Νέα

Τρίο σε σοβαρή σχέση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Εξαρτάται. Κάποια ζευγάρια ψάχνονται κιόλας, μέσω και αγγελιών, μέ ή χωρίς αμοιβή. Έχω πάει κι ήταν υπέροχα. Όμως είναι ΠΟΛΥ σπάνιο. Ταμπού επίσης. Μην το δοκιμάσεις. Εκτός όπως είπαν άλλοι, αν έχει λεσβιακές τάσεις, αν ξέρεις το παρελθόν της καλά και πως έκανε τέτοια πράγματα παλιότερα, και αφού απομακρύνεις όλα τα βαριά και αιχμηρά αντικείμενα από τριγύρω, πρώτα.

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Πως την έψησες?

Τι επακολούθησε?
Το συζητούσαμε καιρό και καταλήξαμε στο συμπέρασμα να το δοκιμάσουμε. Το κάναμε 3 φορές με μια κοπέλα και 1 φορά με άλλη κοπέλα Η δεύτερη ήταν απογοήτευση γιατί δεν ταιριάζει η χημεία μεταξύ γυναικών

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
Το συζητούσαμε καιρό και καταλήξαμε στο συμπέρασμα να το δοκιμάσουμε. Το κάναμε 3 φορές με μια κοπέλα και 1 φορά με άλλη κοπέλα Η δεύτερη ήταν απογοήτευση γιατί δεν ταιριάζει η χημεία μεταξύ γυναικών
φιλε αν τ χεις καταλαβει σε λιγο θα εχεις θεμα εγω είμαι σε θεση ν σε προστατεψω γιατι είμαι γνωστης τ θεματος...

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Hello τύποι!

Θα προτείνατε σε κοπέλα την οποία τη βλέπετε σοβαρά,ή είστε αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι μαζί της,να κάνετε τρίο με άλλη κοπέλα?

Εγώ όταν θέλω να την στρίψω αλλά γαλλικά πριν τον γάμο, το ζητάω από την νύφη ως τεστ ντράιβ... :grin:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
φιλε γνωρίζεις τις αποψεις μου γενηκα αλλα εδώ είναι μια άλλη κατασταση που φευγει γ πλακα απ τον ελενχο.....

Σε ξέρω βατραχάκο. Είσαι οκ. Απλά εδώ είναι ένα θέμα. Είναι λογικό 3 να είναι δύσκολη φάση είδικά στο σοβαρό και τακτικό.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
θεωρω οτι οι πιθανοτητες επιτυχιας τετοιας προτασης ειναι αρκετά μεγάλες, αν η πρόταση γίνεται επαναλαμβανόμενα αλλά όχι επίμονα. Μήπως θα βοηθούσε η προβολή ταινιων FFM για αρχή, ρίχνοντας και κανά υπονοούμενο που και που

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Μάγκες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και ειδικά τον τύπο batraxomourhs που ανέλυσε την εμπειρία του! Όντως,επειδή δε μιλάμε για οποιαδήποτε γκόμενα,δε σκοπεύω να ρισκάρω να χαλάσω αυτό που έχω με την εν λόγω κοπέλαΕξ άλλου,στο γαμήσι υπάρχει τέλεια χημεία και κάνουμε πολλά!!!! :rockon: :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
Μάγκες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και ειδικά τον τύπο batraxomourhs που ανέλυσε την εμπειρία του! Όντως,επειδή δε μιλάμε για οποιαδήποτε γκόμενα,δε σκοπεύω να ρισκάρω να χαλάσω αυτό που έχω με την εν λόγω κοπέλαΕξ άλλου,στο γαμήσι υπάρχει τέλεια χημεία και κάνουμε πολλά!!!! :rockon: :rockon:

φιλε ότι κ να κανεις να ξερεις ότι παντα θα σου λυπει αυτο που δεν εκανες....όλα μια ιδεα είναι...καμια φορα μαλιστα μπορεις να κανεις κ πραγματα που μετα τα μετανιωνεις.....πχ εγω εχω μετανωισει πλκς

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
πρεπει να τα δοκιμαζουμε ολα ;)
αν είναι ετσι μουτρο κατσε ν τ φας κ ελα ν μας πεις αν σ αρεσε.....
ο κάθε ανθρωπος φτανει εκει οπου τ οδηγη η φαντασια του χωρις αυτό ν συμενει ότι είναι κ σωστο...
περιεργα παιχνίδια που δεν εχουν τελος.....αρχη εχουν αλλα μπορει ν μην γινει κ ποτε ,,,.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
δυστυχως οσες φορες ετυχε να το πω στην "πλακα" ολες οι κοπελες που ειχα σαν σχεση και απλο πηδημα δεν δεχτηκαν...
μονο μια ειχε δεχτει που καναμε αψογο σεξ, αλλα η φιλη της ητανε χοντρη και ψιλοασχημη...οποτε το ειχα απορριψει εγω...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δυστυχως οσες φορες ετυχε να το πω στην "πλακα" ολες οι κοπελες που ειχα σαν σχεση και απλο πηδημα δεν δεχτηκαν...
μονο μια ειχε δεχτει που καναμε αψογο σεξ, αλλα η φιλη της ητανε χοντρη και ψιλοασχημη...οποτε το ειχα απορριψει εγω...
γι' αυτο δέχτηκε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom