σπυρια στο προσωπο κ εβυχε ασταματητα. Επαιξε με 4 ατομα που το ρισκαραν. Μου κανα σημα να μπω αλλα δεν μου ........
Σαββατο απο της 9 μεχρι της 1:30 που εφυγα μπηκαν 3 ζευγαρια. Ολα παιξανε με αλλους κ ηταν ευχαριστω μετα απο καιρο!!!! Το προτω πηρε σε καμπινα 4-5 ατομα. Το δευτερο που εβλεπα για πρωτη φορα πηρε εναν μεσα στις καμπινες του ισογειου κ το τριτο που ερχετε συχνα καμια 6-7 ατομα στο υπογειο κρεββατι  με πιπα κ χυσιμο στο στυθος!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Το ζευγαρι αυτο ηρθε Παρασκευη κατα της 4. Μεγαλο σε ηλικια 55-60. Η γυναικα με πεσμενο στυθος κ μικρο, γεματη σπυρια στο προσωπο κ εβυχε ασταματητα. Επαιξε με 4 ατομα που το ρισκαραν. Μου κανα σημα να μπω αλλα δεν μου ........
Σαββατο απο της 9 μεχρι της 1:30 που εφυγα μπηκαν 3 ζευγαρια. Ολα παιξανε με αλλους κ ηταν ευχαριστω μετα απο καιρο!!!! Το προτω πηρε σε καμπινα 4-5 ατομα. Το δευτερο που εβλεπα για πρωτη φορα πηρε εναν μεσα στις καμπινες του ισογειου κ το τριτο που ερχετε συχνα καμια 6-7 ατομα στο υπογειο κρεββατι  με πιπα κ χυσιμο στο στυθος!!!!

Ωραία ενημέρωση μύστη  :rockon: :rockon:  :wanker: :wanker:,την είχε τεράστια ανάγκη το θρεντ  :erection: :erection: :orchestra: :hi:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τύπε τσάμπα μπαινοβγαίνεις εκεί μέσα γιατί μου φαίνεται πιρφοριά να δώσεις 7,5 ευρώ για να 7 λεπτά παραμονής  :S :S :rolleyes: :uglystupid:

οχι ρε μπηκα κανονικα πληρωσα με σκοπο αν βρω κατι που να αξιζει να κατσω αλλα μονο δροσερες λουγκρες ειδα και εφυγα αμεσως αφου δεν βρηκα τιποτα

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061

Άμα έγραφες και σωστά θα διαβαζόταν... Αλλο το στΗθος φίλε, άλλο το σπΥρί :rockon:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom