Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι οτι προλαβουμε τωρα γιατι βλεπω ο ντοναλντ το παει για πυρηνικο πολεμο με τη κορεα... ουτε να γερασουμε δε θα προλαβουμε... :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προχθές είχα πάει στον Γερμανό για να βάλω στην κάρτα μου το καθιερωμένο 5-ευρω που βάζω κάθε 3 μήνες και μου λέει ο πωλητής: "Έχετε κι άλλο κινητό;" "Όχι" του λέω, "μόνο αυτό". "Δεν το χρησιμοποιείτε;" μου λέει. "Όχι" του λέω, "είμαι αντικοινωνικός". Τα έπαιξε ο τύπος.  :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα προβληματικα και μοναχικα παιδια του bourdela δεν κανετε παρεα μεταξυ σας ... τοσο μυαλο θελει ?? ΧαχΑ  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα προβληματικα και μοναχικα παιδια του bourdela δεν κανετε παρεα μεταξυ σας ... τοσο μυαλο θελει ?? ΧαχΑ  :grin:

Γιατί είμαστε μοναχικοί τύποι. Αν κάναμε παρέα μεταξύ μας δεν θα ήμασταν μοναχικοί τύποι.  :sunglasses:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
type an εβγαινε ο Μπουκοφσκι θα γαμουσε ταυτοχρονα 3 ελληνιδες μουναρες τυπε  :heavymetalbig:

:headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

τυπε οποιος χυστης βρεθει ταυτοχρονα με 3 ελλεϊνιδες στον ιδιο χωρο θα πεθανει απο υπερβολικη δοση μαλακιας που τις δερνει   :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656

τυπε αυτο ζηταει κι ο χυσολαγνος συνεχεια  :effemine: :gay:
αλλα ολοι οι χυστες τον απαξιωνουν  :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προχθές είχα πάει στον Γερμανό για να βάλω στην κάρτα μου το καθιερωμένο 5-ευρω που βάζω κάθε 3 μήνες και μου λέει ο πωλητής: "Έχετε κι άλλο κινητό;" "Όχι" του λέω, "μόνο αυτό". "Δεν το χρησιμοποιείτε;" μου λέει. "Όχι" του λέω, "είμαι αντικοινωνικός". Τα έπαιξε ο τύπος.  :grin:
εγω δεν εχω ανανεωσει ποτε

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ο ένας λέει: "Ο τίτλος του νήματος είναι αγράμματος. Δεν αυξάνεται ο κοινωνικός κύκλος, όπως κανένας κύκλος, αλλά διευρύνεται".

Κι άλλος απαντάει: "Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα".

Και μετά αυτό: "Φυσικά και μπορεί να ειναι αγράμματος όταν μιλάμε μεταφορικά ή χρησιμοποιούμε την προσωποποίηση".

Κι εγώ με τη σειρά μου λέω: "έλεος".

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια θελετε μια φορα την εβδομαδα να γαμαμε την ιδια πουτανα; Θα κοιταμε ο ενας τον αλλο στο σαλονι και θα σκεφτομαστε ειναι; δεν ειναι;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Κανε εσυ την αρχη

Θελεις να εισαι ολη την ζωη σου μονος ??  Και να σου πεταει διαφημισεις το google για ελευθερες γυναικες στην ουκρανια που ψαχνουν γαμπρο ?? Εχεις κανει κλικ σιγουρα εσυ χαχα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο ένας λέει: "Ο τίτλος του νήματος είναι αγράμματος. Δεν αυξάνεται ο κοινωνικός κύκλος, όπως κανένας κύκλος, αλλά διευρύνεται".

Κι άλλος απαντάει: "Ενας τίτλος δεν μπορεί από μόνος του να είναι αγράμματος. Αγράμματα μπορεί να είναι μόνο τα φυσικά πρόσωπα".

Και μετά αυτό: "Φυσικά και μπορεί να ειναι αγράμματος όταν μιλάμε μεταφορικά ή χρησιμοποιούμε την προσωποποίηση".

Κι εγώ με τη σειρά μου λέω: "έλεος".
:rockon: :rockon: :rockon:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Μονοι καλυτερα lone wolves

Συνημμένα

• ScreenHunter_1822 Aug. 11 16.07.jpg
    ScreenHunter_1822 Aug. 11 16.07.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ScreenHunter_1791 Aug. 09 01.23.jpg
    ScreenHunter_1791 Aug. 09 01.23.jpg
    182,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • ScreenHunter_1804 Aug. 11 00.53.jpg
    ScreenHunter_1804 Aug. 11 00.53.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 55

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Θελεις να εισαι ολη την ζωη σου μονος ??  Και να σου πεταει διαφημισεις το google για ελευθερες γυναικες στην ουκρανια που ψαχνουν γαμπρο ?? Εχεις κανει κλικ σιγουρα εσυ χαχα

Εσυ εχεις γκομενα?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Μαλακίες τούμπανα. Ρε κωλόγερε...(όταν γίνεις κωλόγερος) πως θα ζείς?
Είναι σαν το άλλο με την υγεία ...όταν είμαστε νέοι ...στ'αρχίδια μας όλα, κάνουμε ένα σωρο καταχρήσεις, νοιώθουμε ανίκητοι....και μετα τα βρίσκεις όλα μπροστά σου...

όταν πας 60 μπες και ξαναγράψε τις απόψεις σου pls
ειπαμε (ο καβαφης) "ο ανυπαντρος ζει σαν ανθρωπος, πεθαινει σα σκυλος"

το χουμε σκεφτει κι αυτο, ειναι ομολογω κατι που προβληματιζει καθε σκεπτομενο μοναχικο τυπο, εφοσον οταν γερνας δεν εχεις τη δυνατοτητα και την ποικιλια των επιλογων για δραστηριοτητες, οι οποιες θα δινουν ενδιαφερον στη ζωη σου...
αλλα κι αυτο στην ωρα του...
βεβαια οσο και να προετοιμαστεις γι αυτο ψυχονοητικα, απεχει απο το να το βιωσεις...

τα πραγματα θα δυσκολεψουν αν δεν υπαρχει και μια οικονομικη ευχερια....εκει η αυτοχειρια ισως να ειναι μονοδρομος, για την αποφυγη ενος βασανιστικου και κυριως αναξιοπρεπους τελους (δεν μιλαω για τη στιγμη του θανατου αλλα γενικοτερα για την τελευταια περιοδο της ζωης) 

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Γουστάρεις να παντρευτείς; Παντρέψου
Δεν γουστάρεις να παντρευτείς; Τότε μην παντρεύεσαι

Άμα είναι να παντρευτείς για να έχεις κάποιον για αποκούμπι στα 60 σου, άστο καλύτερα ... κατάντια ... και εσύ θα δυστυχήσεις και θα κάνεις και άλλους δυστυχισμένους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom