Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται
για να εχεις ενεργεια να τρεχεις θες γλυκοζη...αυτη καις πρωτα και μετα το λιπος το οποιο σπανια καιγεται γιατι ειναι θεμα διατροφης και κατασκευης απο το φυσικο σου...με το τρεξιμο χανεις υγρα κυριως γι αυτο αδυνατιζεις γρηγορα...αν ενας χοντρος παει και τρεχει θα θελει χρονια μεχρι να γινει κανοικος και παντα με καλη διατροφη αλλα καποιο λιπος θα εχει και θα φαινεται...ειναι θεμα σωματοδομης κυριως και γενετικων...
τωρα για το αλλο που λες οχι γιατι απλα δεν σταματας να τρεχεις αμα το κανεις μια ζωη...αυτο με τις θερμιδες ειναι απλα λαθος..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ισχυει αυτο που λεει...σκεψου τους μαραθωνοδρομους,θα πρεπε να ηταν 200κιλα...

αν κανεις ευλαβικα ολο το προγραμμα που κανει καθε μαραθονοδρομος ναι.
Τραβα φαε και το φαι που τρωνε οι κολυμβητες και μετα κατσε με την απορια γιατι δεν εχεις το ιδιο σωμα με αυτους και εισαι διακοσια κιλα.

σωστα μου υπενθυμιζετε τους λογους που δε γραφω το μακρυ και το κοντο μου σε αντιστοιχα θεματα.

τσιουυυυυυυ αντιος

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται
Αν αυτό εννοεί, δικαίως ομιλεί. κοίτα όλους τους επαγγελματίες που σε κάνανε να χτυπιέσαι στις κερκίδες, πώς έγιναν τώρα. Άμα έχεις μάθει μια κατσαρόλα κρέας με μακαρόνια μετά από 6ωρη προπόνηση...........δύσκολα κόβεις όταν τελειώσει η καριέρα (και η προπόνηση  ;) ).

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
πρωτα απ ολα να μαθω να επιβαλλομαι στο σωμα μου

να γυμνασω το μυαλο μου να επιβαλλεται στο τεμπελικο σωμα μου

να νιωθω κουρασμενος να θελω να σταματησω σε καθε βημα αλλα να συνεχιζω

με πιανεις?

μετα τα υπολοιπα...αντοχη,υγεια,ευεξια
Οποτε εισαι στις αρχες ακομα.
Ορεξη να χεις και ολα ερχονται.

Αν πηγαινεις αυτες τις ζεστες μερες για τρεξιμο να ενυδατωνεσαι καλα.
Εγω παντα εχω ενα μπουκαλακι νερο και ενα ισοτονικο (προτιμω το gatorade)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν κανεις ευλαβικα ολο το προγραμμα που κανει καθε μαραθονοδρομος ναι.
Τραβα φαε και το φαι που τρωνε οι κολυμβητες και μετα κατσε με την απορια γιατι δεν εχεις το ιδιο σωμα με αυτους και εισαι διακοσια κιλα.

σωστα μου υπενθυμιζετε τους λογους που δε γραφω το μακρυ και το κοντο μου σε αντιστοιχα θεματα.

τσιουυυυυυυ αντιος
μα δε λεμε αυτο...εννοειται οτι τρως αναλογα του τι κανεις...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οποτε εισαι στις αρχες ακομα.
Ορεξη να χεις και ολα ερχονται.

Αν πηγαινεις αυτες τις ζεστες μερες για τρεξιμο να ενυδατωνεσαι καλα.
Εγω παντα εχω ενα μπουκαλακι νερο και ενα ισοτονικο (προτιμω το gatorade)
ποση ωρα τρεχεις τυπε?

και ποση αποσταση?

και που τρεχεις?

το μπουκαλακι το κουβαλας μαζι? :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα δε λεμε αυτο...εννοειται οτι τρως αναλογα του τι κανεις...

τιποτα δεν εννοειται. φερνεις παραδειγμα επαγγελματιων αθλητων επιπεδου 100 σε κουβεντα γυμναστικης επιπεδου 1.
τεσπα πειτε τα εγω σταματαω εδω.  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν είμαι ειδικός στο τρέξιμο αλλά η ημέρα περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιομετρα στο γυμναστήριο.τα μισά γρήγορο βάδιν και τα υπόλοιπα τρέξιμο.το παν είναι η διατήρηση ενός καλού ρυθμού και οι σωστές ανάσες.
εισαι υπερβαρος?
αν οχι,δε βλεπω το λογο καθε μερα να σπαταλας το μεγαλυτερο μερος των δυναμεων σου στο διαδρομο(που σου γαμαει και τα γονατα)...
μετα τα 5χλμ(με κυκλικο να φανταστω),η προπονηση που θα κανεις στα βαρη ή θα ναι πολυ μικρης διαρκειας ή πολυ μικρων απαιτησεων...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα δεν εννοειται. φερνεις παραδειγμα επαγγελματιων αθλητων επιπεδου 100 σε κουβεντα γυμναστικης επιπεδου 1.
τεσπα πειτε τα εγω σταματαω εδω.  ;)
στο προηγουμενο δεν μας ειχες χαιρετησει?

θελεις να απαντησω λοιπον?ν αρχισουμε να τσακωνομαστε?ξερεις οτι δε θα βγαλει καπου και θα συγχυστουμε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ποση ωρα τρεχεις τυπε?

και ποση αποσταση?

και που τρεχεις?

το μπουκαλακι το κουβαλας μαζι? :S
Τωρα τρεχω 2 φορες την βδομαδα και περιπου 50 λεπτα στα ορια της αεροβιας με αναεροβιας (εχω καρδιακο συχνομετρο)

Αποσταση δεν εχω υπολογισει

Σε ενα χωματινο γηπεδακι

Οχι δεν το κουβαλαω
Το χειμωνα που τραβιεμαι κανα βουνο και τρεχω μεγαλη αποσταση εχω μια ζωνη της salomon που περνει δυο μπουκαλακια των 750 ml

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα τρεχω 2 φορες την βδομαδα και περιπου 50 λεπτα στα ορια της αεροβιας με αναεροβιας (εχω καρδιακο συχνομετρο)

Αποσταση δεν εχω υπολογισει

Σε ενα χωματινο γηπεδακι

Οχι δεν το κουβαλαω
Το χειμωνα που τραβιεμαι κανα βουνο και τρεχω μεγαλη αποσταση εχω μια ζωνη της salomon που περνει δυο μπουκαλακια των 750 ml
ποια ειναι τα ορια της αεροβιας με την αναεροβια?

και γω τοσο τρεχω περιπου αλλα αναλογα και την ορεξη

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Όπως?Εγώ είπα τρέχω 1 ώρα την ημέρα σε γρήγορο ρυθμό και τίποτε άλλο.Τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω αλλά ούτε και να αδυνατίζω?
Δεν πρεπει να πηγαινεις σε γρηγορο ρυθμο γιατι ισως ετσι ξεπερνας το αεροβιο σου κατωφλι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όπως?Εγώ είπα τρέχω 1 ώρα την ημέρα σε γρήγορο ρυθμό και τίποτε άλλο.Τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω αλλά ούτε και να αδυνατίζω?
εξαρταται τα γενετικα σου...αυτα παιζουν τον κυριοτερο ρολο...αμα κανεις 1 ωρα τρεξιμο κι εχεις σκατα γενετικα δε θα χεις τρομερα αποτελεσματα ουτε με καλη διατροφη...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πρεπει να πηγαινεις σε γρυγορο ρυθμο γιατι ισως ετσι [glow=red,2,300]ξεπερνας το αεροβιο σου κατωφλι[/glow]
αυτο παει με τους παλμους?

στους ποσους το ξεπερνας?

εντιτ νομιζα οτι παρεθεσες εμενα...αυτη σιγα μην τρεχει γρηγορα ρε :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν και 1 ωρα τρεξιμο την ημερα ειναι πολυ οπως ειπα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτα με τους παλμογραφους ειναι για αθλητες...η κοπελα δε νομιζω οτι ειναι επαγγελματιας αθλητρια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom