nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραιος

ωραιος
για να εχεις ενεργεια να τρεχεις θες γλυκοζη...αυτη καις πρωτα και μετα το λιπος το οποιο σπανια καιγεται γιατι ειναι θεμα διατροφης και κατασκευης απο το φυσικο σου...με το τρεξιμο χανεις υγρα κυριως γι αυτο αδυνατιζεις γρηγορα...αν ενας χοντρος παει και τρεχει θα θελει χρονια μεχρι να γινει κανοικος και παντα με καλη διατροφη αλλα καποιο λιπος θα εχει και θα φαινεται...ειναι θεμα σωματοδομης κυριως και γενετικων...νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται
δεν ισχυει αυτο που λεει...σκεψου τους μαραθωνοδρομους,θα πρεπε να ηταν 200κιλα...
Αν αυτό εννοεί, δικαίως ομιλεί. κοίτα όλους τους επαγγελματίες που σε κάνανε να χτυπιέσαι στις κερκίδες, πώς έγιναν τώρα. Άμα έχεις μάθει μια κατσαρόλα κρέας με μακαρόνια μετά από 6ωρη προπόνηση...........δύσκολα κόβεις όταν τελειώσει η καριέρα (και η προπόνηση ;) ).νομίζω εννοεί αν σταματήσεις να τρέχεις τόσο όσο τώρα ο οργανισμός θα έχει συνηθίσει να συσσωρεύει θερμίδες οι οποίες δε θα καίγονται
Οποτε εισαι στις αρχες ακομα.πρωτα απ ολα να μαθω να επιβαλλομαι στο σωμα μου
να γυμνασω το μυαλο μου να επιβαλλεται στο τεμπελικο σωμα μου
να νιωθω κουρασμενος να θελω να σταματησω σε καθε βημα αλλα να συνεχιζω
με πιανεις?
μετα τα υπολοιπα...αντοχη,υγεια,ευεξια
μα δε λεμε αυτο...εννοειται οτι τρως αναλογα του τι κανεις...αν κανεις ευλαβικα ολο το προγραμμα που κανει καθε μαραθονοδρομος ναι.
Τραβα φαε και το φαι που τρωνε οι κολυμβητες και μετα κατσε με την απορια γιατι δεν εχεις το ιδιο σωμα με αυτους και εισαι διακοσια κιλα.
σωστα μου υπενθυμιζετε τους λογους που δε γραφω το μακρυ και το κοντο μου σε αντιστοιχα θεματα.
τσιουυυυυυυ αντιος
ποση ωρα τρεχεις τυπε?Οποτε εισαι στις αρχες ακομα.
Ορεξη να χεις και ολα ερχονται.
Αν πηγαινεις αυτες τις ζεστες μερες για τρεξιμο να ενυδατωνεσαι καλα.
Εγω παντα εχω ενα μπουκαλακι νερο και ενα ισοτονικο (προτιμω το gatorade)
μα δε λεμε αυτο...εννοειται οτι τρως αναλογα του τι κανεις...
εισαι υπερβαρος?δεν είμαι ειδικός στο τρέξιμο αλλά η ημέρα περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιομετρα στο γυμναστήριο.τα μισά γρήγορο βάδιν και τα υπόλοιπα τρέξιμο.το παν είναι η διατήρηση ενός καλού ρυθμού και οι σωστές ανάσες.
Όπως?Εγώ είπα τρέχω 1 ώρα την ημέρα σε γρήγορο ρυθμό και τίποτε άλλο.Τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω αλλά ούτε και να αδυνατίζω?μα δε λεμε αυτο...εννοειται οτι τρως αναλογα του τι κανεις...
στο προηγουμενο δεν μας ειχες χαιρετησει?τιποτα δεν εννοειται. φερνεις παραδειγμα επαγγελματιων αθλητων επιπεδου 100 σε κουβεντα γυμναστικης επιπεδου 1.
τεσπα πειτε τα εγω σταματαω εδω. ;)
Τωρα τρεχω 2 φορες την βδομαδα και περιπου 50 λεπτα στα ορια της αεροβιας με αναεροβιας (εχω καρδιακο συχνομετρο)ποση ωρα τρεχεις τυπε?
και ποση αποσταση?
και που τρεχεις?
το μπουκαλακι το κουβαλας μαζι? :S
![]()
![]()
Πετάς την βόμβα και φεύγεις.Όταν έχεις χρόνο πες μου 2 πράγματα γι'αυτό.
ποια ειναι τα ορια της αεροβιας με την αναεροβια?Τωρα τρεχω 2 φορες την βδομαδα και περιπου 50 λεπτα στα ορια της αεροβιας με αναεροβιας (εχω καρδιακο συχνομετρο)
Αποσταση δεν εχω υπολογισει
Σε ενα χωματινο γηπεδακι
Οχι δεν το κουβαλαω
Το χειμωνα που τραβιεμαι κανα βουνο και τρεχω μεγαλη αποσταση εχω μια ζωνη της salomon που περνει δυο μπουκαλακια των 750 ml
Δεν πρεπει να πηγαινεις σε γρηγορο ρυθμο γιατι ισως ετσι ξεπερνας το αεροβιο σου κατωφλιΌπως?Εγώ είπα τρέχω 1 ώρα την ημέρα σε γρήγορο ρυθμό και τίποτε άλλο.Τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω αλλά ούτε και να αδυνατίζω?
εξαρταται τα γενετικα σου...αυτα παιζουν τον κυριοτερο ρολο...αμα κανεις 1 ωρα τρεξιμο κι εχεις σκατα γενετικα δε θα χεις τρομερα αποτελεσματα ουτε με καλη διατροφη...Όπως?Εγώ είπα τρέχω 1 ώρα την ημέρα σε γρήγορο ρυθμό και τίποτε άλλο.Τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω αλλά ούτε και να αδυνατίζω?
αυτο παει με τους παλμους?Δεν πρεπει να πηγαινεις σε γρυγορο ρυθμο γιατι ισως ετσι [glow=red,2,300]ξεπερνας το αεροβιο σου κατωφλι[/glow]
Αναλογως με την ΜΚΣ του καθενοςποια ειναι τα ορια της αεροβιας με την αναεροβια?
και γω τοσο τρεχω περιπου αλλα αναλογα και την ορεξη