Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τυποι οτι προλαβουμε τωρα γιατι βλεπω ο ντοναλντ το παει για πυρηνικο πολεμο με τη κορεα... ουτε να γερασουμε δε θα προλαβουμε... :S
απαξιωνουμε τις ελλεϊνιδες τυπε
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα προβληματικα και μοναχικα παιδια του bourdela δεν κανετε παρεα μεταξυ σας ... τοσο μυαλο θελει ?? ΧαχΑ
type an εβγαινε ο Μπουκοφσκι θα γαμουσε ταυτοχρονα 3 ελληνιδες μουναρες τυπε
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα προβληματικα και μοναχικα παιδια του bourdela δεν κανετε παρεα μεταξυ σας ... τοσο μυαλο θελει ?? ΧαχΑ
εγω δεν εχω ανανεωσει ποτεΠροχθές είχα πάει στον Γερμανό για να βάλω στην κάρτα μου το καθιερωμένο 5-ευρω που βάζω κάθε 3 μήνες και μου λέει ο πωλητής: "Έχετε κι άλλο κινητό;" "Όχι" του λέω, "μόνο αυτό". "Δεν το χρησιμοποιείτε;" μου λέει. "Όχι" του λέω, "είμαι αντικοινωνικός". Τα έπαιξε ο τύπος.
το "οφειλει" εχει καταναγκασμο...παρτο απ την αλληΓεννιεται και πεθαινει μονος αλλα ΟΦΕΙΛΕΙ να ζει με αλλους!
Παιδια θελετε μια φορα την εβδομαδα να γαμαμε την ιδια πουτανα; Θα κοιταμε ο ενας τον αλλο στο σαλονι και θα σκεφτομαστε ειναι; δεν ειναι;Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα προβληματικα και μοναχικα παιδια του bourdela δεν κανετε παρεα μεταξυ σας ... τοσο μυαλο θελει ?? ΧαχΑ
Κανε εσυ την αρχη
Ο ένας λέει: "Ο τίτλος του νήματος είναι αγράμματος. Δεν αυξάνεται ο κοινωνικός κύκλος, όπως κανένας κύκλος, αλλά διευρύνεται".
Κι άλλος απαντάει: "Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα".
Και μετά αυτό: "Φυσικά και μπορεί να ειναι αγράμματος όταν μιλάμε μεταφορικά ή χρησιμοποιούμε την προσωποποίηση".
Κι εγώ με τη σειρά μου λέω: "έλεος".
Θελεις να εισαι ολη την ζωη σου μονος ?? Και να σου πεταει διαφημισεις το google για ελευθερες γυναικες στην ουκρανια που ψαχνουν γαμπρο ?? Εχεις κανει κλικ σιγουρα εσυ χαχα
ειπαμε (ο καβαφης) "ο ανυπαντρος ζει σαν ανθρωπος, πεθαινει σα σκυλος"Μαλακίες τούμπανα. Ρε κωλόγερε...(όταν γίνεις κωλόγερος) πως θα ζείς?
Είναι σαν το άλλο με την υγεία ...όταν είμαστε νέοι ...στ'αρχίδια μας όλα, κάνουμε ένα σωρο καταχρήσεις, νοιώθουμε ανίκητοι....και μετα τα βρίσκεις όλα μπροστά σου...
όταν πας 60 μπες και ξαναγράψε τις απόψεις σου pls
Μονοι καλυτερα lone wolves
o λύκος πάντως είναι κοινωνικό ζώοΜονοι καλυτερα lone wolves