kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
χθες που πηγα ειχε ενα κρος στο υπογειο. οταν εφτασα μπηκα μεσα να την γαμησω κ μου λεει κανω μπρεικ.αφου εκανα μια βολτιτσα ξαναγυρισα και ειδα οτι τσιμπουκωνε εναν μυστη και γυρω ηταν γυρω στους 6-7 που κοιταγανε. δειλα-δειλα εβγαλα εξω το καυλιι μου και αρχισε το κρος να πιπωνει μια εμενα μια τον αλλον. καποια στιγμη φορεσε καποτα ο μυστης και αρχισε να την γαμαει πισωκολητα. εβαλα την καποτα μου και περιμενα καρτερικα την σειρα μου οταν τελειωσε αυτος η κρος φαινοταν εξουθενομενη και εφαγα και δευτερο ακυρο οταν πηγα να την γαμησω ευτυχως. το ευτυχως το λεω γιατι οταν μου εριξε και το δευτερο ακυρο πηγα στις τουαλετες να βγαλω την καποτα (που δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε ) και εκει συναντισα τον τυπο που την γαμαγε ο οποιος μου ειπε οτι μολις εβγαλε το πουτσο του απο τον κωλο της η καποτα ηταν μες τα σκατα( κερασμα μερεντας κανονικα) και ειχε σιχαθει την ζωη του, πλενοταν τουλαχιστον 10 λεπτα. κατ αλλα δεν ειχε κατι αλλο αξιολογο η βραδια. ολα αυτα συνεβησαν απο τις 12 μεχρι την 1 περιπου
Πολύ ρομαντικό ποστ μύστη μου,έχω ξεροχύσει άγρια .Μου θύμισες μια κωλομπαρού που είχαμε βγει πριν κανα μήνα και την είχα πάει στο X-DREAM στην αγία παρασκευή .Αποφάσισε να μου δώσει κώλο και αφού της τον ξέσκιζα κανα μισάωρο πήγα να πλυθώ στο μπάνιο και διαπίστωσα ότι με είχε μερεντιάσει μέχρι τα αρχίδια :S :S .Γυρνώντας ανάψα κανονικά τα φώτα και είδα ότι είχε ρίξει μερέντα σχεδόν σε όλο το κρεβάτι ακόμα και στα μαξιλάρια .Έβγαλα τα σεντόνια και την τραμπούκισα το επόμενο 20λεπτο ,έλεγε ότι είχε καιρό να γαμηθεί από κώλο και δεν την πειράζει η μερέντα .