Επισκέπτης
Για να ξεφορτωνεται κατι κοτοπουλα-αγαπουληδες-βδελες.γιατι μαθαινεις πολεμικες τεχνες?
ετοιμαζεσαι να ξεκινησεις αυταρχικο και θες να μαθεις πως να σπας τους πελατες στο ξυλο?
Για να ξεφορτωνεται κατι κοτοπουλα-αγαπουληδες-βδελες.γιατι μαθαινεις πολεμικες τεχνες?
ετοιμαζεσαι να ξεκινησεις αυταρχικο και θες να μαθεις πως να σπας τους πελατες στο ξυλο?
αυτο ειναι ακομα στα ΔΕΝκόλαση ειναι το ατιμο αλλά ηταν στα δεν... ή αλλαξε?
τωρα τα βιζια μου εχω να κριψω γιατι εχουν μικρινει
Καλα, καλο σου βραδυ..θα προσπαθησω να σου ελθω στα αλλα!σε 10 μερες φευγω για 2 μηνες. Και αυτες της μερες δεν θα κατεβω καθολου στο Δ95...
ρε φίλε ή φίλη δεν κατάλαβες καλά ...δεν έχω πρόβλημα με τις χοντρές....Αυτες οι χοντρες οπως λες κανουν τρελο γαμησι σε αυτους που μπορουν να το αντεξουν, να το εκτιμησουν και να το ευχαριστηθουν.
εσυ προφανως ανηκεις σε αυτους που ονειρευεσαι οτι γαμας την megane fox αλλα την κρισιμη στιγμη κανει πουυυυφ και βγαινει απο το παραθυρο...
να συμφωνήσω πάλι ,Δεν πανε στα μπουρδελα και στα στουντιο μονο οσοι δεν μπορουν να γαμησουν εξω...πανε και οσοι γουσταρουν να πληρωνουν και να ειναι ελευθεροι διχως δεσμευση στην προσωπικη τους ζωη!
αντε αλλη μια φωτο χωρις επαιξεργασια και παω για νανι! φιλακια πολλα, ονειρα γλυκα και πονηρα :-* :-* :-* :-*
ετσι για να γουστάρω
μπράβο κούκλα...ετσι για να γουστάρω
ειμαι πουτανα και γουστάρω να γαμιαιμε όχι να γαμαω καυλα μουμπράβο κούκλα...
έφυγες απο το "δουκάτο" του Αντζέλο και βρήκες την υγεία σου.....
Φίλε μου δεν σε βλέπω καλά διαβασμένο. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά που γράφω. Διάβασε εδώ
ειμαι πουτανα και γουστάρω να γαμιαιμε όχι να γαμαω καυλα μου
από το μαγαζί αυτό έχω συνευρεθεί από αυτές που δείχνουν πρόσωπο με τις
Μαρίνα (Εκεί)
Αλεξάνδρα (Kamasutra, Θησέως 365)
Σάντυ (Αντιχείας 61)
Αναστασία (αν θυμάμαι καλά το όνομα, ψηλή ιταλίδα που δούλευε παλιά τριγγετοαλυσίδα, στο Τριγγέτα 3)
Ελένη (Αθανασίας 3)
θα διαφωνήσω σε αυτά που λες με μόνη εξαίρεση την Σάντυ. Όλες οι άλλες φωτο πάνω κάτω είναι νορμάλ, για μένα τουλάχιστον.
το μαγαζί το θεωρώ κορυφαίο σε όλα με μόνη εξαίρεση την τοποθεσία του ...
[/quote
επισης με προσωπο
Αντζελα, Μπετυ, Σαμανθα πιο παλια,Χριστινα
Χωρις προσωπο
Νεφελη, Δεσποινα, Ρωξανη
Ολες αυτες οι κοπελες δεν εχουν σημαντικη διαφορα με τις φωτογραφιες τους...
Αψογη!!!! Μια εικονα χιλιες λεξεις!!!!στο θεμα μας τωρα
εγω δεν κριβω τπτ στης φωτογραφιες
Καλα ενταξει, εχουμε ενα "αρνητικο" review οσον αφορα την καθαριοτητα και στον αντιποδα εουμε πολλα θετικα. Ακομα και σε αυτο το review ο συναγωνιστης κλεινει λεγοντας "Το στουντιο ειναι κορυφη το ιδιο και το προσωπικο του". Οποτε;
από το μαγαζί αυτό έχω συνευρεθεί από αυτές που δείχνουν πρόσωπο με τις
Μαρίνα (Εκεί)
Αλεξάνδρα (Kamasutra, Θησέως 365)
Σάντυ (Αντιχείας 61)
Αναστασία (αν θυμάμαι καλά το όνομα, ψηλή ιταλίδα που δούλευε παλιά τριγγετοαλυσίδα, στο Τριγγέτα 3)
Ελένη (Αθανασίας 3)
θα διαφωνήσω σε αυτά που λες με μόνη εξαίρεση την Σάντυ. Όλες οι άλλες φωτο πάνω κάτω είναι νορμάλ, για μένα τουλάχιστον.
το μαγαζί το θεωρώ κορυφαίο σε όλα με μόνη εξαίρεση την τοποθεσία του ...
[/quote
επισης με προσωπο
Αντζελα, Μπετυ, Σαμανθα πιο παλια,Χριστινα
Χωρις προσωπο
Νεφελη, Δεσποινα, Ρωξανη
Ολες αυτες οι κοπελες δεν εχουν σημαντικη διαφορα με τις φωτογραφιες τους...
Ναι ειδικά η Μπέτυ και η Νεφέλη καμμία διαφορά... Μας κοροϊδεύεις;;;; Τις κυτταρίτιδες στους τεράστιους κώλους τους που είναι στις φωτογραφίες;;;
οχι και αν βριζουν φιλαρακι ομως και να νομιζουν οτι ειναι και καποιεςΕίμαι από επαρχία και όσες φορές έχω επισκεφτεί στούντιο, αυτό ήταν το 104, το οποίο επέλεξα κυρίως λόγω των καλών κριτικών για την καθαριότητα, η οποία πραγματικά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο θέμα μας, όλες οι φωτογραφίες από τα κορίτσια που συνάντησα εγώ, ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα, εκτός της Κέλλυς η οποία τότε έιχε μερικά κιλά παραπάνω. Αυτό βέβαια περνάει αμμέσως σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που η κοπέλα είναι μοναδική σε αυτό που κάνει. Όποιος έχει πάει μαζί της ξέρει τι εννοώ. Θεωρώ λογικό να είναι κάπως επεξεργασμένες οι φωτογραφίες από τα κορίτσια, αλλά δε νομίζω οτι φτάνει σε σημείο κοροϊδίας, ας μην υπερβάλλουμε και χτυπάμε ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον πελάτη, ψάχνοντας να βρούμε αδύνατα σημεία εκεί που ουσιαστηκά δεν υπάρχουν.