Επισκέπτης
Μπήκα πιο πολύ από περιέργεια γιατί εδώ έχω διαβάσει ότι γίνονται πολύ δυνατά σκηνικά. Δυστυχώς τις δύο ώρες που έκατσα εκεί δεν υπήρχε κάτι
Τέτοιες φάσεις πρέπει να φτιάξουμε... Βασικά έχει γίνει και με καλό μουνι στο adult αλλά πρέπει να το ξανακάνουμε... Το έχουμε ανάγκη λέμε!
Ένα μεγάλο ρισπεκτ στον μύστη nick26 για όσα έχει κάνει στα σκηνικά που τον έχω πετύχει και για τα καλά του λόγια στο θρεντ .Μακάρι όντως να ξαναβρεθεί ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο ομαδικό σκηνικό με δυνατή γκόμενα στον πορνο-σινεμά ,το έχουμε όλοι τεράστια ανάγκη
τυπε ο παντελιδης ηταν συνάδελφος σου? μικροτερος? μεγαλύτερος?
Ειχε παραιτηθει ειπανε...Δεν ήμασταν στην ίδια φρεγάτα με τον παντελίδη,είχε πιο πολλά χρόνια από μένα και αν δεν κάνω λάθος πριν 3 χρόνια περίπου είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών για 2 χρόνια από το ναυτικό για να ασχοληθεί με το τραγούδι
Ειχε παραιτηθει ειπανε...
Πέρσι παραιτηθήκε γιατί είχε αρχίσει να δουλεύει επαγγελματικά σαν τραγουδιστής και δεν μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και σε φρεγάτα :S :S.Ήταν αρχικελευστής όταν παραιτήθηκε και τον έκαναν ανθυπασπιστή
αρικελευστης ειναι σαν να λεμε αρχιλοχιας ?
γεια σου νικολα!Τέτοιες φάσεις πρέπει να φτιάξουμε... Βασικά έχει γίνει και με καλό μουνι στο adult αλλά πρέπει να το ξανακάνουμε... Το έχουμε ανάγκη λέμε!
πηγα και εγω εκεινη την ωρα αλλα κα8ομουν εξω γιατι λυπηθηκα τα 7,5 Ε . οποιος εβγαινε ρωταγα τι γινεται μεσα και μου λεγανε οτι δεν ειχε τπτ!πηγα χθες κατα τι 1 μονο δροσεροι μεσα οπου με κυνηγαγανε μπας και τους δωσω κανα ml χυσιου....θα σταθω στους αναιδεις που οταν τους λες οχι φιλε ευχαριστω το παιζουν και κονιορδοι ετοιμοι να σου πουν σιγα ρε φιλε πως την ειδες να ριχνεις και χυλοπιτες....
μαγκακια (ο θεος να σας κανει) χαλαρωστε γιατι στο τελος θα μεινετε μονο ζομπι και θα κανετε να δειτε πουτσα εκει μεσα οσο κανει η σαχαρα να δει χιονι
τυπε δε ντρεποσουν μη σε δει κανας γνωστος?πηγα και εγω εκεινη την ωρα αλλα κα8ομουν εξω γιατι λυπηθηκα τα 7,5 Ε . οποιος εβγαινε ρωταγα τι γινεται μεσα και μου λεγανε οτι δεν ειχε τπτ!
τυπε δε ντρεποσουν μη σε δει κανας γνωστος?