Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ποιος αλλος λογος υπαρχει για να πσντρευτεις;;;;

Η συντροφικοτητα τυπε.Οταν θα φτασεις 60 και μεσα στο σπιτι δεν θα κυκλοφορυνε ουτε παιδια ουτε εγγονια ουτε γυναικα να πεις μια κουβεντα θα σου ερχεται καθε μερα να κανεις βουτα απο το μπαλκονι. :S :S :S

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η συντροφικοτητα τυπε.Οταν θα φτασεις 60 και μεσα στο σπιτι δεν θα κυκλοφορυνε ουτε παιδια ουτε εγγονια ουτε γυναικα να πεις μια κουβεντα θα σου ερχεται καθε μερα να κανεις βουτα απο το μπαλκονι. :S :S :S

Μα αυτο λεω τυπε! Δε παντρευεσαι απο ερωτες αγαπες κσι μαλακιες! Ουτε για να γαμας!
Παντρευεσαι ωστε να χεις ενα ζεστο πιατο φαι, εναν ανθρωπο να σε τρεξει στο νοσοκομειο οταν χρειαστει, να μπορεις να πεις το προβλημα σου, να σου πλυνει ενα ρουχο, να σου ραψει ενα κουμπι, να πιει ενα καφε μαζι σου και τελος να σε γηροκομησει και να ειναι εκει στο νεκροκρεβατο σου...

Μερικοι νομιζετε οτι θα μεινετε για παντα νεοι κα θα γσματε... :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.

+10000000000 :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.
Ξέρω τύπο 9αρι εμφανισιακά που κάνει πέσιμο κυρίως στο δρόμο και έχει γαμήσει πάνω από 100.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μα αυτο λεω τυπε! Δε παντρευεσαι απο ερωτες αγαπες κσι μαλακιες! Ουτε για να γαμας!
Παντρευεσαι ωστε να χεις ενα ζεστο πιατο φαι, εναν ανθρωπο να σε τρεξει στο νοσοκομειο οταν χρειαστει, να μπορεις να πεις το προβλημα σου, να σου πλυνει ενα ρουχο, να σου ραψει ενα κουμπι, να πιει ενα καφε μαζι σου και τελος να σε γηροκομησει και να ειναι εκει στο νεκροκρεβατο σου...

Εσύ φίλε δε θέλεις γυναίκα,οικιακή βοηθό θέλεις.Αν το πεις σε καμία κοπέλα ότι θέλεις να την παντρευτείς για τους λόγους που ανέφερες θα εξαφανιστεί σαν τον Σποκ στο σταρ τρεκ.

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Ευτυχως υπαρχουν οι Φιλιππίνες ομως!
Οτι κι αν γινει, οσο κι αν γερασει κανεις, και οσο κι αν ειναι φτωχος, εκει θα υπαρχει παντα επιλογη οτι κι αν γινει!
Για πες λεπτομέρειες, τι εννοείς, να πας εσύ εκεί ή να φέρεις εδώ κάποια. Ξέρεις κανέναν που να το έχει κάνει;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξέρω τύπο 9αρι εμφανισιακά που κάνει πέσιμο κυρίως στο δρόμο και έχει γαμήσει πάνω από 100.

Ναι,αν το γούστο του είναι μαύρα χάλια,τότε λίγες έχει γαμήσει...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Σωστός.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τον έχεις δει να το κάνει ή απλά σου τα λέει και τα πιστεύεις;

τυπε και μεις ειχαμε εναν φοιτητη που ελεγε οτι εχει παει με πανω απο 80 και ηταν μολις 23χρ αυτος τοτε,εγω 19,αλλα απο οτι εμαθα  παντρευτηκε μια κοντη μπαζο με γυαλια  :coolcondom: :coolcondom: :vomit: :vomit: :S :S :orchestra:

Επισκέπτης
Λιωσε μου τις ελπιδες! Να κανω ενα εγκλημα να μπω φυλακη λοιπον. Εκει θα ειναι τα προβληματα μου λυμενα. Ουτε που θα κοιμηθω. Ουτε τι θα φαω. Ουτε τι επιφυλασσει το μελλον.
Τυπε γυμναστηριο.Εκει θα ανεβασεις λιγο το κυκλο σου.Θελει υπομονη η φαση.και εγω απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τον έχεις δει να το κάνει ή απλά σου τα λέει και τα πιστεύεις;
Τον έχω δει να κάνει πέσιμο μπροστά μου. Δεν του έχω βάλει κάμερες να επιβεβαιώσω το νούμερο, αλλά δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω. Το προφίλ του στο Facebook είναι απλά μπόμπα με πολύ καλές φωτογραφίες, σχόλια από γκόμενες και άπειρα likes.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Αυτός πρέπει εκτός από την εμφάνιση να τις τραβάει και με το λόγο του. Αυτές που ανταποκρίνονται νομίζουν ότι θα κάνουν σχέση μαζί του. Μετά βγαίνουν αυτές στα Τιντερ, μπαντου και τους βριζουν.

Επισκέπτης
Αυτός πρέπει εκτός από την εμφάνιση να τις τραβάει και με το λόγο του. Αυτές που ανταποκρίνονται νομίζουν ότι θα κάνουν σχέση μαζί του. Μετά βγαίνουν αυτές στα Τιντερ, μπαντου και τους βριζουν.
Και μας περνει ολους μαζι η μπαλα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Πες τα ρε φίλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom