kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε μην ανησυχεις και αυτοι που έγραψες αν ειχαν την ευκαιρια
το ιδιο μπορει να έκαναν
ειναι επειδη γαμανε πολυ στην Ελλαδα τυπε :S :S
τυπε μην ανησυχεις και αυτοι που έγραψες αν ειχαν την ευκαιρια
το ιδιο μπορει να έκαναν
Αυτό όμως είναι επικίνδυνο,γιατί αν χωρίσεις μένεις μετά ολομόναχος.
Καλα κανει! Και γω το κσνω και συ θα το κανεις!
Το μουνι ειναι πανω απολα! Φιλοι ξαναβρισκονται γυναικα οχι!
Και με τους γνωστους τιποτα παλι δεν ειναι σιγουρο...
Γνωστος μου( οχι φιλος) χωρισμενος στα 50+ με 2 μεγαλα παιδια, μου ελεγε ξανα και ξανα οτι εχει μια παντρεμενη συναδελφο του πολυ ομορφη και εντυπωσιακη και οταν βγαινουν εξω για φαγητο ολοι τον κοιτανε με την λογικη τι γκομενα κυκλοφορει.
Μια μερα παω στη δουλεια του ελπιζοντας οτι θα την δω και κατα τυχη ερχεται και αυτη στο γραφειο.
Οντως ηταν αρκετα καλο κομματι στα 30+,ελευθερη που ψαχνοταν,ξανθια,καθαρο προσωπο και με λεπτο σωμα. Μιλησαμε μερικα λεπτα και φανηκε ενταξει τυπος. Τον ρωτησα τι ειπε αυτη μετα για εμενα και μου ειπε οτι ειπε πολυ καλα λογια.
Οταν του ελεγα του γνωστου μου να κανονισει να βγουμε εξω και οι τρεις μας (μιας και εβγαιναν ηδη ως συναδελφοι) μου εκανε νερα και το επαιζε δυσκολος προφασιζομενος ολο δικαιολογιες.Ζηλευε? Δεν ξερω. Σαμποταρε παντως την ολη προσπαθεια. Εφαγε delete (και για αλλους λογους) και τελος.
Αρα μην υπερεκτιμαμε και τους γνωστους που μπορει να αποκτησουμε.
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;Καλα κανει! Και γω το κσνω και συ θα το κανεις!
Το μουνι ειναι πανω απολα! Φιλοι ξαναβρισκονται γυναικα οχι!
Άλλο "φίλος",άλλο ΦΙΛΟΣ.Μην τα μπερδεύεις.Ναι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Το μουνι ομως θα μεινει ως τα γεραματα σου!
Αυτη θα σε τρεχει στα νοσοκομεια κσι θα σε ξεσκατιζει στα 80 σου!
Κανεις πουστης "φιλος"!
Ναι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Κανεις πουστης "φιλος"!
Άλλο "φίλος",άλλο ΦΙΛΟΣ.Μην τα μπερδεύεις.
Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.
που το ξερεις οτι θα μεινει?υποχρεωμενη σου ειναι?
Δεν είναι έτσι.Ούτε μόνο με φίλους αλλά ούτε και μόνο με μουνί είσαι ευτυχισμένος.Αν μείνεις μόνο μ'αυτήν,στο τέλος σε βάζει στο βρακί της και σ'έχει σήκω κάτσε.
Συμφωνώ,μουνί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ζωή μας αλλά κρατάς οπωσδήποτε κι έναν κολλητό να τα πίνετε μια φορά τη βδομάδα (και όχι μια φορά το μήνα).
Ε καλα σταρχιδια μου αν μεινω μονος... πρωτη φορα θα ναι;;; μουνι να υπαρχει ειναι το θεμα!!
Στα 80 σου στην καλυτερη των περιπτωσεων θα σου αναβει το καντηλιΝαι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Κανεις πουστης "φιλος"!
Ελπιζω να πεσω σε τετοιο μουνι τυπε!
Μακαρι να ειμαι τυχερος να γερασω μαζι με το μουνι που θα διαλεξω!
Τι να πω ρε τυποι...
Μπορει σεις να χετε δικιο και γω να μαι ο μαλακας!
Δω θα μαστε να το δουμε...