Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ τρώω λίγο πρωινό,πολύ μεσημεριανοαπογευματινό και τσιμπάω κάτι το βράδυ.Περπατάω σχετικά γρήγορα αρκετά κάθε μέρα 2 χλμ περίπου.Είμαι 16-17 χρόνια στα ίδια κιλά

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω το ιδιο. Αν και εκει που τρεχει σκανε κατι τυποι που πανε με γρηγορους ρυθμους και με 'αναγκαζουν' να παω πιο γρηγορα για να τους φτανω. Με σκανε οι πουστηδες!!!
λαθος μεγαλο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τρώω λίγο πρωινό,πολύ μεσημεριανοαπογευματινό και τσιμπάω κάτι το βράδυ.Περπατάω σχετικά γρήγορα αρκετά κάθε μέρα 2 χλμ περίπου.Είμαι 16-17 χρόνια στα ίδια κιλά
γενικα θελει καλο πρωινο και μεσημεριανο και λιγοτερο βραδινο...παντα ομως κανονικα γευματα,οχι απεξω και χωρις σαλατες και ψωμια γιατι αυτα σε λιγωνουν/φουσκωνουν και θες κι αλλα...

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να διατηρησω θέλω.2 πάνω ,2 κάτω είμαι συνέχεια και σπάζομαι.
Κατι που διαβασα σημερα και μου φανηκε καλο για χασιμο βαρους εγραφε:

Τα κιλα του στοχου μας τα πολλαπλασιαζουμε με το 11 για να βρουμε τις θερμιδες, και φροντιζουμε να καιμε 2000 θερμιδες την εβδομαδα με γυμναστικη.

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω το ιδιο. Αν και εκει που τρεχει σκανε κατι τυποι που πανε με γρηγορους ρυθμους και με 'αναγκαζουν' να παω πιο γρηγορα για να τους φτανω. Με σκανε οι πουστηδες!!!
εγω περυσι ανεβηκα αρκετα στο τρεξιμο κι αυτο γτ πηγαινα μαι ται και τρεχαμε ολοι μαζι εκει και ηταν ολοι οι νιτζα που τρεχανε σα σκυλια να πουμε ,εγω ημουν πεσμενος απο φυσικη κατασταση πολυ και εσκαγα για να τους προλαβαινω

μονος σου οσο να ναι δυσκολο πολυ να πιεστεις τοσο

Επισκέπτης
Κατι που διαβασα σημερα και μου φανηκε καλο για χασιμο βαρους εγραφε:

Τα κιλα του στοχου μας τα πολλαπλασιαζουμε με το 11 για να βρουμε τις θερμιδες, και φροντιζουμε να καιμε 2000 θερμιδες την εβδομαδα με γυμναστικη.
:think:κουλο..κάποιο λάθος παίζει

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
50 ευρω?πολλα ρε τυπε :headbang:

ειναι καλος? :think:
εχει και χρονομετρο πανω? :think:

περιπου στους 150 παλμους τρεχεις η πιο κατω?

Μπορεις να βρεις και πιο φτηνο στο νετ. Αλλα γενικα ειναι ακριβοι.
Εννοειται πως εχει και χρονομετρο αλλα και διαφορα προγραμματα για προπονηση, θερμιδες κτλ...

150 μινιμουμ. Προσπαθω να μην περναω τα 165 αλλα αυτο δεν γινεται παντα(ειδικα οταν εχω τους γοργοποδαρος μπροστα μου...). Να ξερεις ομως οτι 5 πανω 5 κατω παιζουν στα συχνομετρα.
Παιζει ρολο και η ψυχολογικη κατασταση αλλα και η κοπωση (πχ αν εχεις κοιμηθει καλα το προηγουμενο βραδυ κτλ...)
Αυτο το 165 που σου λεω απο ατομο σε ατομο παιζει. πχ μπορει εγω να πηγαινω με 165 συμφωνα με τον παλμογραφο της καρδιας μου και εσυ να πηγαινεις με 150 και να τρεχεις πιο γρηγορα απο μενα.  

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να βρεις και πιο φτηνο στο νετ. Αλλα γενικα ειναι ακριβοι.
Εννοειται πως εχει και χρονομετρο αλλα και διαφορα προγραμματα για προπονηση, θερμιδες κτλ...

150 μινιμουμ. Προσπαθω να μην περναω τα 165 αλλα αυτο δεν γινεται παντα(ειδικα οταν εχω τους γοργοποδαρος μπροστα μου...). Να ξερεις ομως οτι 5 πανω 5 κατω παιζουν στα συχνομετρα.
Παιζει ρολο και η ψυχολογικη κατασταση αλλα και η κοπωση (πχ αν εχεις κοιμηθει καλα το προηγουμενο βραδυ κτλ...)
[glow=red,2,300]Αυτο το 165 που σου λεω απο ατομο σε ατομο παιζει. πχ μπορει εγω να πηγαινω με 165 συμφωνα με τον παλμογραφο της καρδιας μου και εσυ να πηγαινεις με 150 και να τρεχεις πιο γρηγορα απο μενα. [/glow] 
ε ναι ρε χαιρω πολυ

αυτο ελειπε

να χεις εσυ τις δικες μ αντοχες :grin: :dancing: :boobies:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny:
προ δυετιας λοιπον,σχεδον καθε απογευμα-βραδυ μετα το τζιμ πηγαινα στην πανεπιστημιουπολη του ζωγραφου για αποθεραπεια...
χαλαρο τρεξιμο,διατασεις σε ενα ωραιο παρκακι ...
μια μερα λοιπον,πανω στο μισαωρο εμφανιζεται ενα πλασμα απο αλλο πλανητη...
μη στα πολυλογω,επιασα συζητηση και η συνολικη διαρκεια της αεροβιας ξεπερασε τις δυομισυ ωρες.. :S :2funny:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:think:κουλο..κάποιο λάθος παίζει
Μπορει, γιατι το ξανα ειδα τωρα και στο κομματι το συγκεκριμενο μιλαει για το λιπος που συσσωρευεται στην κοιλιακη χωρα στους ανδρες. Στο στελνω σε λινκ να το δεις και εσυ.

Το κομματι που αναφερομαι ειναι καπου στην μεση του αρθρου.
Ευχομαι να βγαλεις καλυτερη ακρη αν ειπα βλακεια.

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε συ μην το γελας!!!! Παιζει ρολο η ηλικια το μυοσκελετικο(υψος, μυς), τεχνικη-διασκελισμος, ενεργεια...
ρε χαιρω πολυ...αυτο ελειπε να χουμε ολη την ιδια φυσικη κατασταση

εγω γελασα γτ σ εκανα αστειακι οτι μπροστα μ εισαι σαπακι :dancing: :boobies: :grin:

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:
προ δυετιας λοιπον,σχεδον καθε απογευμα-βραδυ μετα το τζιμ πηγαινα στην πανεπιστημιουπολη του ζωγραφου για αποθεραπεια...
χαλαρο τρεξιμο,διατασεις σε ενα ωραιο παρκακι ...
μια μερα λοιπον,πανω στο μισαωρο εμφανιζεται ενα πλασμα απο αλλο πλανητη...
μη στα πολυλογω,επιασα συζητηση και η συνολικη διαρκεια της αεροβιας ξεπερασε τις δυομισυ ωρες.. :S :2funny:
πηγατε και ροδο διακοπες μαζι τυπε μετα? :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
καλο ειναι να πιεζεσαι για πιο πολλα οχι ετσι ομως...μπορει να τραυματιστεις απ αυτην την πλευρα το λεω
Οσο τρεχω δεν εχω τραυματιστει
Exei dynamosei to μυοσκελετικο μου κ αυτο γιατι τρεχω σε βουνο (trail)
Παντως ουτε και γω προτιμω να τρεχω σε υψηλους ρυθμους, γιατι περα οτι υπερπροπονουμαι και κουραζομαι, πολυ πιθανο να καιω και μυικο ιστο (εδικα οταν τρεχεις για μεγαλο χρονικα διαστημα σε πολυ υψηλους ρυθμους)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.270
Πόντοι
1.206
σαν αθλητης του σαββατοκυριακου,μου ειχαν γαμηθει τα ποδια..

αργοτερα,οταν το εκανα συστηματικα(πηγαινα καθε μερα  :jerking:)με πονουσαν οι αρθρωσεις..

κατεληξα στο οτι το καλυτερο ειναι να το κανεις 3 φορες την εβδομαδα,σε καλης καταστασης τεραιν και οχι σε ρυθμο να ξεπατωνεσαι  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom