gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δυο φορες που εχω παει την εχω πετυχει να κοβει τα εισιτηρια....Παντα πρωι...το βραδυ δεν τολμουν..συχναζουν Λυκοι!
Χαχαχαχα λυκοι ζομπι θα ελεγα μαν!!!βλεπεται καθολου;;;
Δυο φορες που εχω παει την εχω πετυχει να κοβει τα εισιτηρια....Παντα πρωι...το βραδυ δεν τολμουν..συχναζουν Λυκοι!
Χαχαχαχα λυκοι ζομπι θα ελεγα μαν!!!βλεπεται καθολου;;;
ξερει και καλο πλεξιμο την πετυχα σαββατο πρωι να πλεκει .οποιος την παρει θα εχει και πρικαΚαλα απο μαπα μετρια ..σωματακι καλο και γαμησιμο...αλλα και μονο που βρισκεται στον χωρο την βλεπεις θεα!..
Επισης την εχω πετυχει να περναει την πορτα του διαβολου κ να στεκεται να δει αν παιζει η τσοντα που μολις εβαλε!!..
ξερει και καλο πλεξιμο την πετυχα σαββατο πρωι να πλεκει .οποιος την παρει θα εχει και πρικα
μην κανει κανενας καμια τετοια βλακεια .πως δεν της εχει βαλει κανεις χερι πανω στη καυλα του οταν κανει τις τσεκαριστικες κοβωντας βολτες μεσα ηθελα να ξερα.. εξαλλος θα γινει ο μονοφρυδος
εγω επειδη ειμαι 5 λεπτα απο εκει ελεγα να παω μια βολτα αλλα καθημερινη και τετοια ωρα δεν νομιζω να εχει κατι .Παίζει κάτι καλό τώρα στο Adult ή νέκρα?
κωστακης27 κριμα και εγω ημουν εκει . αφιξη 12.20Τύποι εχθές στο ανταλτ κατά τις 23:00 που πήγα ήμουν παρέα με τον ψηλό γκριζομάλλη φίλο μου και άλλες 5 λυσσασμένες λούγκρες που γυρνούσαν συνεχώς μπας και βρουν λίγη ψωλή :S :S .Τελικά έσκασαν και άλλοι 2 στρέιτ και πηδήξανε 2 λούγκρες .Εντελώς άδειο το πορνοσινεμά μέχρι 01:30 που έφυγα,το θέμα της τσόντας όση ώρα παρέμεινα ήτανα ακα πρωκτοκρεμπιές ,τον οποίο φυσικά και είχα τεράστια ανάγκη
Τύποι εχθές στο ανταλτ κατά τις 23:00 που πήγα ήμουν παρέα με τον ψηλό γκριζομάλλη φίλο μου και άλλες 5 λυσσασμένες λούγκρες που γυρνούσαν συνεχώς μπας και βρουν λίγη ψωλή :S :S .Τελικά έσκασαν και άλλοι 2 στρέιτ και πηδήξανε 2 λούγκρες .Εντελώς άδειο το πορνοσινεμά μέχρι 01:30 που έφυγα,το θέμα της τσόντας όση ώρα παρέμεινα ήτανα ακα πρωκτοκρεμπιές ,τον οποίο φυσικά και είχα τεράστια ανάγκη
Παιζει να εχει τιποτα καλο σημερα Συναγωνιστες!!!?...Καμια προβλεψη...Κανα σιγουρακι!!?...
Τύπε εγώ προβλέπω ότι θα πετύχεις τον σιχαμένο 60αρη που λέει συνέχεια τις μαλακίες του,τον μαλλιά να γαμάει ότι βρει μπροστά του και κάποιο τελειωμένο παππού μεταμφιεσμένο σε σι-ντι
Θα πας σήμερα στρατηλάτη μου ???
Όχι μύστη μου,είμαι παροπλισμένος λόγω εξαγωγής δοντιού χθες :S :S
Περαστικά μύστη :-
Έχω τεράστια ανάγκη να συνεργαστούμε μέσα στο καλτ πορνοσινεμά και να γαζώσουμε ότι κινείται
Οι στρειτ πηδηξαν λουγκρες
Καραστρειτ και αυτοι
Τύπε σε όποιο νήμα γράφουνε για δροσερά γαμήσια, μετά από λίγο πετάγεσαι και εσύ :S
Πρόσεξε το αν θες γιατί θα εκτεθείς και δε το θέλεις αυτό
Που και που πρεπει να ακουγεται και η αληθεια, αμα δεν την δεχονται δικο τους θεμα