Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ας βγει και η πορνιτσα να πει αν τις εχουμε στειλει μηνυμα. με πουτανες δεν ασχολουμαστε. πουτανακι λιλα. που τα να κι. να ξερα που εισαι να δινα ενα 50αρακι στον μπαρμαν να σου κατουρησει τον καφε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ας βγει και η πορνιτσα να πει αν τις εχουμε στειλει μηνυμα. με πουτανες δεν ασχολουμαστε. πουτανακι λιλα. που τα να κι. να ξερα που εισαι να δινα ενα 50αρακι στον μπαρμαν να σου κατουρησει τον καφε

τύπε γιατί τέτοιο μίσος με ΛίλαSttaaar ???

έχει παιχτεί κάτι που δεν ξέρουμε????????????????????  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
τυποι θα παιχτει σημερα καμια φαση στο πορνοανταλτ???αφηστε τα μιση.....

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
φτανει. πουτανακι. πολλα ειπες. πουτανακια και εσυ και η αλλη.
  αλαξε χουφτα γιατι θα παθει το χερι σου κραμπα... χαχαχαχαχα τελος το σταματαω εδω γτ με κουρασες... και δε μπορω αλλο να σχολουμε με τελειωμενους αντε γεια.. φιλη..  :kissass:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
που να ξερουμε ρε τυπε...εγω λεω να πεταχτω για καμια παχια αν κατσει κανα ξεκωλακι ακομα καλυτερα

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Εδω εισαι ή πηγες για καφε κεντρο ρε ανεργο πουτανακι μεσημεριατικο; Εκει με τις αλλες τις ψωλοζητιανες απο τα φτωχα προαστια της Αθηνας που πινουν καφε μπας και καυλαντισουν κανεναν μπρουκλη και τις σπιτωσει
Εμμετικό αλλά έγραψε....

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Γεια σου καλωσηρθες στο μπουρδελα.com ειμαι ο Τακης αν θες καποια πληροφορια σχετικα με το site επικοινωνησε μαζι μου

Καλη σου μερα σ εσενα και τις σιγουρα ωραιοτατες φιλες σου
φανταστηκε τροχονομε

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλά ρε πόσο μαλακές είσαστε; Βασικά καλά κάνετε, είδα ντόρο και λέω θα πέσουν ινφο για ΣΚ και βλέπω μαλακίες... Δεν ξέρω αν οι γκόμενες είναι γκόμενες πάντως εγώ έχω πάει 6-7 φορές στο adult 1 φορά για μια φανταστική παρτούζα που είχε κανονιστεί από εδώ και τις άλλες με μια γκόμενα χωρίς να κάνουμε τίποτα με άλλους γιατί ελπίζαμε να βρούμε άλλο ζευγάρι, οπότε η Λιλα άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι γκόμενα δε λέει μαλακίες... Α και κάτι για Κωστάκη, έχει τύχει να τον γνωρίσω σε διαφορά σκηνικά και prive φάσεις και nirvana να ξέρετε πως όχι μόνο λέει αλήθεια αλλά δεν λέει και πολλά από τα σκηνικά που έχει συμμετάσχει! Κάυλα σε όλους και καλά γαμήσια το ΣΚ

Επισκέπτης
Μπήκα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα στο σινεμά, είχε μια τσόντα με έναν μαύρο που ξέσκιζε δυο ξανθιές. Πολύ σκληρό γαμήσι αλλά δεν ήταν καλή η ποιότητα της. Από κόσμο είχε μόνο κάτι πούστηδες που με κοιτούσαν καλά καλά.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
Καλά ρε πόσο μαλακές είσαστε; Βασικά καλά κάνετε, είδα ντόρο και λέω θα πέσουν ινφο για ΣΚ και βλέπω μαλακίες... Δεν ξέρω αν οι γκόμενες είναι γκόμενες πάντως εγώ έχω πάει 6-7 φορές στο adult 1 φορά για μια φανταστική παρτούζα που είχε κανονιστεί από εδώ και τις άλλες με μια γκόμενα χωρίς να κάνουμε τίποτα με άλλους γιατί ελπίζαμε να βρούμε άλλο ζευγάρι, οπότε η Λιλα άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι γκόμενα δε λέει μαλακίες... Α και κάτι για Κωστάκη, έχει τύχει να τον γνωρίσω σε διαφορά σκηνικά και prive φάσεις και nirvana να ξέρετε πως όχι μόνο λέει αλήθεια αλλά δεν λέει και πολλά από τα σκηνικά που έχει συμμετάσχει! Κάυλα σε όλους και καλά γαμήσια το ΣΚ

τα νεα για κωστακη κυκλοφορουν. κ εγω ξερω αρκετα απ αυτα που αναφερεις, σιγουρα ολοι μας εχουμε ζησει πραγματα για τα οποια δε μιλαμε, για εμενα οσοι κατακρινουν καποιον τον οποιο δεν ξερουν ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ σ ενα φορουμ καλυτερα ας το ριξουν στο πλεξιμο....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα θα χει κοσμο πολλα μπουζουκια θα ειναι κλειστα και ο κοσμος και ζευγαρια θα στραφουν εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom