Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε είμαστε συναισθηματικοί τύποι.Τέτοιον συντηρητισμό και απελπισία δεν το περίμενα ότι θα συναντούσα στο μπου...
Τύπε είμαστε συναισθηματικοί τύποι.Τέτοιον συντηρητισμό και απελπισία δεν το περίμενα ότι θα συναντούσα στο μπου...
330€ χρονο πληρωνα σε συνοικιακο... γεματο σφιχτες και πουτσιλα!
Επισης χοντρες κσι πολλες θειτσες!
Ειχε βεβαια και 2-3 απιστευτα μουνεττα!!! Αλλα απλησιαστα...
πανακριβα φιλε
Τύπε οι φόβοι μας περί μοναξιάς και θανάτου ωχριούν μπροστά στους δικούς σουΕίστε πολύ αδύναμοι χαρακτήρες όλοι σας. Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μη μου κλείσει καμία κωλοκυβέρνηση τα μπουρδέλα. Διαφορετικά ξέρω καλά ότι και στα 80 μου θα γαμώ 20-χρονες πόρνες αρκετές φορές την εβδομάδα.
Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος,όποιος δεν μπορέσει να το συλλάβει θα δυστυχεί διαρκώς...
Τύπε οι φόβοι μας περί μοναξιάς και θανάτου ωχριούν μπροστά στους δικούς σου
Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος,όποιος δεν μπορέσει να το συλλάβει θα δυστυχεί διαρκώς...
Τύπε οι φόβοι μας περί μοναξιάς και θανάτου ωχριούν μπροστά στους δικούς σου
Εσένα ποιός σου εγγυάται ότι αυτή που θα παντρευτείς θα έχει τη σωματική και ψυχική δύναμη να σε γηροκομήσει;Αυτό το σενάριο έπαιζε στα χρόνια των γονιών μου για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους,σήμερα και πόσο μάλλον αύριο αυτό δεν παίζει...Μαλακίες τούμπανα. Ρε κωλόγερε...(όταν γίνεις κωλόγερος) πως θα ζείς?
Είναι σαν το άλλο με την υγεία ...όταν είμαστε νέοι ...στ'αρχίδια μας όλα, κάνουμε ένα σωρο καταχρήσεις, νοιώθουμε ανίκητοι....και μετα τα βρίσκεις όλα μπροστά σου...
όταν πας 60 μπες και ξαναγράψε τις απόψεις σου pls
Μαλακίες τούμπανα. Ρε κωλόγερε...(όταν γίνεις κωλόγερος) πως θα ζείς?
Είναι σαν το άλλο με την υγεία ...όταν είμαστε νέοι ...στ'αρχίδια μας όλα, κάνουμε ένα σωρο καταχρήσεις, νοιώθουμε ανίκητοι....και μετα τα βρίσκεις όλα μπροστά σου...
Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.
Άμα κάνεις καταχρήσεις είσαι άξιος της μοίρας σου. Υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να ζουν ακριβώς όπως όταν ήταν νέοι μέχρι τα γεράματα και την τελευταία τους στιγμή.
Και τι καταλαβαν οι μαλακες;;;
Εζησαν μια αποστειρωμενη ζωη και απλα πεθαναν γεροι!
Ρε καταχρησεις και οσο αντεξουμε!
Εγω δε το πιστευα οτι θα φτασω 40...
Παντως παρασκευη βραδυ τιγκα στο κοσμο το μπου!
Κανεις δε γαμαει, κανεις δε καμακωνει...
εχει και ζεστη...