Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
οουυυυυυ μη λες τέτοιες λέξεις θα χύσω και τα νεφρά μουυυυ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τύπε σε αυτή τη χώρα μην αποκαλέσεις την πουτάνα πουτάνα, τον πούστη πούστη και τον κωλομπαρά κωλομπαρά! Ποιος τους είδε και δεν τους φοβήθηκε μετά!  :grin:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ρε αφηστε το πουτανακι να απαντησει. πες μας μωρη πορνη ποση ειναι η ταριφα σου

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
λετε τις ελληνιδες κομπλεξικες και οπισθοδρομικες... στα παιχνιδια... αλλα απο οτι βλεπω τα θεματακια τα εχετε στον εγκεφαλο...  :jerking:  :uglystupid: η κοπελα γουσταρει εμπειριες...τι ζορι τραβατε και γιατι ταμπελιαζετε χωρις να ξερετε τον αλλο?? με τον γκομενο της ειπε θελει ...και καλα κανει... οχι με τα μουτρα σας...  :vomit:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει είσαι τελείως καθυστερημένος και είναι λάθος που ασχολούμαι μαζί σου, αλλά θα πρέπει να σου απαντήσω για τελευταία φορά. Όταν λέγαμε με τον πρώην μου να πάμε σε ένα τέτοιο "σινεμά" να δούμε τι γίνεται σκεφτόμασταν ότι θα υπάρχουν άλλοι σαν και εμάς και θα βλέπουμε κάποια ταινία και θα "φτιαχτούμε" ίσως να κάναμε και κάτι με κάποιο άλλο ζευγάρι. Σε καμία περίπτωση δε θα έκανα κάτι με καμιά δεκαριά αλλά στην τελική ανάλυση και να έκανα δικαίωμα μου θα ήταν. Σίγουρα δε θα ήταν μαζί σου πάντως γιατί με την κακία που βγάζεις σίγουρα θα είσαι κακάσχημος, ανασφαλής και θα μυρίζεις άσχημα. Αυτά από εμένα, δεν έχω κάτι με τις ιερόδουλες αλλά εφόσον δεν είμαι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με λες πουτανάκι. Αν είχες κάποια τραυματική εμπειρία με την μητέρα σου η την αδερφή σου θα σου πρότεινα να πας σε έναν ψυχολόγο και να ζητήσεις βοήθεια. Καλή σου συνέχεια πορδολόρδε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χανεις τα λογια σου δε βγαζεις ακρη και μην απολογεισαι... ακρη δε θα βρεις με δαυτους...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εντάξει είσαι τελείως καθυστερημένος και είναι λάθος που ασχολούμαι μαζί σου, αλλά θα πρέπει να σου απαντήσω για τελευταία φορά. Όταν λέγαμε με τον πρώην μου να πάμε σε ένα τέτοιο "σινεμά" να δούμε τι γίνεται σκεφτόμασταν ότι θα υπάρχουν άλλοι σαν και εμάς και θα βλέπουμε κάποια ταινία και θα "φτιαχτούμε" ίσως να κάναμε και κάτι με κάποιο άλλο ζευγάρι. Σε καμία περίπτωση δε θα έκανα κάτι με καμιά δεκαριά αλλά στην τελική ανάλυση και να έκανα δικαίωμα μου θα ήταν. Σίγουρα δε θα ήταν μαζί σου πάντως γιατί με την κακία που βγάζεις σίγουρα θα είσαι κακάσχημος, ανασφαλής και θα μυρίζεις άσχημα. Αυτά από εμένα, δεν έχω κάτι με τις ιερόδουλες αλλά εφόσον δεν είμαι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με λες πουτανάκι. Αν είχες κάποια τραυματική εμπειρία με την μητέρα σου η την αδερφή σου θα σου πρότεινα να πας σε έναν ψυχολόγο και να ζητήσεις βοήθεια. Καλή σου συνέχεια πορδολόρδε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

