Ναι
Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά όλο αυτό ξεκίνησε όταν κάποιος (βαριέμαι να ψάξω τώρα όλα τα ποστ) αποκάλεσε την Άντζελα "Άντζελο"... ήταν κακόβουλο. Και εγώ στη θέση της έτσι θα αντιδρούσα. Αντιεπαγγελματικό; Μπορεί. Πίσω όμως από ένα προφίλ κρυβόμαστε και σχολιάζουμε ανθρώπους που εκτίθεντε εδώ και στο κάτω κάτω δεν έχουν κρύψει και το τι είναι. Γνώμη μου πάντα και ξεκαθαρίζω οτι ποτέ δεν έχω γνωρίσει την Άντζελα από κοντά.
Ναι, και κάτι τρέχει στα γύφτικα. . . . .
Σιγά την βρισιά. Εδώ πέφτουν γαμοστρβίδια, και η μαντάμ κόλησε σε μια "μισή αλήθεια"
Άσε που στο ίδιο της το νήμα (Φυλής 104) απαξιούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις Συναδέλφων για το αν είναι Τρανσ η όχι.
Οπότε, από την στιγμή που δεν αποδέχεαι και σέβεσαι τον ευατό σου, το κρύβεις από τους δυνητικούς πελάτες, πως περιμένεις να σε δεχθούν οι άλλοι.
Επίσης, η μαντάμ έχει το κακό συνήθειο να μπαίνει σε κάθε νήμα και να διαφημίζεται με κάθε τρόπο.
Ακόμα και εδώ , αν πρόσεξες, αντί να απαντήσει για το θέμα της φωτό, έγραψε ένα κατεβατό περί ανέμων και υδάτων: ντουσιέρες, μπουρνούζια, σεντόνια, ποτά, μπα΄ρμαν, διαωνισμούς, κληρώσεις, μπλα-μπλα-μπλα . . . . .
όπως και σε ένα άλλο νήμα:
Αλλά για την ταμπακιέρα, τίποτα . . .