Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχω κρατησει φιλους από ολες τις φάσεις σχολειο - σχολή - στρατο κτλπ. βγαινουμε καμια φορά , από τους φιλους είμαι πολύ ευχαριστημένος.  :worship:
Δωσε μας καποιες συμβουλες κοινωνικοποιησης.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι το μουνι ειναι μουνι! δε συγκρινεται με τιποτα!

Ειδικα οταν το γλυφεις... :rockon:

Αν μεινεις μια ζωη μπακουρος με τον φιλο, το μονο που μπορει να γλυψεις ειναι κανα...χαρτακι ριζλα για το τσιγαρο! (και δε καπνιζω κι ολα..)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυποι το μουνι ειναι μουνι! δε συγκρινεται με τιποτα!

Ειδικα οταν το γλυφεις... :rockon:

Αν μεινεις μια ζωη μπακουρος με τον φιλο, το μονο που μπορει να γλυψεις ειναι κανα...χαρτακι ριζλα για το τσιγαρο! (και δε καπνιζω κι ολα..)

kai o moynodoulos moynodoulos

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Συμπεράσματα

1. Όλοι οι φίλοι θέλουν το κακο μας. Σας το λέω εγώ ένας βαθύς στοχαστής της ανθρώπινης ψυχολογίας. Θα χαρούν απίστευτα εάν τους πείτε ότι η εφορία μου έκανε κατάσχεση το σπίτι η ο γιος μου είναι σκραπας και θα στεναχωρηθουν απιστευτα εάν τους πείτε ότι κερδίσατε στο τζόκερ η ο γιος μου μπήκε 1ος στις πανελλήνιες.

2. Βρείτε μια γυναίκα για να κάνετε παιδί. Μετά χωριστε την. Το βασικό είναι να δημιουργηθεί ένα παιδι να σας κοιτάξει όταν θα ξερνατε στα νοσοκομεία. Γάμος χωρίς παιδί είναι άγαμος γάμος. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ είναι το παν! Θυμηθείτε το! Στον πουτσο σας οι φίλοι.

3. Δυστυχως πρέπει να λάβουμε υπόψη και αυτό

4. Προσωπικά έχω διαγράψει τις παρουσίες μου σε κοσμικά γεγονότα (γαμους, βαφτίσεις, κηδείες κλπ.). Όλοι φοράνε τα προσωπεία τους, τις μουσουνες τους και πάμε για κουτσομπολιό. Ένας ανώτερος άνθρωπος τα αποφεύγει αυτά, δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα παρά μόνο στεναχώρια.

5. Εάν ωστόσο παρόλα αυτά, έχουμε κάποιους φίλους και βγαίνουμε και περνάμε καλά, να έχουμε πάντοτε υπόψη ότι θέλουν το κακο μας. Καλά τα γέλια και τα αστεία αλλά προσοχή στη μνησικακία τους. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη παίρνουν εάν σας βλέπουν στεναχωρημενους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συμπεράσματα

1. Όλοι οι φίλοι θέλουν το κακο μας. Σας το λέω εγώ ένας βαθύς στοχαστής της ανθρώπινης ψυχολογίας. Θα χαρούν απίστευτα εάν τους πείτε ότι η εφορία μου έκανε κατάσχεση το σπίτι η ο γιος μου είναι σκραπας και θα στεναχωρηθουν απιστευτα εάν τους πείτε ότι κερδίσατε στο τζόκερ η ο γιος μου μπήκε 1ος στις πανελλήνιες.

2. Βρείτε μια γυναίκα για να κάνετε παιδί. Μετά χωριστε την. Το βασικό είναι να δημιουργηθεί ένα παιδι να σας κοιτάξει όταν θα ξερνατε στα νοσοκομεία. Γάμος χωρίς παιδί είναι άγαμος γάμος. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ είναι το παν! Θυμηθείτε το! Στον πουτσο σας οι φίλοι.

3. Δυστυχως πρέπει να λάβουμε υπόψη και αυτό

4. Προσωπικά έχω διαγράψει τις παρουσίες μου σε κοσμικά γεγονότα (γαμους, βαφτίσεις, κηδείες κλπ.). Όλοι φοράνε τα προσωπεία τους, τις μουσουνες τους και πάμε για κουτσομπολιό. Ένας ανώτερος άνθρωπος τα αποφεύγει αυτά, δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα παρά μόνο στεναχώρια.

5. Εάν ωστόσο παρόλα αυτά, έχουμε κάποιους φίλους και βγαίνουμε και περνάμε καλά, να έχουμε πάντοτε υπόψη ότι θέλουν το κακο μας. Καλά τα γέλια και τα αστεία αλλά προσοχή στη μνησικακία τους. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη παίρνουν εάν σας βλέπουν στεναχωρημενους.

type pairneis farmaka?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.
Θα σε ξεσκατισει το παιδί τότε. Σταρχιδια σου ή γριετζω.

Δεν γίνεται να είσαι τόσο γκαντεμης και να μην σε ξεσκατισει ούτε η γυναίκα ούτε το παιδί.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δεν είναι έτσι.Ούτε μόνο με φίλους αλλά ούτε και μόνο με μουνί είσαι ευτυχισμένος.Αν μείνεις μόνο μ'αυτήν,στο τέλος σε βάζει στο βρακί της και σ'έχει σήκω κάτσε.

Συμφωνώ,μουνί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ζωή μας αλλά κρατάς οπωσδήποτε κι έναν κολλητό να τα πίνετε μια φορά τη βδομάδα (και όχι μια φορά το μήνα).
Καλύτερα στο βρακί της γυναίκας σου που θέλει το καλό σου παρά στο σωβρακο του φίλου σου που θέλει το κακο σου.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο τίτλος του νήματος είναι αγράμματος. Δεν αυξάνεται ο κοινωνικός κύκλος, όπως κανένας κύκλος, αλλά διευρύνεται.
Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ποια γυμναστήρια ρε τυπε .... εδώ ο άλλος βγαινει συνεχεια για ουζάκια με την δικια του και έχουν γινει και οι 2 με κάτι κοιλουμπες και κωλάρες σαν ξεχειλισμενο μάφιν φαινονται!

Δεν είναι ζωή αυτή. Έχω κάτι παντρεμένους στη δουλεια μου λενε τωρα έχεις χρονο για γυμναστηριο μετα δεν θα έχεις αμα παντρευτείς. Εγω τους λεω ότι δεν υπάρχει περιπτωση να κοψω το γυμναστηριο. Καταθλιψη θα μας πιάσει.

Αμα είναι να κοψουμε το γυμναστηριο να αρχισουμε και τα ντιλιβερι κάθε μερα και να γινουμε κεφτεδάκια.
Γυμναστήριο πάνε όσοι δεν έχουν κάνει παιδιά ακόμη.

Πάνε αυτοί που θέλουν να γαμησουν με απώτερο στόχο τη δημιουργία οικογένειας. Μπορεί βεβαια να μην το συνειδητοποιούν αλλά έτσι είναι.

Μετά ξαναπάς γυμναστήριο στα 55-60 για λόγους υγείας.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Λάθος κατάλαβες. Το νόημα της ζωής ενός άντρα είναι να γεράσει και να πεθάνει πλήρης από γαμήσια. Αυτό είπα. Το ίντερνετ είναι απλά ένα μέσο για να περνάει η ώρα έχοντας πάντα στο μυαλό του τον βασικό του σκοπό.
Τσάμπα διαβάζεις Νίτσε και Σοπενχάουερ.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
και γαμω τα τοπικς το συγκεκριμενο, αλλα να μην λεμε μαλακιες, ΠΟΛΥ πολυπλοκο θεμα....Ολες οι αποψεις μεχρι στιγμης λενε και μεγαλες αληθειες, αλλα εχουν και ενδιαφερον!

Προσωπικα, στα 36 μου, τον τελευταιο καιρο πασχιζω να αντεξω πολλες απτις 'παρεες' του περιγυρου μου!

Από ένα σημειο και μετα, εάν καποιος εχει ζησει καποιες φασεις στην ζωη του (όχι τπτ ακραιο, απλα να χει λιγη πειρα από ανθρώπινες σχεσεις δλδ) δεν ΜΠΟΡΕΙ να προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις μαλακιες και τα εντελως ρηχα 'λαιτ' θεματα που συζητάνε οι γυρω του!

Πχ. δεν αντεχω να είμαι σε μια παρεα γκρουβαλους και να συζητάνε τα ιδια και τα ιδια για δουλειες, κουτσομπολια, σορβαιβορ, περαστικούς κωλους, και ποιο αμαξι πηρε ο ταδε-Ξερναω!

Απτην άλλη, εχουμε και τους παντρεμένους...εχω υπαρξει αφελης και ζηλεψα 2 περιπτώσεις καποτε, κι εχω μπει κι εγω ο ιδιος σε σκεψεις!
Πλεον, δεν δυναμαι να ζηλεψω αυτά τα τερατουργήματα που ονομασαν 'οικογενεια' μερικοι! Ξερναω!

Εχω και παρεες ζευγάρια-πως? βγαινουν μεταξυ τους, νερόβραστοι ολοι, η φλωρια παει συννεφο, οι ανδρες προσεχουν μην πουν καμμια 'απρεπεια', και οι κοπελες προσεχουν να φαινονται 'σεμνες' μην τις παρουν χαμπαρι τι ψωλοκοπανες είναι! Ενδιαφέρονται δε και να με 'αποκαταστησουν', με κατι μπαζα......-Ξερναω!

Κατι αλλοι παλι, κοντευουν τα 40, και κυνηγάνε κατι 20χρονα...δεν μιλαμε για τιποτα γαμιαδες, αλλα για κατι καημενους που πιασαν μια δεκαρα και νομιζουν ότι θα γυρισουν πισω στον χρονο να παρουν την επιβεβαιωση που δεν πηραν τοτε...Ξερναω!

Τα μονα ατομα που κανω παρεα ευκολα τελικα, είναι κατι αντικοινωνικα οντα, κι αυτό επειδή δεν τρωμε ο ενας τον αλλον πολύ στην μαπα......

Τελικα η ιδια η ζωη σε κατανταει αντικοινωνικο, κι εν τελει, κυνικο μαγκες!
Με βρίσκουν σύμφωνο πολλά απο αυτά που είπες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
χθες το απογευμα περναγα απ την οδο τζορτζ, και στο υψος που ηταν παλια κατι ηλεκτρονικα, αναδυοταν μια εντονα αφορητη δυσοσμια -ψοφιμιου....
παρα περα υπηρχε κι ενα μικρο πηγαδακι απο κοσμο, και γνωριζοντας καποιον εξ αυτου, πληροφορηθηκα οτι εδω και μερες πιθανοτατα ειχε πεθανει ενας παπους σε ενα διαμερισμα -εξου και η μποχα....το αξιοσημειωτο της υποθεσης, απ ο,τι μου ειπε, ειναι οτι οταν ενημερωθηκε ο γιος του αποθανοντα ανεφερε οτι δεν μπορει να ερθει  γτ ειναι σε νησι για διακοπες, κι οτι θα επιληφθει του θεματος ο αδελφος του!!

Αν δωσεις την αγαπη σου στα παιδια σου δεν θα σε εγκαταλειψουν στα γεραματα.

Αν απ την αλλη εισαι μποεμ τυπος και δε μπορεις να τρως ολη τη μερα με τα κουτσουβελα καλυτερα να μην κανεις παιδια, δε σου ταιριαζει, δε θα εισαι καλος.

Αλλα αν δεν εισαι μποεμ και προσπαθησεις να κανεις τη ζωη του μποεμ παλι θα αποτυχεις και θα γινεις δυστυχισμενος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Δύσκολο όντως να βρεις καλό φίλο. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Το να κάτσει κάποιος στο σπίτι και να περιμένει να βρει φίλο και γκομενα δεν είναι και η καλύτερη λύση. Ειδικά στην Αθήνα που η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη πρέπει να κάνει κάποιος μεγάλη προσπάθεια. Οι περισσότεροι δεν κάνουν, ειδικά όσοι είναι ντροπαλοι.
Πρέπει να μπούμε σε χώρους δραστηριοτήτων. Γενικά καλοί άνθρωποι είναι όσοι δρουν σε ομαδικές δραστηριότητες, φιλανθρωπικές και εθελοντικές. Γυμναστήριο, γήπεδα μπάσκετ, χορευτικοί σύλλογοι βοηθούν αρκετά στην κοινωνικοποίηση.
Αποφευγετε σκέψεις του στυλ : Δεν θέλω φίλους γιατί είναι όλοι κακοί, υποκριτές, κλπ. Υπάρχουν και καλοι. Η ζωή είναι ένας αγώνας διαρκής και η φιλία θέλει κόπο για να την έχεις. Αν κάνετε αρνητικές σκέψεις μπαίνετε σε αρνητικό μουντ και αποξενωνεστε.
Μην πτοειστε αν έχετε την τάση να βοηθάτε και να δίνετε στους άλλους πριν πάρετε. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το εκτιμήσουν. Άνθρωποι με θετικό μουντ υπάρχουν ακόμη και στην Αθήνα που είναι απρόσωπη και αντικοινωνική.
Διερευνηστε τον εαυτό σας και αν ευθυνεστε για το ότι χαλάσετε τη φιλία σας, πάρτε ένα τηλ, ζητηστε συγνώμη και θα δείτε πως όλα θα αλλάξουν. Το έχω κάνει και πότε δεν το έχω μετανιώσει.
Επίσης θα πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας αντί να προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά. Αποφύγετε τους καθόλα αρνητικούς αν και το ιδανικότερο θα ήταν να απλωσετε ένα χέρι βοηθείας αν έχετε τη διάθεση. Θα εκτιμηθεί αυτό αργότερα κατά πάσα πιθανότητα.
Μην είστε σίγουροι ότι οι άλλοι φταίνε κι ότι εσείς δεν φταίτε. Αν αφήσετε τον εγωισμό σας παράμερα θα το διαπιστώσετε.
Στη θετική διάθεση βοηθάνε τα συμπληρώματα διατροφής (βιταμίνη C, B complex, Gingko Biloba, Βαλεριάνα, Κάβα Κάβα, Ροντιολα Ροζεα), η καλή διατροφή, ο καλός ύπνος, η αερόβια γυμναστική, το κολύμπι. Μπασκετ και βάρη είναι καλά γιατί γυμνάζουν όλο το σώμα αλλά και προσφέρουν την δυνατότητα κοινωνικοποίησης. Βελτιώνουν την διάθεση και βοηθούν στο να ξεπεραστούν οι κατάθλιψεις και το άγχος.
Ας είστε 30, 40,50. Δεν τελειώνει η ζωή σε αυτές τις ηλικίες. Χαλαρώστε. Αφήστε την τελειομανία σας στην ακρη και μην τσιμπατε από τις αστείες μόδες της εποχής και τις κοινωνικές τάσεις. Βρείτε ανθρώπους με τα ίδια σκεπτικα κατά προτίμηση θετικά.
Και το φόρουμ μπορεί να είναι Ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί κάποιος αν είναι θετικός και προσεκτικός.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλύτερα στο βρακί της γυναίκας σου που θέλει το καλό σου παρά στο σωβρακο του φίλου σου που θέλει το κακο σου.

Συμφωνω τυπε!!!
Δε θα ξεχασω ποτε το βλεμμα "φιλου" αδελφικου και καλα, οταν μ εβλεπε μαζι με τη γκομενα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδες μια ερωτηση

για εναν αντρα με προσοντα

ποσες γκομενες τον χρονο πιστευετε ειναι ενας καλος αριθμος

σας ευχαριστω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δύσκολο όντως να βρεις καλό φίλο. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Το να κάτσει κάποιος στο σπίτι και να περιμένει να βρει φίλο και γκομενα δεν είναι και η καλύτερη λύση. Ειδικά στην Αθήνα που η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη πρέπει να κάνει κάποιος μεγάλη προσπάθεια. Οι περισσότεροι δεν κάνουν, ειδικά όσοι είναι ντροπαλοι.
Πρέπει να μπούμε σε χώρους δραστηριοτήτων. Γενικά καλοί άνθρωποι είναι όσοι δρουν σε ομαδικές δραστηριότητες, φιλανθρωπικές και εθελοντικές. Γυμναστήριο, γήπεδα μπάσκετ, χορευτικοί σύλλογοι βοηθούν αρκετά στην κοινωνικοποίηση.
Αποφευγετε σκέψεις του στυλ : Δεν θέλω φίλους γιατί είναι όλοι κακοί, υποκριτές, κλπ. Υπάρχουν και καλοι. Η ζωή είναι ένας αγώνας διαρκής και η φιλία θέλει κόπο για να την έχεις. Αν κάνετε αρνητικές σκέψεις μπαίνετε σε αρνητικό μουντ και αποξενωνεστε.
Μην πτοειστε αν έχετε την τάση να βοηθάτε και να δίνετε στους άλλους πριν πάρετε. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το εκτιμήσουν. Άνθρωποι με θετικό μουντ υπάρχουν ακόμη και στην Αθήνα που είναι απρόσωπη και αντικοινωνική.
Διερευνηστε τον εαυτό σας και αν ευθυνεστε για το ότι χαλάσετε τη φιλία σας, πάρτε ένα τηλ, ζητηστε συγνώμη και θα δείτε πως όλα θα αλλάξουν. Το έχω κάνει και πότε δεν το έχω μετανιώσει.
Επίσης θα πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας αντί να προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά. Αποφύγετε τους καθόλα αρνητικούς αν και το ιδανικότερο θα ήταν να απλωσετε ένα χέρι βοηθείας αν έχετε τη διάθεση. Θα εκτιμηθεί αυτό αργότερα κατά πάσα πιθανότητα.
Μην είστε σίγουροι ότι οι άλλοι φταίνε κι ότι εσείς δεν φταίτε. Αν αφήσετε τον εγωισμό σας παράμερα θα το διαπιστώσετε.
Στη θετική διάθεση βοηθάνε τα συμπληρώματα διατροφής (βιταμίνη C, B complex, Gingko Biloba, Βαλεριάνα, Κάβα Κάβα, Ροντιολα Ροζεα), η καλή διατροφή, ο καλός ύπνος, η αερόβια γυμναστική, το κολύμπι. Μπασκετ και βάρη είναι καλά γιατί γυμνάζουν όλο το σώμα αλλά και προσφέρουν την δυνατότητα κοινωνικοποίησης. Βελτιώνουν την διάθεση και βοηθούν στο να ξεπεραστούν οι κατάθλιψεις και το άγχος.
Ας είστε 30, 40,50. Δεν τελειώνει η ζωή σε αυτές τις ηλικίες. Χαλαρώστε. Αφήστε την τελειομανία σας στην ακρη και μην τσιμπατε από τις αστείες μόδες της εποχής και τις κοινωνικές τάσεις. Βρείτε ανθρώπους με τα ίδια σκεπτικα κατά προτίμηση θετικά.
Και το φόρουμ μπορεί να είναι Ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί κάποιος αν είναι θετικός και προσεκτικός.

type esi exeis filous?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom