Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ήττα για έναν άντρα να παντρευτεί για να έχει τα ρούχα του πλυμμένα και σιδερωμένα,να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό σπίτι και για να έχει μια γυναίκα να τον ξεσκατίζει στα γεράματα!Μάλλον οικιακή βοηθό και νοσοκόμα πρέπει να ψάξει να βρει...Ναι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Το μουνι ομως θα μεινει ως τα γεραματα σου!
Αυτη θα σε τρεχει στα νοσοκομεια κσι θα σε ξεσκατιζει στα 80 σου!
Κανεις πουστης "φιλος"!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 890
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Αυτά που λες ειναι σωστά όταν είσαι 25 χρονώ.Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ήττα για έναν άντρα να παντρευτεί για να έχει τα ρούχα του πλυμμένα και σιδερωμένα,να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό σπίτι και για να έχει μια γυναίκα να τον ξεσκατίζει στα γεράματα!Μάλλον οικιακή βοηθό και νοσοκόμα πρέπει να ψάξει να βρει...
Στα 40 και στα 45 σκέφτεσαι τα θλιβερά γηρατειά που πλησιάζουν.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
0 έως 1παιδες μια ερωτηση
για εναν αντρα με προσοντα
ποσες γκομενες τον χρονο πιστευετε ειναι ενας καλος αριθμος
σας ευχαριστω
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
εγω ηδη γερασαΑυτά που λες ειναι σωστά όταν είσαι 25 χρονώ.
Στα 40 και στα 45 σκέφτεσαι τα θλιβερά γηρατειά που πλησιάζουν.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Φυσικά και μπορεί να ειναι αγράμματος όταν μιλάμε μεταφορικά ή χρησιμοποιούμε την προσωποποίηση.Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα.
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ήττα για έναν άντρα να παντρευτεί για να έχει τα ρούχα του πλυμμένα και σιδερωμένα,να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό σπίτι και για να έχει μια γυναίκα να τον ξεσκατίζει στα γεράματα!Μάλλον οικιακή βοηθό και νοσοκόμα πρέπει να ψάξει να βρει...
Ποιος αλλος λογος υπαρχει για να πσντρευτεις;;;;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
εγω ηδη γερασα
Και γω τυπε...
Ο αντρας απ τα 40 και μετα πρεπει ηδη να σκεφτεται τα γεραματα! Απεχει μια ανασα πια! Οτι εζησε εζησε... Μονο ηλιθιοι πιστευουν οτι η ζωη αρχιζει στα 40 και αλλα τετοια χαζα!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.
Και άντε πες ότι χτίζεις κοινωνικό κύκλο. Πόσες γκόμενες πιστεύεις ότι θα φας από εκεί; 1-2; Εκτός κι αν είναι κανένας τεράστιος κύκλος με 100+ άτομα. Αντίθετα, με καμάκι οι επιλογές σου θα είναι απεριόριστες.
Και άντε πες ότι χτίζεις κοινωνικό κύκλο. Πόσες γκόμενες πιστεύεις ότι θα φας από εκεί; 1-2; Εκτός κι αν είναι κανένας τεράστιος κύκλος με 100+ άτομα. Αντίθετα, με καμάκι οι επιλογές σου θα είναι απεριόριστες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ξερεις απο Χιο;Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
ΌχιΞερεις απο Χιο;
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.
Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Σε μπερδευω με αλλον τοτε.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Αυτή τη στιγμή έχω 2.type esi exeis filous?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ξερεις απο Χιο;
δουκα πες κ εσυ την γνωμη σου
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Η εμφάνιση από μόνη της δεν σε βοηθάει στην Ελλάδα.Πολλοί εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι αν δεν έχουν κύκλο.Άσε που οι πιο εμφανίσιμοι συνήθως τα έχουν με μπάζα γιατί οι όμορφες δεν τους θέλουν λόγω κόμπλεξ.
Καλα τραγουδα. :S :S :S
Αυτοι που γαμανε στην Ελλαδα ευκολα ειναι οι ομορφοι και οι λεφταδες.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Πέστα τύπε. Πολύ θετικό το ποστ σου. Μπράβο.Νηματοθέτη, ΧΕΣΕ τους κοινωνικούς κύκλους και εστίασε στο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα διατροφή, φτιάξε το στυλ σου, μαύρισε, βρες ένα κούρεμα που σε κολακεύει. Όταν γίνεις 8+ εμφανισιακά, θα γίνει απίστευτα πιο εύκολο το πέσιμο. Από τότε που έφτιαξα το σώμα μου προσωπικά, τα μισά ραντεβού μου καταλήγουν σε σεξ, σε σχέση με 1/3 παλιότερα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
δουκα πες κ εσυ την γνωμη σου
Δεν ειναι για όλους η ζωη φαίνεται οντως....
Ομως αυτο δεν μπορει να μας απαγορευει να ονειρευομαστε κατι μαλλον άπιαστο με μια ελπιδα
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Και να βελτιωσει την εμφανιση τα αρχιδια μου θα παρει αν ειναι με 10€ στη τσεπη...
Ας ηταν φραγκατος και θα σου λεγα εγω..
Στην ελλαδα ζειτε τυποι! Συνελθετε!
Ας ηταν φραγκατος και θα σου λεγα εγω..
Στην ελλαδα ζειτε τυποι! Συνελθετε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 262
- Εμφανίσεις