Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα απο το ΑΤ. Νεκρα!!! Μονο ενα κροσς στο υσογειο και καποιοι κανουν βολτες!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Καλημερα απο το ΑΤ. Νεκρα!!! Μονο ενα κροσς στο υσογειο και καποιοι κανουν βολτες!!!

Τύπε είπε άστατο καιρό για σήμερα  :S :S :uglystupid: :uglystupid: :grin: :grin:.Εχθές πάντως ήταν τίγκα στους παθητικούς που έψαχναν απεγνωσμένα ένα καυλί να μπουκωθούν  :pipa1: :pipa2: :2funny: :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
χθες που πηγα ειχε ενα κρος στο υπογειο. οταν εφτασα μπηκα μεσα να την γαμησω κ μου λεει κανω μπρεικ.αφου εκανα μια βολτιτσα ξαναγυρισα και ειδα οτι τσιμπουκωνε εναν μυστη και γυρω ηταν γυρω στους 6-7 που κοιταγανε. δειλα-δειλα εβγαλα εξω το καυλιι μου και αρχισε το κρος να  πιπωνει μια εμενα μια τον αλλον. καποια στιγμη φορεσε καποτα ο μυστης και αρχισε να την γαμαει πισωκολητα. εβαλα την καποτα μου και περιμενα καρτερικα την σειρα μου οταν τελειωσε αυτος η κρος φαινοταν εξουθενομενη και εφαγα και δευτερο ακυρο οταν πηγα να την γαμησω ευτυχως. το ευτυχως το λεω γιατι οταν μου εριξε και το δευτερο ακυρο πηγα στις τουαλετες να βγαλω την καποτα (που δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε :grin: ) και εκει συναντισα τον τυπο που την γαμαγε  ο οποιος μου ειπε οτι μολις εβγαλε το πουτσο του απο τον κωλο της η καποτα ηταν μες τα σκατα( κερασμα μερεντας κανονικα) και ειχε σιχαθει την ζωη του, πλενοταν τουλαχιστον 10 λεπτα. κατ αλλα δεν ειχε κατι αλλο αξιολογο η βραδια. ολα αυτα συνεβησαν απο τις 12 μεχρι την 1 περιπου

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
χθες που πηγα ειχε ενα κρος στο υπογειο. οταν εφτασα μπηκα μεσα να την γαμησω κ μου λεει κανω μπρεικ.αφου εκανα μια βολτιτσα ξαναγυρισα και ειδα οτι τσιμπουκωνε εναν μυστη και γυρω ηταν γυρω στους 6-7 που κοιταγανε. δειλα-δειλα εβγαλα εξω το καυλιι μου και αρχισε το κρος να  πιπωνει μια εμενα μια τον αλλον. καποια στιγμη φορεσε καποτα ο μυστης και αρχισε να την γαμαει πισωκολητα. εβαλα την καποτα μου και περιμενα καρτερικα την σειρα μου οταν τελειωσε αυτος η κρος φαινοταν εξουθενομενη και εφαγα και δευτερο ακυρο οταν πηγα να την γαμησω ευτυχως. το ευτυχως το λεω γιατι οταν μου εριξε και το δευτερο ακυρο πηγα στις τουαλετες να βγαλω την καποτα (που δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε :grin: ) και εκει συναντισα τον τυπο που την γαμαγε  ο οποιος μου ειπε οτι μολις εβγαλε το πουτσο του απο τον κωλο της η καποτα ηταν μες τα σκατα( κερασμα μερεντας κανονικα) και ειχε σιχαθει την ζωη του, πλενοταν τουλαχιστον 10 λεπτα. κατ αλλα δεν ειχε κατι αλλο αξιολογο η βραδια. ολα αυτα συνεβησαν απο τις 12 μεχρι την 1 περιπου
:vomit: :vomit:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
εσυ ησουν εκει τυπε?
οχι ειχα παει την τριτη και εριξα εναν πουτσο .τωρα απο εβδομαδα παλι.αλλα αυτο που λες μου ειχε τυχει και εμενα μια φορα και κοντευα να ξερασω .
φιλε ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ερθει .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
οχι ειχα παει την τριτη και εριξα εναν πουτσο .τωρα απο εβδομαδα παλι.αλλα αυτο που λες μου ειχε τυχει και εμενα μια φορα και κοντευα να ξερασω .
φιλε ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ερθει .
Οταν γαμας βρωμοκολους.....

:S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
εσυ τους μυριζεις πρωτα και μετα τους γαμας ? :huh: :idiot:
Ναι ετσι κανει αυτος
Αχαχα
Τι αλλο θα δουν τα ματακια μου
Η καθαριοτητα αφορα τον καθενα προσωπικα
Οταν δεν εισαι καθαρος τοτε εχεις κ αλλου θεματα...
Προσοχη :)
Καλα να περνατε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Ο βρωμιαρης φαινεται...
Φανταζομαι τι παρταλος θαταν αυτος που πηδηξε ο αλλος...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ CD !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

τυπε ο ρομαντισμος περισσευει στο ποστ σου  :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
δεν μυριζε σκατιλα μετα ο τσοντοσινεμας?
οχι και αυτο μου εκανε εντυπωση.αν δεις οι πληροφοριες αυτες ειναι απο συναγωνιστη,οταν το ακουσα εγινα μπουχη που ελεγε και ο μπιμπιλας

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
δεν μυριζε σκατιλα μετα ο τσοντοσινεμας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πούστη μόνο στο bourdela.com διαβάζεις τέτοιες θεϊκές καταστάσεις.
καλά τρελό γέλιο με μπόλικη δόση καλτίλας.
τυχερός ο Ιάκυνθος πάντως

μου είχε τύχει με ένα city tour. είναι αηδία όντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom