Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Και με τους γνωστους τιποτα παλι δεν ειναι σιγουρο...
Γνωστος μου( οχι φιλος) χωρισμενος  στα 50+ με 2 μεγαλα παιδια, μου ελεγε ξανα και ξανα οτι εχει μια παντρεμενη συναδελφο του πολυ ομορφη και εντυπωσιακη και οταν βγαινουν εξω για φαγητο ολοι τον κοιτανε με την λογικη τι γκομενα κυκλοφορει.
Μια μερα παω στη δουλεια του ελπιζοντας οτι θα την δω και κατα τυχη ερχεται και αυτη στο γραφειο.
Οντως ηταν αρκετα καλο κομματι στα 30+,ελευθερη που ψαχνοταν,ξανθια,καθαρο προσωπο και με λεπτο σωμα. Μιλησαμε μερικα λεπτα και φανηκε ενταξει τυπος. Τον ρωτησα τι ειπε αυτη μετα για εμενα και μου ειπε οτι ειπε πολυ καλα λογια.
Οταν του ελεγα του γνωστου μου να κανονισει να βγουμε εξω και οι τρεις μας (μιας και εβγαιναν ηδη ως συναδελφοι) μου εκανε νερα και το επαιζε δυσκολος προφασιζομενος ολο δικαιολογιες.Ζηλευε? Δεν ξερω. Σαμποταρε παντως την ολη προσπαθεια. Εφαγε delete (και για αλλους λογους) και τελος.
Αρα μην υπερεκτιμαμε και τους γνωστους που μπορει να αποκτησουμε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και με τους γνωστους τιποτα παλι δεν ειναι σιγουρο...
Γνωστος μου( οχι φιλος) χωρισμενος  στα 50+ με 2 μεγαλα παιδια, μου ελεγε ξανα και ξανα οτι εχει μια παντρεμενη συναδελφο του πολυ ομορφη και εντυπωσιακη και οταν βγαινουν εξω για φαγητο ολοι τον κοιτανε με την λογικη τι γκομενα κυκλοφορει.
Μια μερα παω στη δουλεια του ελπιζοντας οτι θα την δω και κατα τυχη ερχεται και αυτη στο γραφειο.
Οντως ηταν αρκετα καλο κομματι στα 30+,ελευθερη που ψαχνοταν,ξανθια,καθαρο προσωπο και με λεπτο σωμα. Μιλησαμε μερικα λεπτα και φανηκε ενταξει τυπος. Τον ρωτησα τι ειπε αυτη μετα για εμενα και μου ειπε οτι ειπε πολυ καλα λογια.
Οταν του ελεγα του γνωστου μου να κανονισει να βγουμε εξω και οι τρεις μας (μιας και εβγαιναν ηδη ως συναδελφοι) μου εκανε νερα και το επαιζε δυσκολος προφασιζομενος ολο δικαιολογιες.Ζηλευε? Δεν ξερω. Σαμποταρε παντως την ολη προσπαθεια. Εφαγε delete (και για αλλους λογους) και τελος.
Αρα μην υπερεκτιμαμε και τους γνωστους που μπορει να αποκτησουμε.

επρεπε να του δωσεις μια μπουφλα του ''φιλου'' σου και να ειναι μπροστα αυτη να γουσταρει

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι τυπε! Να παναγαμηθουν οι φιλοι... ειδαμε και προκοπη απ αυτους...
Το μουνι ομως θα μεινει ως τα γεραματα σου!
Αυτη θα σε τρεχει στα νοσοκομεια κσι θα σε ξεσκατιζει στα 80 σου!
Κανεις πουστης "φιλος"!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Κανεις πουστης "φιλος"!
Άλλο "φίλος",άλλο ΦΙΛΟΣ.Μην τα μπερδεύεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κανεις πουστης "φιλος"!

που το ξερεις οτι θα μεινει?υποχρεωμενη σου ειναι?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Άλλο "φίλος",άλλο ΦΙΛΟΣ.Μην τα μπερδεύεις.

Den υπαρχουν φιλοι τυπε!
εκτος αν εισαι εφηβος!

Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.

Ελπιζω να πεσω σε τετοιο μουνι τυπε!
Μακαρι να ειμαι τυχερος να γερασω μαζι με το μουνι που θα διαλεξω!

που το ξερεις οτι θα μεινει?υποχρεωμενη σου ειναι?

Το ελπιζω...

Δεν είναι έτσι.Ούτε μόνο με φίλους αλλά ούτε και μόνο με μουνί είσαι ευτυχισμένος.Αν μείνεις μόνο μ'αυτήν,στο τέλος σε βάζει στο βρακί της και σ'έχει σήκω κάτσε.

Συμφωνώ,μουνί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ζωή μας αλλά κρατάς οπωσδήποτε κι έναν κολλητό να τα πίνετε μια φορά τη βδομάδα (και όχι μια φορά το μήνα).

Ενας κολλητος υπαρχει!
Δοξα το διαολο δε χρειαζεαι δευτερος...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε καλα σταρχιδια μου αν μεινω μονος... πρωτη φορα θα ναι;;; μουνι να υπαρχει ειναι το θεμα!! :rockon:

Δεν είναι έτσι.Ούτε μόνο με φίλους αλλά ούτε και μόνο με μουνί είσαι ευτυχισμένος.Αν μείνεις μόνο μ'αυτήν,στο τέλος σε βάζει στο βρακί της και σ'έχει σήκω κάτσε.

Συμφωνώ,μουνί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ζωή μας αλλά κρατάς οπωσδήποτε κι έναν κολλητό να τα πίνετε μια φορά τη βδομάδα (και όχι μια φορά το μήνα).

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Κανεις πουστης "φιλος"!
Στα 80 σου στην καλυτερη των περιπτωσεων θα σου αναβει το καντηλι  :priest:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ελπιζω να πεσω σε τετοιο μουνι τυπε!
Μακαρι να ειμαι τυχερος να γερασω μαζι με το μουνι που θα διαλεξω!

Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλτατε.Αν πέσεις σε τέτοιο μουνί δεν πρόκειται να γεράζεις μαζί του.Θα γεράσεις χώρια και πριν την ώρα σου από το άγχος και την πίεση της δια(σ)τροφής...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τι να πω ρε τυποι...
Μπορει σεις να χετε δικιο και γω να μαι ο μαλακας!
Δω θα μαστε να το δουμε...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι να πω ρε τυποι...
Μπορει σεις να χετε δικιο και γω να μαι ο μαλακας!
Δω θα μαστε να το δουμε...

Σίγουρα το μουνί είναι γλυκό.Ειδικά εαν βρεις και κανένα καυλάκι,που δεν στα πρήζει και σου τα κάνει και όλα στο κρεβάτι,θα κολλήσεις.Δεν λέω ότι η παρέα των φίλων είναι καλύτερη από αυτό,αλλά πρέπει να κρατάμε και μια ισορροπία.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Καλο ειναι να κραταμε επαφη με καλους φιλους αλλα κακα τα ψεματα, τα ενδιαφεροντα αλλαζουν. Ειδικα αμα παντρευτεις. Οι ελευθεροι θελουν να πανε για ποτα, καμακι απο ενα σημειο δε μπορεις να ακολουθησεις λόγω υποχρεωσεων και ελλειψης χρονου. Τα παιδια εχουν απαιτησεις, παιδοτοποι, κουνιες, βολτες, μαθηματα, δραστηριοτητες. Αν δουλευεις 8-10 ωρες την ημερα και τρεχεις και με τα παιδια, εχεις νομιζετε ορεξη για φιλους; Ξεκλεβεις καμια ωρα  να αφιερωσεις στη γυναίκα σου, να χαλαρωσεις, να πας κανα γυμναστηριο, να δεις καμια βιζιτα(!). Ολα αυτα προηγουνται των φιλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom