Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Αυτό το είδος μουνιού σπανίζει πλέον.Το είδος που ευδοκιμεί είναι αυτό που αφού κάνετε παιδάκι τα μαζεύει,πάει στη μάνα της κι εσύ πληρώνεις διατροφή,δε βλέπεις το παιδί και αυτή περνάει καλά ενώ εσύ σκατά.
Αυτές που ξεσκατίζουν τον άνδρα τους στα 80 είναι παλαιότερων δεκαετιών που μεγάλωσαν με στερήσεις και με σωστά πρότυπα από την οικογένεια τους.
Σωστότατος!
Αν νομίζετε ότι τα σημερινά πορνίδια είναι ικανά να φροντίσουν έναν ηλικιωμένο τότε κούνια που σας κούναγε που τις φορτώνεστε από τώρα με την ελπίδα της μελλοντικής γηροκομείας.
Ξένο άτομο θα σας φροντίζει (ΑΝ σας φροντίζει) είτε παντρευτείτε , είτε όχι
Η κιουρία θα θέλει "ξεκούραση από τα οικογενειακά βάρη"

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ζηταω μια φαντα σε ενα μαλακα μου λεει την κοκκινη τη μπλε ή την πρασινη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ζηταω μια φαντα σε ενα μαλακα μου λεει την κοκκινη τη μπλε ή την πρασινη
Καλα σου ειπε.Κοκκινη (με ανθρακικο),μπλε (χωρις ανθρακικο),πρασινη (στεβια η τι ειναι).Κι εγω μονο μπλε πινω και ζηταω παντα μια πορτοκαλαδα μπλε για να καταλαβει ο αλλος.Γιατι τον βριζεις;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
δεν εχουν ολες την ιδια αντιμικροβιακη δραση... :huh:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα σου ειπε.Κοκκινη (με ανθρακικο),μπλε (χωρις ανθρακικο),πρασινη (στεβια η τι ειναι).Κι εγω μονο μπλε πινω και ζηταω παντα μια πορτοκαλαδα μπλε για να καταλαβει ο αλλος.Γιατι τον βριζεις;
Οταν λες σκετο φαντα σημαινει κοκκινη. Την κανονικη. Για τις αλλες λες χρωμα. Παντα ετσι ηταν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Οταν λες σκετο φαντα σημαινει κοκκινη. Την κανονικη. Για τις αλλες λες χρωμα. Παντα ετσι ηταν
αφου εισαι αυτιστικος ρε μαν, για αυτο δεν σε καταλαβαινει κανεις...

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
:thumbsup:Και κάτι ακόμη , αν δεχθείς κτύπημα έιναι πιο εύκολο να σηκωθείς έχοντας τη στήριξη της οικογένειας που έχεις κάνει παρά μόνος και έρημος. :thumbsup:

Ενδεχομένως και να συμβεί αυτό που περιγράφεις, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η σκληρή πραγματικότητα είναι άλλη, όπως αυτή καθορίζεται από φυσικούς νόμους που υπερβαίνουν τις ανθρώπινες συμβάσεις της κοινωνικής οργάνωσης, αλλά καλύτερα να μην την περιγράψω.

Άλλωστε όλοι έχουν ανάγκη από την ελπίδα που θα τους οδηγήσει στην πιο γλυκιά αυταπάτη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Καλα το ότι ο αγοραίος έρωτας μας έχει σώσει από ολων των ειδων τις κακοτοπιες αυτό δεν είναι καθολου αμφισβητησιμο.

Κυκλοφορουν κατι πουταναρες εξω ... στη ψυχη κυριως. Θα σε καταστρέψουν σε χρονο dt αμα μπλέξεις μετά καταστράφηκες μέχρι να ξεμπλέξεις θα μαυρισει η ψυχη σου.
Για αλλη μια φορα σωστος φιλε.
Το τι καραπουταναρες μου εχουν τύχει που θα μπορουσαν να καταστρέψουν καποιον ευαίσθητο , δεν περιγράφεται

Green_Arrow

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα!!
Συμφωνώ απόλυτα με τα προηγούμενα!Όντως υπάρχουν κάτι καριόλες (στην ψυχή) εκεί έξω που μπορούν να σε διαλύσουν!
Πόσο μάλλον όταν σχετίζεσαι πολύ με αυτές και δεν μπορείς να ξεφύγεις! :headbang:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το τι καραπουταναρες μου εχουν τύχει που θα μπορουσαν να καταστρέψουν καποιον ευαίσθητο , δεν περιγράφεται

Άμα κάποιος είναι μαλάκας και αφιερώνει όλο του το είναι σ'ένα μουνί,καλά να πάθει εαν καταστραφεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom