Επισκέπτης
ωραια. Θα εχω επιστρεψει απο Ταιλανδη πιο φιτ απο ποτέ
Αμα πας Ταυλανδη, να δωσεις χαιρετισματα στο φιλο μου τον Πονγκ.
ωραια. Θα εχω επιστρεψει απο Ταιλανδη πιο φιτ απο ποτέ
παλι θα πας ρε;κρατα τα λεφτα σου λεμεεεε.ωραια. Θα εχω επιστρεψει απο Ταιλανδη πιο φιτ απο ποτέ
Κο Σαμουι παω, εκει εναι και ο φιλος σου?Αμα πας Ταυλανδη, να δωσεις χαιρετισματα στο φιλο μου τον Πονγκ.
Ουτε πριν , ειχες αναγκη να κρυψεις τιποτα. Σε θυμαμαι να βγαινεις εξω αγερωχη και τοπ-λεςεχασα 10 κιλα ρε μωρο και τωρα δεν εχω αναγκη να κριβω τπτ :-*
Μπαααα, Μπανγκοκ ειναι. Καναμε παρεα στο πανεπιστημιο.Κο Σαμουι παω, εκει εναι και ο φιλος σου?
τωρα τα βιζια μου εχω να κριψω γιατι εχουν μικρινειΟυτε πριν , ειχες αναγκη να κρυψεις τιποτα. Σε θυμαμαι να βγαινεις εξω αγερωχη και τοπ-λες
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165071.0;attach=463198;image[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
το χω το έμφραγμαaaaaaaaaa!!!!!! :2funny:
[/quote]παρε κι'αλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα εχω χρονο για παραλιες αγορι μου. Θα εχω 3 προπονησεις την ημεραενταξει θα εχουμε ομαδικες αυτοκτονιες στο Κο Σαμουι μολις απλωσεις την κορμαρα σου στισ παραλιες. Σε ευχαριστω για τισ φωτογραφιες σου.Θα τον κανω λαστιχο για σενα ολο το βραδυ
δεν θα εχω χρονο για παραλιες αγορι μου. Θα εχω 3 προπονησεις την ημερα
εσυ? 50ευρω?Πω...πω..μιλαμε εχει γινει η g-lykoula ποιημα αριστουργημα!!!Που λειτουργεις g-lykoula να ελθω να σκασω ενα 50ευρω....για σενα αξιζει ο κοπος!!!
2 φορες την ημερα μουαι ται και μια φορα- φιτνεςτι προπονησεις
2 φορες την ημερα μουαι ται και μια φορα- φιτνες
εχω ξεκινισει αυταρχικο!!!!!! ελατε να προλαβετε, εχω ακομα 10 μερεςγιατι μαθαινεις πολεμικες τεχνες?
ετοιμαζεσαι να ξεκινησεις αυταρχικο και θες να μαθεις πως να σπας τους πελατες στο ξυλο?
Ναι εγω ρε!!!Εχεις γινει Θεα απο τις λιγες...ο Παιχτουρας ξερει που κανει τις χρηματικες επενδυσεις του! Απλα θα κανω λιγη υπομονη μπας και κατεβεις προς την περιοχη μου....στο καινουργιο Δ95 που ξανανοιγει παλι,οπως εγραψαν εδω μεσα!!!Ειδεμη θα σου ελθω στο Ορχιδεα!εσυ? 50ευρω?
Ορχιδεα, Αρτεμης, Καμασουτρα :-*
σε 10 μερες φευγω για 2 μηνες. Και αυτες της μερες δεν θα κατεβω καθολου στο Δ95...Ναι εγω ρε!!!Εχεις γινει Θεα απο τις λιγες...ο Παιχτουρας ξερει που κανει τις χρηματικες επενδυσεις του! Απλα θα κανω λιγη υπομονη μπας και κατεβεις προς την περιοχη μου....στο καινουργιο Δ95 που ξανανοιγει παλι,οπως εγραψαν εδω μεσα!!!Ειδεμη θα σου ελθω στο Ορχιδεα!
κόλαση ειναι το ατιμο αλλά ηταν στα δεν... ή αλλαξε?αντε αλλη μια φωτο χωρις επαιξεργασια και παω για νανι! φιλακια πολλα, ονειρα γλυκα και πονηρα :-* :-* :-* :-*