Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ποτε ξεπερνας το κατωφλι δεν το καταλαβαινεις και απο εμπειρια?

δλδη εγω νομιζω εχω καταλαβει ποιο ειναι το σημειο που λες και ποτε ανεβαζω παλμους πανω απ αυτο το σημειο

αν και μαλλον θ αγορασω και γω εναν παλμογραφο μ φαινεται τωρα π το λες

Επισκέπτης
αυτα με τους παλμογραφους ειναι για αθλητες...η κοπελα δε νομιζω οτι ειναι επαγγελματιας αθλητρια ...
Τι επαγγελματίας καλέ? :2funny: Εδώ διαβάζω είστε προχωρημένοι με ζωνίτσες salomon και τα σχετικά..Εγώ είμαι παντελώς άσχετη και ερασιτέχνης στο τρέξιμο.Απλά το γουστάρω και τρέχω πολλά χρόνια.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
αυτα με τους παλμογραφους ειναι για αθλητες...η κοπελα δε νομιζω οτι ειναι επαγγελματιας αθλητρια ...
Ουτε εγω ειμαι αθλητης αλλα πιστευω οτι βοηθαει.
Ειδικα στο να μην ΥΠΕΡπροπονησαι-ΥΠΟπροπονησαι. Βεβαια αυτο εξαρταται κι απο αλλες παραμετρους αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενα ατομο με καλα γενετικα μπορει με πολλη λιγοτερη προπονηση να εχει ιδια αποτελεσματα με καποιον που γυμναζεται πολυ παραπανω σε ενταση και χρονο...αυτο ειναι θεμα τυχης...
τωρα για να διατηρεισαι σε καλη κατασταση(αλιντισσα)πρεπει να τρως οσο σου ζηταει το κορμι σου και να γυμναζεσαι 2-3,αντε3-4 φορες την εβδομαδα κανοντας τρεξιμο με σωστο ρυθμο και λιγες ασκησεις η στο γυμναστηριο η μονος σου...τωρα αμα εσυ θες να φας ολη την πιτσα ρομα αυτο ειναι θεμα μυαλου κι οχι κορμιου...ο υπνος παιζει επισης πολυ σημαντικο ρολο,αν ξενυχτας καθε βραδυ απλα κουραζεσαι και ο οργανισμος δε λειτουργει καλα...χλεμονιαζεις βεβαια αλλα οχι με σωστο τροπο...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι επαγγελματίας καλέ? :2funny: Εδώ διαβάζω είστε προχωρημένοι με ζωνίτσες salomon και τα σχετικά..Εγώ είμαι παντελώς άσχετη και ερασιτέχνης στο τρέξιμο.Απλά το γουστάρω και τρέχω πολλά χρόνια.
καλα κανεις και να συνεχισεις :rockon:

και μην ακους μκλιες π λεει η εκτορινα :jerking:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ φασαρια για το τιποτα!
Γιατι παντα πρεπει να κανουμε τα ευκολα δυσκολα?
Ενα απλο τροχαδην ειναι. Τα χαι τεκ μηχανηματα κλπ τι τα χρειαζομαστε?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ουτε εγω ειμαι αθλητης αλλα πιστευω οτι βοηθαει.
Ειδικα στο να μην ΥΠΕΡπροπονησαι-ΥΠΟπροπονησαι. Βεβαια αυτο εξαρταται κι απο αλλες παραμετρους αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...
υπερ και υπο το καταλαβαινεις μονος σου ποτε το κανεις πιστεψε με...δε θες παλμογραφο γι αυτο!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παντως οποιος θελει να αδυνατισει μονο για την εικονα το πιο απλο ειναιη κοκαινη...αμα δειτε τα πρεζακια στιλακια ειναι,ιχνος λιπους... :grin:

Επισκέπτης
ενα ατομο με καλα γενετικα μπορει με πολλη λιγοτερη προπονηση να εχει ιδια αποτελεσματα με καποιον που γυμναζεται πολυ παραπανω σε ενταση και χρονο...αυτο ειναι θεμα τυχης...
τωρα για να διατηρεισαι σε καλη κατασταση(αλιντισσα)πρεπει να τρως οσο σου ζηταει το κορμι σου και να γυμναζεσαι 2-3,αντε3-4 φορες την εβδομαδα κανοντας τρεξιμο με σωστο ρυθμο και λιγες ασκησεις η στο γυμναστηριο η μονος σου...τωρα αμα εσυ θες να φας ολη την πιτσα ρομα αυτο ειναι θεμα μυαλου κι οχι κορμιου...ο υπνος παιζει επισης πολυ σημαντικο ρολο,αν ξενυχτας καθε βραδυ απλα κουραζεσαι και ο οργανισμος δε λειτουργει καλα...χλεμονιαζεις βεβαια αλλα οχι με σωστο τροπο...
Ωραία αν και σπαμάρω  τώρα(μην φωνάζεις Νώντα)..και επειδή είμαι άσχετη όπως σου είπα ..πες μου τι πρέπει να τρώω ακριβώς σε θερμίδες για να διατηρώ το βάρος μου.Δεν πάω γυμναστήριο και ούτε έχω σκοπό να πάω γιατί δεν μου αρέσει.Ούτε περαιτέρω ασκήσεις πρόκειται να κάνω,βάρη και τέτοια..Θα συνεχίσω να τρέχω καθημερινά μια ώρα όπως έχω συνηθίσει.Με αυτά τα δεδομένΑ θα μου πεις καμιά καλή διατροφή?Ή πες μου τουλάχιστον πόσες θερμίδες πρέπει να τρώω για να διατηρώ το βάρος μου ως έχει.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
το ποτε ξεπερνας το κατωφλι δεν το καταλαβαινεις και απο εμπειρια?

δλδη εγω νομιζω εχω καταλαβει ποιο ειναι το σημειο που λες και ποτε ανεβαζω παλμους πανω απ αυτο το σημειο

αν και μαλλον θ αγορασω και γω εναν παλμογραφο μ φαινεται τωρα π το λες
Ναι οταν εχεις κλασει επανω  :P σου και εισαι ετοιμος να σκασεις, εισαι σιγουρα σε αναεροβια επιπεδα  :cheesy:.

Παντως για να εχεις ακριβως τις τιμες του κατωφλιου σου και να ξερεις και τι γινεται με την καρδια σου καλο ειναι να κανεις μια ιατρικη εξεταση

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία αν και σπαμάρω  τώρα(μην φωνάζεις Νώντα)..και επειδή είμαι άσχετη όπως σου είπα ..πες μου τι πρέπει να τρώω ακριβώς σε θερμίδες για να διατηρώ το βάρος μου.Δεν πάω γυμναστήριο και ούτε έχω σκοπό να πάω γιατί δεν μου αρέσει.Ούτε περαιτέρω ασκήσεις πρόκειται να κάνω,βάρη και τέτοια..Θα συνεχίσω να τρέχω καθημερινά μια ώρα όπως έχω συνηθίσει.Με αυτά τα δεδομένΑ θα μου πεις καμιά καλή διατροφή?Ή πες μου τουλάχιστον πόσες θερμίδες πρέπει να τρώω για να διατηρώ το βάρος μου ως έχει.
φαε 2 φορες τη μερα ,μεσημερι ενα κανονικο γευμα χωρις σαλατες και ψωμια με γαλα,απογευμα η βραδυ φαε η κανονικο γευμα παλι η μια σαλατα με τονο η κοτοπουλο...η φαε γιαουρτι με φρουτα...το πρωι πιες κανα χυμο φυσικο και φαε καμμια φετα με μελι...απλα πραγματα...1-2 φορες την εβδομαδα φαε κι απ εξω αμα θες αλλα μονο σαν 1γευμα(αυτο αν δεν αντεχεις μονο με κανονικο φαι μαγειρεμενο)

γενικα αποφυγε μεγαλες ποσοτητες και φαι απεξω...`χοντρη εισαι?

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλιντισσα, εσυ τι θελεις να κανεις? Να χασεις η να διατηρησεις κιλα?

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι οταν εχεις κλασει επανω  :P σου και εισαι ετοιμος να σκασεις, εισαι σιγουρα σε αναεροβια επιπεδα  :cheesy:.

Παντως για να εχεις ακριβως τις τιμες του κατωφλιου σου και να ξερεις και τι γινεται με την καρδια σου καλο ειναι να κανεις μια ιατρικη εξεταση
χμμμ ναι

αυτο λεω ρε τυπε... σε αναεροβια επιπεδα δεν αντεχεις πανω απο πενταλεπτο ετσι κι αλλιως

γενικα σε αεροβια επιπεδα θελω να τρεχω βασικα

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
υπερ και υπο το καταλαβαινεις μονος σου ποτε το κανεις πιστεψε με...δε θες παλμογραφο γι αυτο!
Σωστο, αλλα εμενα προσωπικα οπως ξαναειπα με εχει βοηθησει.
Και πλεον αν δεν τον εχω δεν μπορω να τρεξω οπως 'θελω'.

Νωντα αν ενδειαφερεσαι εχει ενα απλο με 50 ευρω η γνωστη μεγαλη αλυσιδα αθλητικων

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σωστο, αλλα εμενα προσωπικα οπως ξαναειπα με εχει βοηθησει.
Και πλεον αν δεν τον εχω δεν μπορω να τρεξω οπως 'θελω'.

Νωντα αν ενδειαφερεσαι εχει ενα απλο με 50 ευρω η γνωστη μεγαλη αλυσιδα αθλητικων
50 ευρω?πολλα ρε τυπε :headbang:

ειναι καλος? :think:
εχει και χρονομετρο πανω? :think:

περιπου στους 150 παλμους τρεχεις η πιο κατω?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα εισαι 2 πανω 2 κατω πανε διαβασε κανα κοσμοπολιταν κι ασε μας :2funny: :2funny: σοβαρα μιλαω,αμα εισαι χοντρη και θες να χασεις το καταλαβαινω αλλα αμα εισαι μια χαρα πχ και κοιτας το κιλο τι να πω...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
χμμμ ναι

αυτο λεω ρε τυπε... σε αναεροβια επιπεδα δεν αντεχεις πανω απο πενταλεπτο ετσι κι αλλιως

γενικα σε αεροβια επιπεδα θελω να τρεχω βασικα
Και εγω το ιδιο. Αν και εκει που τρεχει σκανε κατι τυποι που πανε με γρηγορους ρυθμους και με 'αναγκαζουν' να παω πιο γρηγορα για να τους φτανω. Με σκανε οι πουστηδες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom