Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ε καλα
κ δω εχουν μπει στρακια με προφιλ γυναικας
στρακιαπου
ε καλα
κ δω εχουν μπει στρακια με προφιλ γυναικας
Υπάρχουν κάτι γκρουπ στο fb για γυναίκες και καλά χωρίς ταμπού/ανασφάλειες που θέλουν σεξ. Λοιπόν μαντέψτε. Κατά 99% ψωλές/τραβέλια/πουστράκια και το υπόλοιπο 1% γυναίκες συνήθως σάπιες, παντρεμένες ή χωρισμένες. Ποτέ το σεξ δε θα γίνει ελεύθερο.
Βασικά αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες, ή θα τη βρίσκαμε μεταξύ μας ή θα καταφεύγαμε στο βιασμό. Δεν έχουν όλοι την υπομονή να τη βγάζουν με μαλακία ή να μένουν άχυστοι για μήνες μέχρι να τους κάτσει μουνί.Παλι καλα που εχουμε τις πουτανες τυπε θα μας ειχανε μαδησει οι γκομενες
Τσοντοσινεμά γιατί υποτίθεται ότι το λένε; Επειδή βλέπεις λάιβ γκέυ πορνό;
Α οκ, δεν ήξερα πως βλέπεις τσόντα και προσπαθείς να την αναπαραστήσεις. Τι απέγινε η Creampie Clan;
δεν παιζει μονο gay τσαοντες πχ το adult βαζει μια στο τοσο gay τσοντα.Τσοντοσινεμά γιατί υποτίθεται ότι το λένε; Επειδή βλέπεις λάιβ γκέυ πορνό;
Τύπε δεν έχω πάει και δεν ξέρω. Το είπα γιατί σύμφωνα με τους προλαλήσαντες μαζεύονται μόνο ψωλές.δεν παιζει μονο gay τσαοντες πχ το adult βαζει μια στο τοσο gay τσοντα.
Έχει καιρό να γράψει κάποιος στο θέμα. Είσαι γνωστός εξτράκιας, οπότε ρώτησα μπας και ξέρεις.
Έχει καιρό να γράψει κάποιος στο θέμα. Είσαι γνωστός εξτράκιας, οπότε ρώτησα μπας και ξέρεις.
Ρε μύστες στα τσοντάδικα δεν πάμε με στόχο να γαμήσουμε,αλλά για την καλτίλα που μας προσφέρουν κι άμα κάτσει και η φάση έκατσε .Όποιος πάει και στήνεται με τις ώρες μέσα ή εξώ με σκοπό να μπει γκόμενα και να γαμήσει,απλά είναι .Γενικά δεν είναι πεταμένα λεφτά γι αυτά που σου προσφέρουν και συγκεκριμένα το ανταλτ είναι μια καλή προθέρμανση για όλους τους μύστες πριν ξεκινήσουν την τσάρκα τους
Επικο τυπε σκιζω τα πτυχια μου!!!!Κατάλαβα. Μια μικρογραφία της κοινωνίας, όσο κι αν απενεχοποιηθεί το σεξ. Υπερπροσφορά ψωλής, ελάχιστη ζήτηση.
θα γαμισετε και τις ταμιες ρε τυποι;Ξερει κανεις εαν εχει παιξει τιποτα με την πρωινη ταμια!!!?...Κανας τολμηρος μυστης!!?
θα γαμισετε και τις ταμιες ρε τυποι;
Δυο φορες που εχω παει την εχω πετυχει να κοβει τα εισιτηρια....Παντα πρωι...το βραδυ δεν τολμουν..συχναζουν Λυκοι!Μυστη πτηνο θα ηταν γαματη φαση παντως αν και δεν εχω δει πρωινη βαρδια ελπιζω να μην ειναι μονοφρυδη παντως!!!