jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τύπισσα μου φαίνεται έχει δίκιο ο πουσι βαγκον που σε καραμουζιάζει .Την ώρα που λες ότι πήγες στάνταρ θα βρήκες παππούδια ή τελειωμένους δροσερούς που θα λιγουρεύονταν την πούτσα του δικού σου .Όποιος και όποια θέλει να περάσει καλά δεν πάει τέτοιες ώρες
Τυπε τελικα αμα δεν τα σκάσεις γαμησι δεν ευχαριστιέσαι :S
Τυπε τελικα αμα δεν τα σκάσεις γαμησι δεν ευχαριστιέσαι :S
Εγώ το έχω γράψει τα τσοντοσινεμά είναι πεταμένα λεφτά
θα δώσεις καμιά 50 ευρώ να γαμήσεις 1 αααντε 2 φορές
Έτσι πιστεύω εγώ
Εγώ το έχω γράψει τα τσοντοσινεμά είναι πεταμένα λεφτά
θα δώσεις καμιά 50 ευρώ να γαμήσεις 1 αααντε 2 φορές
Έτσι πιστεύω εγώ
e kala ειναι 2 φορες με 50
25 εκαστο γαμησι
Ετσι ειναι τυπε αμα ηταν ελευθερο το σεξ ολοι θα ειμασταν ευτυχισμένοι
όχι τύπε γιατί περνάς πόσες ώρες σε ένα βρωμοσινεμά με δροσερούς σιχαμένους και ότι άλλο μαζέυεται εκεί κάτω
σι-ντι , τρανς, μουνί
κομματάκι δύσκολο
Τουλάχιστον έχει αρκετές γυναίκες ή έχει μόνο κρος και ζευγάρια πέρα από τις ψωλές, απ' ό,τι καταλαβαίνω;
Κατάλαβα. Μια μικρογραφία της κοινωνίας, όσο κι αν απενεχοποιηθεί το σεξ. Υπερπροσφορά ψωλής, ελάχιστη ζήτηση.
Κατάλαβα. Μια μικρογραφία της κοινωνίας, όσο κι αν απενεχοποιηθεί το σεξ. Υπερπροσφορά ψωλής, ελάχιστη ζήτηση.
ολοι εκτος απ τα μουνια?
Και τα μουνια ευτυχισμενα θα ητανε τυπε θα κοβανε την μιρλα και τα κομπλεξ που έχουν
Και τα μουνια ευτυχισμενα θα ητανε τυπε θα κοβανε την μιρλα και τα κομπλεξ που έχουν
Υπάρχουν κάτι γκρουπ στο fb για γυναίκες και καλά χωρίς ταμπού/ανασφάλειες που θέλουν σεξ. Λοιπόν μαντέψτε. Κατά 99% ψωλές/τραβέλια/πουστράκια και το υπόλοιπο 1% γυναίκες συνήθως σάπιες, παντρεμένες ή χωρισμένες. Ποτέ το σεξ δε θα γίνει ελεύθερο.