Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (8 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπήκα πιο πολύ από περιέργεια γιατί εδώ έχω διαβάσει ότι γίνονται πολύ δυνατά σκηνικά. Δυστυχώς τις δύο ώρες που έκατσα εκεί δεν υπήρχε κάτι

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχα όποιος δεν πάει μπουζούκι εναλλακτική adult! Ανοιχτά είναι σήμερα φίλε...  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι ρε σημερα και αυριο ειναι κλειστα που ζειτε εσεις ? :think:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
μαλλον ρε τυπε. ισως οι καλλιτεχνες να θελουν να ναι φρεσκιοι για το αυριανο...

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:wanker:Εγώ έχω κανονίσει για απόψε αλλά όχι πρώτη πίστα... Οπότε δεν είναι όλα κλειστά, ίσως μόνο τα πρώτα ονόματα! Αλλά αυτοί που πάνε μπουζούκια δεν θα έρθουν adult, να μου έλεγες πως είναι κλειστά νιρβάνα 2+2 και 4 τότε ναι θα είχε σίγουρα κόσμο!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί να το έχω ξανά ποστάρει αλλά είναι τρελή καύλα

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
αμ αυτη εδω????

σοφτ videaki αλλα η dalila δινει ρεστα....πιο πολλα εχει στο xvideos

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τέτοιες φάσεις πρέπει να φτιάξουμε... Βασικά έχει γίνει και με καλό μουνι στο adult αλλά πρέπει να το ξανακάνουμε... Το έχουμε ανάγκη λέμε!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Τέτοιες φάσεις πρέπει να φτιάξουμε... Βασικά έχει γίνει και με καλό μουνι στο adult αλλά πρέπει να το ξανακάνουμε... Το έχουμε ανάγκη λέμε!

Ένα μεγάλο ρισπεκτ στον μύστη nick26 για όσα έχει κάνει στα σκηνικά που τον έχω πετύχει και για τα καλά του λόγια στο θρεντ  :rockon: :hi:.Μακάρι όντως να ξαναβρεθεί ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο ομαδικό σκηνικό με δυνατή γκόμενα στον πορνο-σινεμά  :wanker: :wanker:,το έχουμε όλοι τεράστια ανάγκη  :cum: :cum: :grin: :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.923
Πόντοι
6.515
Ένα μεγάλο ρισπεκτ στον μύστη nick26 για όσα έχει κάνει στα σκηνικά που τον έχω πετύχει και για τα καλά του λόγια στο θρεντ  :rockon: :hi:.Μακάρι όντως να ξαναβρεθεί ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο ομαδικό σκηνικό με δυνατή γκόμενα στον πορνο-σινεμά  :wanker: :wanker:,το έχουμε όλοι τεράστια ανάγκη  :cum: :cum: :grin: :grin:

τυπε ο παντελιδης ηταν συνάδελφος σου? μικροτερος? μεγαλύτερος?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
τυπε ο παντελιδης ηταν συνάδελφος σου? μικροτερος? μεγαλύτερος?

Δεν ήμασταν στην ίδια φρεγάτα με τον παντελίδη,είχε πιο πολλά χρόνια από μένα και αν δεν κάνω λάθος πριν 3 χρόνια περίπου είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών για 2 χρόνια από το ναυτικό για να ασχοληθεί με το τραγούδι  :rockon: :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.788
Πόντοι
34.538
Δεν ήμασταν στην ίδια φρεγάτα με τον παντελίδη,είχε πιο πολλά χρόνια από μένα και αν δεν κάνω λάθος πριν 3 χρόνια περίπου είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών για 2 χρόνια από το ναυτικό για να ασχοληθεί με το τραγούδι  :rockon: :rockon:
Ειχε παραιτηθει ειπανε...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Ειχε παραιτηθει ειπανε...

Πέρσι παραιτηθήκε γιατί είχε αρχίσει να δουλεύει επαγγελματικά σαν τραγουδιστής και δεν μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και σε φρεγάτα  :S :S.Ήταν αρχικελευστής όταν παραιτήθηκε και τον έκαναν ανθυπασπιστή  :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πέρσι παραιτηθήκε γιατί είχε αρχίσει να δουλεύει επαγγελματικά σαν τραγουδιστής και δεν μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και σε φρεγάτα  :S :S.Ήταν αρχικελευστής όταν παραιτήθηκε και τον έκαναν ανθυπασπιστή  :rockon: :rockon:

αρικελευστης ειναι σαν να λεμε αρχιλοχιας ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
αρικελευστης ειναι σαν να λεμε αρχιλοχιας ?

Ναι μύστη,μηχανικός ήταν ο παντελίδης  :S :S από τις πιο σάπιες ειδικότητες  :tickedoff: :headbang:. Είχα ακούσει από κάτι τύπους που ήταν στην ίδια φρεγάτα ότι πήγαινε για δουλειά στα μηχανοστάσια κι έγραφε μουσική και στιχούς κοιτώντας τους μπουλμέδες  :o :grin: :grin:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.661
Πόντοι
5.267
πηγα χθες κατα τι 1 μονο δροσεροι μεσα οπου με κυνηγαγανε μπας και τους δωσω κανα ml χυσιου....θα σταθω στους αναιδεις που οταν τους λες οχι φιλε ευχαριστω το παιζουν και κονιορδοι ετοιμοι να σου πουν σιγα ρε φιλε πως την ειδες να ριχνεις και χυλοπιτες....

μαγκακια (ο θεος να σας κανει) χαλαρωστε γιατι στο τελος θα μεινετε μονο ζομπι και θα κανετε να δειτε πουτσα εκει μεσα οσο κανει η σαχαρα να δει χιονι

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πηγα χθες κατα τι 1 μονο δροσεροι μεσα οπου με κυνηγαγανε μπας και τους δωσω κανα ml χυσιου....θα σταθω στους αναιδεις που οταν τους λες οχι φιλε ευχαριστω το παιζουν και κονιορδοι ετοιμοι να σου πουν σιγα ρε φιλε πως την ειδες να ριχνεις και χυλοπιτες....

μαγκακια (ο θεος να σας κανει) χαλαρωστε γιατι στο τελος θα μεινετε μονο ζομπι και θα κανετε να δειτε πουτσα εκει μεσα οσο κανει η σαχαρα να δει χιονι
πηγα και εγω εκεινη την ωρα αλλα κα8ομουν εξω γιατι λυπηθηκα τα 7,5 Ε . οποιος εβγαινε ρωταγα τι γινεται μεσα και μου λεγανε οτι δεν ειχε τπτ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom