Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ναι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Το μουνι ομως θα μεινει ως τα γεραματα σου!
Αυτη θα σε τρεχει στα νοσοκομεια κσι θα σε ξεσκατιζει στα 80 σου!
Κανεις πουστης "φιλος"!
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ήττα για έναν άντρα να παντρευτεί για να έχει τα ρούχα του πλυμμένα και σιδερωμένα,να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό σπίτι και για να έχει μια γυναίκα να τον ξεσκατίζει στα γεράματα!Μάλλον οικιακή βοηθό και νοσοκόμα πρέπει να ψάξει να βρει...

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Όποιος είναι μόνος και βαριέται έπεσε σε κακές παρέες.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ήττα για έναν άντρα να παντρευτεί για να έχει τα ρούχα του πλυμμένα και σιδερωμένα,να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό σπίτι και για να έχει μια γυναίκα να τον ξεσκατίζει στα γεράματα!Μάλλον οικιακή βοηθό και νοσοκόμα πρέπει να ψάξει να βρει...
Αυτά που λες ειναι σωστά όταν είσαι 25 χρονώ.

Στα 40 και στα 45 σκέφτεσαι τα θλιβερά γηρατειά που πλησιάζουν.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα.
Φυσικά και μπορεί να ειναι αγράμματος όταν μιλάμε μεταφορικά ή χρησιμοποιούμε την προσωποποίηση.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Ποιος αλλος λογος υπαρχει για να πσντρευτεις;;;;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Και γω τυπε...

Ο αντρας απ τα 40 και μετα πρεπει ηδη να σκεφτεται τα γεραματα! Απεχει μια ανασα πια! Οτι εζησε εζησε... Μονο ηλιθιοι πιστευουν οτι η ζωη αρχιζει στα 40 και αλλα τετοια χαζα!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.

Και άντε πες ότι χτίζεις κοινωνικό κύκλο. Πόσες γκόμενες πιστεύεις ότι θα φας από εκεί; 1-2; Εκτός κι αν είναι κανένας τεράστιος κύκλος με 100+ άτομα. Αντίθετα, με καμάκι οι επιλογές σου θα είναι απεριόριστες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.

Και άντε πες ότι χτίζεις κοινωνικό κύκλο. Πόσες γκόμενες πιστεύεις ότι θα φας από εκεί; 1-2; Εκτός κι αν είναι κανένας τεράστιος κύκλος με 100+ άτομα. Αντίθετα, με καμάκι οι επιλογές σου θα είναι απεριόριστες.
Ξερεις απο Χιο;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.

Καλα τραγουδα.  :S :S :S

Αυτοι που γαμανε στην Ελλαδα ευκολα ειναι οι ομορφοι και οι λεφταδες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36

Πέστα τύπε. Πολύ θετικό το ποστ σου. Μπράβο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δουκα πες κ εσυ την γνωμη σου

Δεν ειναι για όλους η ζωη φαίνεται οντως....
Ομως αυτο δεν μπορει να μας απαγορευει να ονειρευομαστε κατι μαλλον άπιαστο με μια ελπιδα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Και να βελτιωσει την εμφανιση τα αρχιδια μου θα παρει αν ειναι με 10€ στη τσεπη...
Ας ηταν φραγκατος και θα σου λεγα εγω..
Στην ελλαδα ζειτε τυποι! Συνελθετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom