Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
νομίζω της μίλησες και εσύ λιγουλάκι άσχημα !!!

τεσπά αυτό είναι το site

ιντριγκα , αηδίες και τσαμπουκάδες!!!

για αυτό το έχουμε τεράστια ανάγκη !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Όντως μαλακία μου και μένα απλά εγώ ξέρω τι παίζει στο άνταλτ και οποιαδήποτε γκόμενα πάει εκεί αναζητάει αυτό που είπα εγώ! Αν η γκόμενα ζει σε άλλο κόσμο και νόμιζε ότι θα πάει εκεί και θα έχει ζευγάρια να παίξουν ή να παιχτεί swinging εγώ που να το ξέρω! Αλλά στην τελική ακόμα και αυτό να περίμενε δεν παύει να είναι πουτανάκι! Γιατί είναι τόσο κακό αυτό!  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε καυλα τα εχουμε πει..Δυστηχως το πετσακι το τραβανε αρκετοι και στο τελος τρεχουν για συγνωμες και γλυψιματα.Δεν τρεχει κατι χαβαλε εκανα και τετοιες παπαρατζες και αρλουμπες. :jerking:
χαχαχαχα ναι μωρε.. εχω παρει γραμμη τι παιζει αραξε.. καβλιαρη αντρα..  :pipa2:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
λετε τις ελληνιδες κομπλεξικες και οπισθοδρομικες... στα παιχνιδια... αλλα απο οτι βλεπω τα θεματακια τα εχετε στον εγκεφαλο...  :jerking:  :uglystupid: η κοπελα γουσταρει εμπειριες...τι ζορι τραβατε και γιατι ταμπελιαζετε χωρις να ξερετε τον αλλο?? με τον γκομενο της ειπε θελει ...και καλα κανει... οχι με τα μουτρα σας...  :vomit:
καύλα..

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Λιλα εισαι το πουτανακι μας; Μονο αυτο πες μας και τελειωνει η κουβεντα.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
λιλααααα?? απαντησε στο γιαννακη οτι εισαι ... θελει να το ακουει αφου καμια δε του το λεει ... χαχααχα αντε καλη μ χαχαχαχαχα

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
Τώρα βγαίνω να πάω στο κέντρο να πιώ καφέ με τις φίλες μου  :)

Γεια σου καλωσηρθες στο μπουρδελα.com ειμαι ο Τακης αν θες καποια πληροφορια σχετικα με το site επικοινωνησε μαζι μου

Καλη σου μερα σ εσενα και τις σιγουρα ωραιοτατες φιλες σου

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εδω εισαι ή πηγες για καφε κεντρο ρε ανεργο πουτανακι μεσημεριατικο; Εκει με τις αλλες τις ψωλοζητιανες απο τα φτωχα προαστια της Αθηνας που πινουν καφε μπας και καυλαντισουν κανεναν μπρουκλη και τις σπιτωσει

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Γεια σου καλωσηρθες στο μπουρδελα.com ειμαι ο Τακης αν θες καποια πληροφορια σχετικα με το site επικοινωνησε μαζι μου

Καλη σου μερα σ εσενα και τις σιγουρα ωραιοτατες φιλες σου

πες στη κοπελα οτι εισαι μοντερειτορ τυπε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εδω εισαι ή πηγες για καφε κεντρο ρε ανεργο πουτανακι μεσημεριατικο; Εκει με τις αλλες τις ψωλοζητιανες απο τα φτωχα προαστια της Αθηνας που πινουν καφε μπας και καυλαντισουν κανεναν μπρουκλη και τις σπιτωσει

τρελή τραμπούκα στο λιλάκι !

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

:kneel:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
παρακαλω πολυ τα μελη να επαναφερουν τη συζητηση σε ενα πρεπον επιπεδο οχι εσυ λιλακι μια χαρα τους τα λες. οι τσακωμοι και τα ξεκατινιασματα ειναι πραγματα που δε χωρουν σ ενα site σαν αυτο

εκ μερους της διαχειριστικης ομαδας

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε παπαρομουρη εμεις προσπαθουμε να γαμησουμε ή εσυ; Αλλα δειχνει εδω ->
καταρχας μη βριζεις... ναι την εκανα φιλη που ειναι το προβλημα....  και επιμενεις οτι ειμαι αντρας... μηπως εισαι κρυφο...λουγκρα?? μαλλον εισαι... για να εχεις λυσαξη οτι ειμαι αντρας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom