Νέα

Τρίο σε σοβαρή σχέση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Hello τύποι!

Θα προτείνατε σε κοπέλα την οποία τη βλέπετε σοβαρά,ή είστε αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι μαζί της,να κάνετε τρίο με άλλη κοπέλα?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Αν δεν υπάρχουν,γυαλικά,μαχαίρια,γλάστρες και παντός τύπου βαριά και αιχμηρα αντικείμενα γύρω,βεβαίως!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
Hello τύποι!

Θα προτείνατε σε κοπέλα την οποία τη βλέπετε σοβαρά,ή είστε αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι μαζί της,να κάνετε τρίο με άλλη κοπέλα?
όχι μονο ν το προτεινε αυτή η ειχαι λεσβιακες τασεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εγώ βέβαια !

επίσης υπάρχει και θρησκευτικός ή και πολιτικός γάμος , ο λεγόμενος : τρίγαμος

με τις ευχές μας !

3some.gif

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Hello τύποι!

τυπε η μονες κοπελες που μπορει να το δεχτουν αυτο ειναι ο ιπποτης κι ο λεγκολας  :grin:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Δε μιλάω εαν θα το δεχόταν ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα,εαν θα τολμούσατε να το ζητήσετε... ;)

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Κοιτάξτε να δείτε,εγώ το έχω πετάξει χαριτολογώντας κάποιες φορές και από ότι έχω καταλάβει το βασικό της πρόβλημα είναι ότι δε θα ήθελε κατά τη διάρκεια να πηδήξω την άλλη κοπέλα ή να μου πάρει πίπα κτλ κτλ και σαφώς έχει δίκιο γιατί κι εγώ βάζω τον εαυτό μου στη θέση της και σκέφτομαι ότι δε θα ήθελα να την πηδήξει κάποιος άλλος εαν κάναμε παρτούζα πχ.Σε αυτό έχει δίκιο.Εγώ όμως δε θέλω κάτι τέτοιο.Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να είχε επαφή μόνο εκείνη με την άλλη κοπέλα ας πούμε.Θα μου πείτε,γιατί δεν το έκανες με τις προηγούμενες σχέσεις που τελικά δεν αποδείχτηκαν σοβαρές? Ε,αυτή μου το ψιλοβγάζει αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος εαν το θέλω πραγματικά...

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Μ αρεσουν οι πίτες αλλά όχι αυτές που αναφέρεις  ;)

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δε μιλάω εαν θα το δεχόταν ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα,εαν θα τολμούσατε να το ζητήσετε... ;)
Το ζηταμε επιμονα και με πολυ θαρρος αλλα στης κουφης την πορτα οσο θελεις βροντα.

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Το εχουμε κανει  :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
εγω εχασα κ τη κοπελα που πραγματηκα την γουσταρα πολύ κ φαση δεν εκανα ...γιατι????
θα σου πω .
όταν εισαι καψουρεις δεν μπενεις σ διαδικασια  γιατι γουστάρεις μονο αυτή στο κρεβατι
αλλα αυτό δεν είναι για παντα οποτε την πατησα....εχασα μια από τ ποιο ομορφα κορίτσια που περασαν από τ ζωη μου....αν παλυ τ κανεις τ τριο είναι ρισκο .....να φανταστείς τωρα που μιλαμαι παιζει ν μενει μ γυναικα όχι μ αντρα.....

αυτος ηταν ο λογος που μου γυρισαν τ μιαλα και γαμαω ότι βρω πολλες φορες μετανιωνοντας μετα.....

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αυτα δεν τα κανεις με καινουρια γκομενα/γυναικα - εκτος κι αν εισαι με καμια ψωλου που το παει το γραμμα γενικως.  Πρεπει να εχει περασει καιρος,  να εχετε βαρεθει λιγο τα ιδια και τα ιδια , να παιζει και λιγο κinky φαση και παλι δεν ειναι σιγουρα τα πραγματα καθως η ζηλεια της γυναικας ειναι ατιμο πραγμα. Εμενα η δικια μου  το εχει προτεινει πρωτη αλλα στο τσακ ολο το γυρναει και κολλωνει.

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες!Είμαστε άψογα στο κρεβάτι με την εν λόγο κοπέλα και δεν έχουμε βαρεθεί καθόλου!Απλά τα σκέφτομαι κι εγώ όλα αυτά επειδή προχωράω σοβαρά μαζί της και δε θέλω να υπάρξουν παρατράγουδα μετά για μια στιγμή κάβλας,δεν αξίζει..Αυτά σκέφτομαι για αυτό και πόσταρα το θέμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom