Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν αντέχω το τρέξιμο. Προτιμώ τον ανταγωνισμό (όχι με το ρολόι). Σηκώνω σίδερα χρόνια (για τον καθρέφτη κι όχι τη μεζούρα), χτυπιέμαι στα μπάσκετ και τα ποδόσφαιρα επί δίωρα αν και 42χρονος καπνιστής. Μη με βάλεις όμως να τρέχω μόνος.
Ενδορφίνες παράγονται σε κάθε σοβαρή άσκηση. Ότι το γαμημένο όμως εθίζει το παρατήρησα στο στρατό χαχαχα....προ αμνημονεύτων. Όλοι οι κερατάδες οι μόνιμοι...κοιλιά ξεκοιλιά, τσιγάρο ξετσιγάρο φεύγανε στο ξάφνου για τρέξιμο, χιλιόμετρα λέμε, όπως εμείς πάμε για καφέ  :idiot: .
ΥΓ. Αν δε θες να καταπονείς τις αρθρώσεις σου, τρέχα στις μύτες όπως θέλει η φύση, σε όλα τα τερραίν, και μην κοπανάς τις πατούσες γαμώντας τα γόνατα σου βασισμένος στα κέρδη της ΝΙΚΕ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
2-3 φορες την εβδομαδα??

εγω πλεον μου ειναι πολυ δυσκολο να μην παω μια μερα για τρεξιμο

επισης να ξερετε οτι το τρεξιμο ειναι ακρως εθιστικο

λογω των ενδορφινων που παραγονται με το τρεξιμο

κοιταξτε αυτο...

Δεν θα συμφωνησω με το καθε μερα. Βεβαια εξαρταται με τι ρυθμο τρεχεις και για ποση ωρα.
Στο φορουμ του σαιτ που παρεθεσες εχει αρκετες και χρησιμες πληροφοριες γυρω απ το τρεξιμο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο λογος που οι επαγγελματιες αθλητες σταματανε συνηθως εκει γυρω στα 35 ειναι επειδη η εντονη ασκηση που κανουν δεν ειναι για πολλα χρονια...(η επειδη ψοφανε απ τα φαρμακα αλλα αυτο ειναι αλλο)...
ο απλος ανθρωπος καλο ειναι να τρεχει 2-3 φορες την εβδομαδα μιση ωρα τη φορα...κι αν σας ακουγεται λιγο δοκιμαστε να κανετε 3-4 σετ καμψεις και καπακι 2-3 σετ μονοζυγο μετα...αυτο ειναι ΚΟΥΡΑΣΗ...καντο αυτο 3-4 φορες την εβδομαδα να δεις πως θα κουραζεσαι και τι σωμα θα φτιαξεις...αρκει να τρως καλα και να κοιμασαι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλο το τζογκινγκ αλλα προτιμηστε γρηγορο περπατημα...λιγοτερη καταπονηση,ιδια αποτελεσματα πανω κατω...

τώρα που το λες, αυτό το έχει πει και η όπρα  :sunglasses:

δε σπαμάρω, όντως το έχω ακούσει κι από αλλού ότι είναι καλύτερο το γρήγορο βάδισμα

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο λογος που οι επαγγελματιες αθλητες σταματανε συνηθως εκει γυρω στα 35 ειναι επειδη η εντονη ασκηση που κανουν δεν ειναι για πολλα χρονια...(η επειδη ψοφανε απ τα φαρμακα αλλα αυτο ειναι αλλο)...
ο απλος ανθρωπος καλο ειναι να τρεχει 2-3 φορες την εβδομαδα μιση ωρα τη φορα...κι αν σας ακουγεται λιγο δοκιμαστε να κανετε 3-4 σετ καμψεις και καπακι 2-3 σετ μονοζυγο μετα...αυτο ειναι ΚΟΥΡΑΣΗ...καντο αυτο 3-4 φορες την εβδομαδα να δεις πως θα κουραζεσαι και τι σωμα θα φτιαξεις...αρκει να τρως καλα και να κοιμασαι...
φιλε δε μ ενδιαφερει να φτιαξω σωμα

ειχα σωμα βασικα για να καταλαβεις και το θυσιασα γιατι μ αρεσει αλλο ειδους γυμναστικη πλεον

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Νωντα εσυ απ'το τρεξιμο τι ζητας; Αντοχη-φυσικη κατασταση, ταχυτητα και αντοχη στη ταχυτητα, απωλεια βαρους, απλα εκτονωση, ή τον συνδιασμο ολων αυτων?
Γιατι αναλογως τι ζητας υπαρχει και η αντιστοιχη προπονηση  (ρυθμος-καρδ. παλμοι, ωρα, χλμ., σε χωμα, σε ασφαλτο,σε τερεν, σε βουνο...)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τώρα που το λες, αυτό το έχει πει και η όπρα  :sunglasses:

δε σπαμάρω, όντως το έχω ακούσει κι από αλλού ότι είναι καλύτερο το γρήγορο βάδισμα
σπαμαρε ανελεητα...η οπρα ειναι μια χοντρη που λεει μαλακιες :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν ισχυει αυτο που λεει...σκεψου τους μαραθωνοδρομους,θα πρεπε να ηταν 200κιλα...

νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νωντα εσυ απ'το τρεξιμο τι ζητας; Αντοχη-φυσικη κατασταση, ταχυτητα και αντοχη στη ταχυτητα, απωλεια βαρους, απλα εκτονωση, ή τον συνδιασμο ολων αυτων?
Γιατι αναλογως τι ζητας υπαρχει και η αντιστοιχη προπονηση  (ρυθμος-καρδ. παλμοι, ωρα, χλμ., σε χωμα, σε ασφαλτο,σε τερεν, σε βουνο...)
πρωτα απ ολα να μαθω να επιβαλλομαι στο σωμα μου

να γυμνασω το μυαλο μου να επιβαλλεται στο τεμπελικο σωμα μου

να νιωθω κουρασμενος να θελω να σταματησω σε καθε βημα αλλα να συνεχιζω

με πιανεις?

μετα τα υπολοιπα...αντοχη,υγεια,ευεξια

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται
τι νομιζεις και συ μωρη?

παμε καλα?ο καθενας θα λεει τη μπουρδα του τωρα ? :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom