Ο... Μεγαλόστομος (the Big Mouth)του powergame.gr, μεταξύ άλλων:
[...]
Πότε θα μας κάνει τη χάρη ο Αλέξης να βγει στο προσκήνιο;
Είναι γνωστό και στις πέτρες γύρω από την Κουμουνδούρου ότι ο Φάμελλος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα. Και ομολογουμένως, αυτή η δεύτερη απόπειρα για να εκπαραθυρωθεί ο Στέφανος πήγε σχετικά καλά -αν εξαιρέσω το ότι για να γίνει το θέλημα του Αλέξη, έφυγε ο μισός ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη. Η πρώτη απόπειρα, θυμίζω, έγινε με την Όλγα Γεροβασίλη, που όμως τότε έφαγε τη σκόνη των Κασσελίστας… Τώρα, στο ερώτημα αν αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης θα φανεί κάποια στιγμή στο προσκήνιο, σας λέω να κάνετε υπομονή. Οι σύμβουλοι του rebranding λένε πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να κινηθεί πριν από τις προσεχείς εκλογές, για να δει πού τελικά θα φυσήξει ο άνεμος στο σκορποχώρι της Αριστεράς. Αλλά μέχρι τότε θα βγαίνει πού και πού με χρησμούς και θα κάνει ταξίδια στο εξωτερικό ως παγκόσμια προσωπικότητα. Το πρώτο το ξεσηκώνει από τον Κώστα Καραμανλή (της Ραφήνας) και το δεύτερο από τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Δεν τον λες και τον καλύτερο συνδυασμό!
Δυναμική επιστροφή Μάρη
Πριν από κάμποσο καιρό σας είχα γράψει ότι ο ισχυρός άνδρας της 24Media, Δημήτρης Μάρης, επένδυε στο σενάριο της επιστροφής του προέδρου Τσίπρα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μάλιστα, τη συνδύαζε με τη φυγή Κασσελάκη από τα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μαθαίνω από κάτι φίλους που έχω στον ΣΥΡΙΖΑ, ο παλιός στοιχηματζής όχι μόνο δεν απέχει των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο, αλλά απεναντίας δείχνει πρόθυμος (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) να εμπλακεί ενεργά, προκειμένου να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν νεκρανάσταση του Τσίπρα. Βλέπετε, αν και χθες γιόρταζαν οι Κατερίνες, εγώ θυμήθηκα την πεθερά ενός φίλου μου, που τη λένε Ελπίδα, η οποία ως γνωστόν πεθαίνει τελευταία. [...]
Απόσπασμα από εδώ, όπου περιλαμβάνονται και διάφορα άλλα:
Οι βουλευτές που αναμένεται να μετακινηθούν στο ΠΑΣΟΚ παρά τις διαψεύσεις του Ανδρουλάκη και η παρουσία του Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα
maglit.me