oooo

οοοοο

οοοοοοοο

ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΛΙΛΑ ΣΕ ΑΤΙΘΑΣΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
λετε τις ελληνιδες κομπλεξικες και οπισθοδρομικες... στα παιχνιδια... αλλα απο οτι βλεπω τα θεματακια τα εχετε στον εγκεφαλο...   :jerking:   :uglystupid: η κοπελα γουσταρει εμπειριες...τι ζορι τραβατε και γιατι ταμπελιαζετε χωρις να ξερετε τον αλλο?? με τον γκομενο της ειπε θελει ...και καλα κανει... οχι με τα μουτρα σας...  :vomit:
Μαναρι  :s&m_2:
Γουσταρεις τσαμπουκα ατιθασο κοριτσι ετσι? ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σίγουρα δε θα ήταν μαζί σου πάντως γιατί με την κακία που βγάζεις σίγουρα θα είσαι κακάσχημος, ανασφαλής και θα μυρίζεις άσχημα. Αυτά από εμένα, δεν έχω κάτι με τις ιερόδουλες αλλά εφόσον δεν είμαι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με λες πουτανάκι.

Εδώ με προσβάλλεις γιατί είμαι ομορφόπαιδο ολκής!  :rockon:  :2funny: :2funny:
Στα άλλα δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι μπούρδες!  :2funny:
Σίχαμα που και καλά περίμενες να πας adult theater και να παιχθεί swinging!  :2funny:
Αυτό για την μάνα μου ασχολίαστο!

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μαναρι  :s&m_2:
Γουσταρεις τσαμπουκα ατιθασο κοριτσι ετσι? ;)

οχι δε το λεω με τσαμπουκα.. ξερεις πως μιλαω εσυ τουλαχιστον...απλα δε μαρεσει η κατα μετωπο επιθεση στα γουστα και τις κ@βλες των ανθρωπων... του κατηχητικου ειμαστε ολοι και κρινουμε??

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εδώ με προσβάλλεις γιατί είμαι ομορφόπαιδο ολκής!  :rockon:  :2funny: :2funny:
Στα άλλα δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι μπούρδες!  :2funny:
Σίχαμα που και καλά περίμενες να πας adult theater και να παιχθεί swinging!  :2funny:
Αυτό για την μάνα μου ασχολίαστο!

τύπε νομίζω το λιλάκι σε έχει κολλήσει στη γωνία και σου αραδιάζει το ένα κροσέ μετά το

άλλο και όπου νάναι θα σου φύγει η μασέλα και θα γλείψεις το καναβάτσο

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

τύπε νομίζω το λιλάκι σε έχει κολλήσει στη γωνία και σου αραδιάζει το ένα κροσέ μετά το

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν υπαρχεις... θεοςςς

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Ποιο κροσέ ρε τύπε που αναγκάστηκε να γράψει για τη μάνα μου? Πλάκα κάνεις?  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ποιο κροσέ ρε τύπε που αναγκάστηκε να γράψει για τη μάνα μου? Πλάκα κάνεις?  :2funny:

νομίζω της μίλησες και εσύ λιγουλάκι άσχημα !!!

τεσπά αυτό είναι το site

ιντριγκα , αηδίες και τσαμπουκάδες!!!

για αυτό το έχουμε τεράστια ανάγκη !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
το μπουρδέλα είναι άγριο site καύλα μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

και μεις αγριογκομενες ειμαστε αλλα δε το κανουμε θεμα... η μαγκια ειναι οχι στο πληκτρολογιο...αλλα εκει εξω... ολοι εδω το παιζουν κοκορες και γαμιαδες

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
οχι δε το λεω με τσαμπουκα.. ξερεις πως μιλαω εσυ τουλαχιστον...απλα δε μαρεσει η κατα μετωπο επιθεση στα γουστα και τις κ@βλες των ανθρωπων... του κατηχητικου ειμαστε ολοι και κρινουμε??
Ρε καυλα τα εχουμε πει..Δυστηχως το πετσακι το τραβανε αρκετοι και στο τελος τρεχουν για συγνωμες και γλυψιματα.Δεν τρεχει κατι χαβαλε εκανα και τετοιες παπαρατζες και αρλουμπες. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom