nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραιος!Λιγο οφ τοπικ αλλα επειδη σ εχω κοψει μαχητικο (mma κτλ...) ;) - παρε κι αλλο ενα και

τον ρος τον ξερω αλλα δε μου πολυαρεσει να σ πω την αληθεια
ωραιος!Λιγο οφ τοπικ αλλα επειδη σ εχω κοψει μαχητικο (mma κτλ...) ;) - παρε κι αλλο ενα και
εχει καποιες δυνατες ασκησειςωραιος!
τον ρος τον ξερω αλλα δε μου πολυαρεσει να σ πω την αληθεια
καλα ναι!εχει καποιες δυνατες ασκησεις
Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοψαχνομαι για νεες ασκησεις. Εχω βαρεθει τις κλασικες.καλα ναι!
αλλα εγω μονος μου τετοια γυμναστικη δεν κανω...τη βαριεμαι :-
τη ροδα για κοιλιακους ηθελα να παρωΕγω να σου πω την αληθεια ψιλοψαχνομαι για νεες ασκησεις. Εχω βαρεθει τις κλασικες.
Πολλες αυτες που δειχνει βολευουν να τις κανεις και στο σπιτι
Κανεις δουλεια με τη ροδα. Πιανει και ραχιαιους. Ειναι ψιλοδυσκολη. Εγω την ειχα παρει απο προσφορα του περιοδικου μενς χελθ.τη ροδα για κοιλιακους ηθελα να παρω
εψαξα δε βρηκα αν και μου χε πει στο μποντιμπιλντιν κλαμπ στο μαρουσι οτι θα τη φερει αλλα δεν ξαναπηγα
να σε ρωτησω κατι αλλο...σκοινακι μεσα στο σπιτι εχεις καμια ιδεα αν γινεται να κανεις χωρις να γαμας τους αλλους με το θορυβο?
πηρα στρωματακι...το παζλ ξερεις...αλλα αρχιδια κανει τρελο θορυβο παλι![]()
Νέο ρεκόρ αγώνα για 2 στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας από τον Ρέιμοντ Μπετ με χρόνο 2:12.40. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 1ος ο Μιχάλης Παρμάκης με 2:20.48, 2ος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 2:21.44 και 3ος ο Κωσταντίνος Πούλιος με 2:25.19. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ράσα Ντραζνταουκάιτε από τη Λιθουανία με 2,31,06,που είναι ρεκόρ κλασικού μαραθωνίου. Πρωτη Ελληνιδα η Τίνα Κεφαλά με 2:40:36, δευτερη η Μάγδα Καρίμαλη με 2:44:58 και τρίτη η Μάγδα Γαζέα 2:47:19
σωστο ζεσταμα δοκιμασες να κανεις?επισης να τρεχεις με αδειο στομαχι?Εχω ψαξει παντου πριν απευθυνθω εδω. Google, Men's Health, κλπ αλλα τιποτε. Οταν κανω τρεξιμο, εχω εναν σφαχτη κατω δεξια απο το πλευρά. Μικροι λεγαμε: ΅ποναει η σπληνα μου΅. Καπου διαβασα οτι ειναι θεμα σωστων αναπνοων. Θελω, εαν μπορει καποιος να βοηθησει, ενα λινκ, τροπους προληψης ή και αντιμετωπισης του πονου, πλην βεβαια του να σταματησω την ασκηση.
αυτο του ειχα πει κι εγω σε πμ...σωστο ζεσταμα δοκιμασες να κανεις?επισης να τρεχεις με αδειο στομαχι?
Τα τελευταία εννέα χρόνια γυμνάζομαι τρείς φορές τη βδομάδα σε γυμναστήριο της περιοχής που κατοικώ.Με τα βάρη δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα(μισή ώρα για γράμμωση) αλλά τον διάδρομο τον τιμώ δεόντως.Τα πρώτα χρόνια έτρεχα για πάνω από μία ώρα τη φορά με ταχύτητα που αρκετές φορές ήταν πάνω από τα 10 - 11 km/h όχι βέβαια συνεχόμενα.Τα τελευταία τρία χρόνια τρέχω με περισσότερη σύνεση δηλ. μέχρι 8-9 km/h και προσέχω οι παλμοί μου να μη ξεπερνούν τους 163.
Ερώτηση προς ειδικότερους : οι παλμοί μου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος πρέπει να είναι ο γνωστός τύπος (220-ηλικία)και από αυτό που βρίσκουμε πόσο τοις % είναι το σωστό για κάποιον που τρέχει συστηματικά για εννέα χρόνια/3φ.τη βδομάδα ??
Να διευκρινίσω ότι σήμερα ο στόχος μου είναι όταν κατέβω από τον διάδρομο να γράφει:
ΩΡΑ 50-55 sec
KM 5,5- 6,5
CAL 350-400