Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
καλα ναι!

αλλα εγω μονος μου τετοια γυμναστικη δεν κανω...τη βαριεμαι :-
Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοψαχνομαι για νεες ασκησεις. Εχω βαρεθει τις κλασικες.
Πολλες απ'αυτες που δειχνει βολευουν να τις κανεις και στο σπιτι

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοψαχνομαι για νεες ασκησεις. Εχω βαρεθει τις κλασικες.
Πολλες αυτες που δειχνει βολευουν να τις κανεις και στο σπιτι
τη ροδα για κοιλιακους ηθελα να παρω

εψαξα δε βρηκα αν και μου χε πει στο μποντιμπιλντιν κλαμπ στο μαρουσι οτι θα τη φερει αλλα δεν ξαναπηγα

να σε ρωτησω κατι αλλο...σκοινακι μεσα στο σπιτι εχεις καμια ιδεα αν γινεται να κανεις χωρις να γαμας τους αλλους με το θορυβο?

πηρα στρωματακι...το παζλ ξερεις...αλλα αρχιδια κανει τρελο θορυβο παλι :headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
τη ροδα για κοιλιακους ηθελα να παρω

εψαξα δε βρηκα αν και μου χε πει στο μποντιμπιλντιν κλαμπ στο μαρουσι οτι θα τη φερει αλλα δεν ξαναπηγα

να σε ρωτησω κατι αλλο...σκοινακι μεσα στο σπιτι εχεις καμια ιδεα αν γινεται να κανεις χωρις να γαμας τους αλλους με το θορυβο?

πηρα στρωματακι...το παζλ ξερεις...αλλα αρχιδια κανει τρελο θορυβο παλι :headbang:
Κανεις δουλεια με τη ροδα. Πιανει και ραχιαιους. Ειναι ψιλοδυσκολη. Εγω την ειχα παρει απο προσφορα του περιοδικου μενς χελθ.
ορθος με δυσκολια κανω...οποτε προτιμω στα γονατα :)
Αν δω πουθενα να πουλανε θα στο σφυριξω

Σχοινακι εκτος σπιτιου γιατι κανει πολυ φασαρια (ειναι δερματινο)

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισης καθοτι ειμαστε και γκαβλιαρηδες τυποι να ουμ εχω να πω οτι προσωπικα διαπιστωνω το τρεξιμο να ειναι η πιο ωφελιμη γυμναστικη στη σεξουαλικη μου ζωη

μου δινει υπεροχες στυσεις και παρα πολλες καυλες και διαθεση για σεξ και φυσικα και αντοχη

:zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για μενα δεν υπαρχει πιο βαρετη γυμναστικη απο το τζογκινγ. Προτιμω το σπριντ και τα βαρη

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
100 μέτρα γαμιώντας!!!! :fuck1:
Όποιος βγάλει 10χλμ, γίνεται αυτομάτως παρτενέρ των Lanny Barbie-Angel Dark στην επόμενη υπερπαραγωγή.
sexolympics.jpg

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Εχω ψαξει παντου πριν απευθυνθω εδω. Google, Men's Health, κλπ αλλα τιποτε. Οταν κανω τρεξιμο, εχω εναν σφαχτη κατω δεξια απο το πλευρά. Μικροι λεγαμε: ΅ποναει η σπληνα μου΅. Καπου διαβασα οτι ειναι θεμα σωστων αναπνοων. Θελω, εαν μπορει καποιος να βοηθησει, ενα λινκ, τροπους προληψης ή και αντιμετωπισης του πονου, πλην βεβαια του να σταματησω την ασκηση.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Νέο ρεκόρ αγώνα για 2 στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας από τον Ρέιμοντ Μπετ με χρόνο 2:12.40. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 1ος ο Μιχάλης Παρμάκης με 2:20.48, 2ος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 2:21.44 και 3ος ο Κωσταντίνος Πούλιος με 2:25.19. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ράσα Ντραζνταουκάιτε από τη Λιθουανία με 2,31,06,που είναι ρεκόρ κλασικού μαραθωνίου. Πρωτη Ελληνιδα η Τίνα Κεφαλά με 2:40:36, δευτερη η Μάγδα Καρίμαλη με 2:44:58 και τρίτη η Μάγδα Γαζέα 2:47:19

Επισκέπτης
Νέο ρεκόρ αγώνα για 2 στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας από τον Ρέιμοντ Μπετ με χρόνο 2:12.40. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 1ος ο Μιχάλης Παρμάκης με 2:20.48, 2ος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 2:21.44 και 3ος ο Κωσταντίνος Πούλιος με 2:25.19. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ράσα Ντραζνταουκάιτε από τη Λιθουανία με 2,31,06,που είναι ρεκόρ κλασικού μαραθωνίου. Πρωτη Ελληνιδα η Τίνα Κεφαλά με 2:40:36, δευτερη η Μάγδα Καρίμαλη με 2:44:58 και τρίτη η Μάγδα Γαζέα 2:47:19

Η Τίνα είναι ωραία γκόμενα; :think:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Καλή είναι η Τίνα, δεν την ήξερα, την είδα πριν λίγο στην τηλεόραση. Πηγαίνω για τρεξιματάκι κι εγώ, το θεωρώ ως ην καλύτερη γυμναστική. Μέχρι τα 25 (τώρα είμαι 39) με υψος 1,75 έπαιζα πάντα από 78 ως 83 κιλά μέχρι που έγινε ένα μπραφ και πήγα 100. Άρχισα χαλαρά τρέξιμο και λίγη δίαιτα και τα έχασα σε 4-5 μήνες. Την τελευταία δεκαετία διατηρούμαι σταθερά στα 72-73 κιλά, χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα το φαγητό, με 3 προπονήσεις την εβδομάδα από 8 χλμ περίπου τη φορά. Μόνο που πριν από 2 μήνες έσπασα τον αστράγαλό μου (όχι στο τρέξιμο) και πριν από λίγες μέρες έβγαλα το γύψο και είμαι με τις πατερίτσες. Για τρέξιμο με βλέπω από Γενάρη και αν, μέχρι τότε λέω να κάνω λίγο στατικό ποδήλατο και περπάτημα, από Νοέμβρη όμως... :tickedoff:

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
479
Πόντοι
301
Εχω ψαξει παντου πριν απευθυνθω εδω. Google, Men's Health, κλπ αλλα τιποτε. Οταν κανω τρεξιμο, εχω εναν σφαχτη κατω δεξια απο το πλευρά. Μικροι λεγαμε: ΅ποναει η σπληνα μου΅. Καπου διαβασα οτι ειναι θεμα σωστων αναπνοων. Θελω, εαν μπορει καποιος να βοηθησει, ενα λινκ, τροπους προληψης ή και αντιμετωπισης του πονου, πλην βεβαια του να σταματησω την ασκηση.
σωστο ζεσταμα δοκιμασες να κανεις?επισης να τρεχεις με αδειο στομαχι?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Για το σφάχτη, έχω την εντυπωση ότι πας σε πιο γρήγορο ρυθμό από το επίπεδό σου. Πήγαινε πιο σιγά κι αν σε πιάσει περπάτα μέχρι να σου περάσει και μετά πάλι χαλαρό τρέξιμο. Και εννοείται ότι δεν τρως πριν. Για ζέσταμα δοκίμασε όσο πιο αργό τρέξιμο μπορείς (το λένε και τεμπέλικο για να σου δώσω να καταλάβεις) τουλάχιστον για 10 λεπτά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σωστο ζεσταμα δοκιμασες να κανεις?επισης να τρεχεις με αδειο στομαχι?
αυτο του ειχα πει κι εγω σε πμ...

ο σφαχτης στα δεξια ειναι το συκωτι και συνηθως ειναι αν δεν εχεις χωνεψει καλα

ο σφαχτης στ αριστερα ειναι ο σπληνας και ειναι λογω ελλειψης αντοχης

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Τα τελευταία εννέα χρόνια γυμνάζομαι τρείς φορές τη βδομάδα σε γυμναστήριο της περιοχής που κατοικώ.Με τα βάρη δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα(μισή ώρα για γράμμωση) αλλά τον διάδρομο τον τιμώ δεόντως.Τα πρώτα χρόνια έτρεχα για πάνω από μία ώρα τη φορά με ταχύτητα που αρκετές φορές ήταν πάνω από τα 10 - 11 km/h όχι βέβαια συνεχόμενα.Τα τελευταία τρία χρόνια τρέχω με περισσότερη σύνεση δηλ. μέχρι 8-9 km/h και προσέχω οι παλμοί μου να μη ξεπερνούν τους 163.
Ερώτηση προς ειδικότερους : οι παλμοί μου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος πρέπει να είναι ο γνωστός τύπος (220-ηλικία)και από αυτό που βρίσκουμε πόσο τοις % είναι το σωστό για κάποιον που τρέχει συστηματικά για εννέα χρόνια/3φ.τη βδομάδα ??

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Τα τελευταία εννέα χρόνια γυμνάζομαι τρείς φορές τη βδομάδα σε γυμναστήριο της περιοχής που κατοικώ.Με τα βάρη δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα(μισή ώρα για γράμμωση) αλλά τον διάδρομο τον τιμώ δεόντως.Τα πρώτα χρόνια έτρεχα για πάνω από μία ώρα τη φορά με ταχύτητα που αρκετές φορές ήταν πάνω από τα 10 - 11 km/h όχι βέβαια συνεχόμενα.Τα τελευταία τρία χρόνια τρέχω με περισσότερη σύνεση δηλ. μέχρι 8-9 km/h και προσέχω οι παλμοί μου να μη ξεπερνούν τους 163.
Ερώτηση προς ειδικότερους : οι παλμοί μου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος πρέπει να είναι ο γνωστός τύπος (220-ηλικία)και από αυτό που βρίσκουμε πόσο τοις % είναι το σωστό για κάποιον που τρέχει συστηματικά για εννέα χρόνια/3φ.τη βδομάδα ??

Να διευκρινίσω ότι σήμερα ο στόχος μου είναι όταν κατέβω από τον διάδρομο να γράφει:
          ΩΡΑ  50-55 sec
          KM  5,5- 6,5
          CAL  350-400

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom