Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Οπότε λέω να την γράψω κανονικά και να συνεχίσω την αναζήτηση σε πληρωμένο ή μη πληρωμένο έρωτα αν κάτσει!!!
Σ'όσες πουτάνες και να πας, αυτή η εικόνα θα σε κυνηγάει............

Συνημμένα

• XHΡΑ.JPG
    XHΡΑ.JPG
    41 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ένας κατά πολύ καλύτερος ψεύτης ή φαντασιόπληκτος από σένα. :grin: :grin:
2 μήνες μέχρι τώρα πάει το θρέντ του, να δούμε το δικό σου.
Εγώ δεν είμαι φαντασιόπληκτος και ούτε ψεύτης να ξέρεις ;)
Απλά ήθελα να μοιραστώ τον καημό μου με κάποιον που μπορεί να έχει περάσει την ίδια φάση ή παρόμοια...
Πάντος από χθες που το συζητήσαμε είμαι καλύτερα και πήρα κάποιες αποφάσεις... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ δεν είμαι φαντασιόπληκτος και ούτε ψεύτης να ξέρεις ;)
Απλά ήθελα να μοιραστώ τον καημό μου με κάποιον που μπορεί να έχει περάσει την ίδια φάση ή παρόμοια...
Πάντος από χθες που το συζητήσαμε είμαι καλύτερα και πήρα κάποιες αποφάσεις... :sunglasses:
για πες;

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν θα κάνω καμιά κίνηση με την συγκεκριμένη και θα δείξω πλήρη αδιαφορία, όχι με σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ μας  αλλά απλά να την ξεχάσω και να βρω καμιά άλλη της προκοπής να περνάω καλά και ας είναι πιο άσχημη από την μουνάρα ξανθιά!!! :sunglasses:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν θα κάνω καμιά κίνηση με την συγκεκριμένη και θα δείξω πλήρη αδιαφορία, όχι με σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ μας  αλλά απλά να την ξεχάσω και να βρω καμιά άλλη της προκοπής να περνάω καλά και ας είναι πιο άσχημη από την μουνάρα ξανθιά!!! :sunglasses:
καλα θα κανεις,αντε με την καριολα.....

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Δεν θα κάνω καμιά κίνηση με την συγκεκριμένη και θα δείξω πλήρη αδιαφορία, όχι με σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ μας  αλλά απλά να την ξεχάσω και να βρω καμιά άλλη της προκοπής να περνάω καλά και ας είναι πιο άσχημη από την μουνάρα ξανθιά!!! :sunglasses:
Θα συμφωνήσω για μια ακόμη φορά με τον φίλο ποδολάγνο. Όπως μου έλεγε κι ένας παλιός πολεμιστής "όταν γνωρίσεις το μούνο της ζωής σου οφείλεις να τον διεκδικήσεις". Νοοτροπία ήττας θυμίζει "αυτοκτόνησε για να αποφύγει την εκτέλεση". Τι φοβάσαι ρε; Πήγαινε χαλαρά σαν να μην έχεις τίποτε να χάσεις (ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ) και ό,τι βγει. Μην αρχίσεις μόνο τη γάμησα και έχω φωτό γιατί το "αίμα" απ' τουρανου είναι ακόμη φρέσκο  ;) ;) ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν θα κάνω καμιά κίνηση με την συγκεκριμένη και θα δείξω πλήρη αδιαφορία, όχι με σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ μας  αλλά απλά να την ξεχάσω και να βρω καμιά άλλη της προκοπής να περνάω καλά και ας είναι πιο άσχημη από την μουνάρα ξανθιά!!! :sunglasses:

Κανε οτι γουσταρεις. Η ζωη ειναι μικρη. Οι μουναρες πολλες.  :grin:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Θα συμφωνήσω για μια ακόμη φορά με τον φίλο ποδολάγνο. Όπως μου έλεγε κι ένας παλιός πολεμιστής "όταν γνωρίσεις το μούνο της ζωής σου οφείλεις να τον διεκδικήσεις". Νοοτροπία ήττας θυμίζει "αυτοκτόνησε για να αποφύγει την εκτέλεση". Τι φοβάσαι ρε; Πήγαινε χαλαρά σαν να μην έχεις τίποτε να χάσεις (ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ) και ό,τι βγει. Μην αρχίσεις μόνο τη γάμησα και έχω φωτό γιατί το "αίμα" απ' τουρανου είναι ακόμη φρέσκο  ;) ;) ;)
Λες ε?Σκέφτηκα και το άλλο!Να βρω μία και να την έχω σαν αίσθημα ή να αναπληρώνει το σεξουαλικό κομμάτι και τότε που θα έχω την καβάντζα και θα είμαι με περισσότερη αυτοπεποίθηση να προχωρήσω ακάθεκτος για το ξανθ!!!Τι λέτε με αυτό το σχέδιο?Έτσι δεν θα έχω τίποτα να χάσω και ουσιαστικά και θα είμαι πιο χαλαρός ώστε να μην με πάρει η κάτω βόλτα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εχεις δικιο αλλα ο καθενας εχει αλλα ορια αμυνας. Και ζει αναλογως. το μουνι θελει κυνηγι λεει ο θυμοσοφος λαος. Και ο φιλος μας φοβαται τις συνεπειες. και υπαρχουν παντα συνεπειες. :grin:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κανε οτι γουσταρεις. Η ζωη ειναι μικρη. Οι μουναρες πολλες.  :grin:
Δεν κρατήθηκα και μίλησα με την μαμά μου για το θέμα και μου λέει ότι αυτές τις βρόμες τις έβγαλε η κουνιάδα της που παρεμπιπτόντως ήταν και συμμαθήτρια μου στο δημοτικό!Άλλο καυλάκι και αυτή :knockinb:!!!Τώρα με μπέρδεψε πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος για όλα :uglystupid:

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Ρε όρμα η ζωή είναι σύντομη. Κοίτα κατά τα λεγόμενά σου δε σε έχουν φάει και οι γκόμενες οπότε τι να πω αν καταφέρεις και τις δύο... πάγο στ'αρχίδια σου ρε μάγκα! Ρε όρμα λέμε! Ποιός είπε πριν από κανά δυό τρεις σελίδες "με συγχωρείς αλλά θέλω να σε λειώσω στο γαμήσι", κάπως έτσι, στα ίσα ότι σε θέλω, έχω χάσει τον ύπνο μου -αφού για να τη γαμήσεις πας και όχι για καλή ψυχή. Βουρ το λοιπόν, Καζαντζάκη δε διαβάζετε ρε το θεό μου μέσα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Λες ε?Σκέφτηκα και το άλλο!Να βρω μία και να την έχω σαν αίσθημα ή να αναπληρώνει το σεξουαλικό κομμάτι και τότε που θα έχω την καβάντζα και θα είμαι με περισσότερη αυτοπεποίθηση να προχωρήσω ακάθεκτος για το ξανθ!!!Τι λέτε με αυτό το σχέδιο?Έτσι δεν θα έχω τίποτα να χάσω και ουσιαστικά και θα είμαι πιο χαλαρός ώστε να μην με πάρει η κάτω βόλτα!!!

Ρε ερωτιάρη....  κρίμα το όνομα μωρ αδερφέ μου...  

ΧΩΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑ ΓΕΜΑΤΑ!!!! Στα αρχίδια σου όλα!

Σε γυναίκα την πέφτεις ρε.... Ούτε άντρα έχει να κάνεις κάτι κακό, μουνάρα είναι... και ποιος ξέρει; μπορεί όλα αυτά που ακούγονται να είναι μαλακίες...

Και να χει δίκιο η μάνα σου που την λυπάται και την κάνει παρέα. Κάτι ξέρουν και οι πιο μεγάλες γυναίκες.

Την πορδή της μάνας σου μην την ακούς. Τη συμβουλή της άκου....

ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
την μανα σου τι την ρωτηξες ; μανα θελω να γαμησω την μουναρα διπλα πες μου αν ειναι πουτανα γιατι ετσι ακουσα; αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχ

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ρε όρμα η ζωή είναι σύντομη. Κοίτα κατά τα λεγόμενά σου δε σε έχουν φάει και οι γκόμενες οπότε τι να πω αν καταφέρεις και τις δύο... πάγο στ'αρχίδια σου ρε μάγκα! Ρε όρμα λέμε! Ποιός είπε πριν από κανά δυό τρεις σελίδες "με συγχωρείς αλλά θέλω να σε λειώσω στο γαμήσι", κάπως έτσι, στα ίσα ότι σε θέλω, έχω χάσει τον ύπνο μου -αφού για να τη γαμήσεις πας και όχι για καλή ψυχή. Βουρ το λοιπόν, Καζαντζάκη δε διαβάζετε ρε το θεό μου μέσα;
Έχω σχέδιο να την πέφτω σε περαστικές, κοπέλες στο λεωφορείο, στο μετρό, στον ΗΣΑΠ και γενικά ότι κινείται εκτελείται από δω και πέρα...Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα αυτό πολλές φορές αλλά λέω να το εξασκήσω το καμάκι και να γίνω pick up artist!Τι στο καλό?Από τα 20 χωσίματα την ημέρα το 1 δεν θα κάτσει?Με αυτήν προς το παρόν είμαι κάπως αναποφάσιστος γιατί είναι γειτόνισσα και θα την βλέπω κάθε μέρα γαμώ το φελέκη μου! :headbang:  

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
 Ρε ερωτιάρη....  κρίμα το όνομα μωρ αδερφέ μου...  

ΧΩΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑ ΓΕΜΑΤΑ!!!! Στα αρχίδια σου όλα!

Σε γυναίκα την πέφτεις ρε.... Ούτε άντρα έχει να κάνεις κάτι κακό, μουνάρα είναι... και ποιος ξέρει; μπορεί όλα αυτά που ακούγονται να είναι μαλακίες...

Και να χει δίκιο η μάνα σου που την λυπάται και την κάνει παρέα. Κάτι ξέρουν και οι πιο μεγάλες γυναίκες.

Την πορδή της μάνας σου μην την ακούς. Τη συμβουλή της άκου....

ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.
Έγραψες!!! :rockon: Έτσι μου ρχεται να μπουκάρω τώρα στο σπίτι της!!!! :zfuck:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
την μανα σου τι την ρωτηξες ; μανα θελω να γαμησω την μουναρα διπλα πες μου αν ειναι πουτανα γιατι ετσι ακουσα; αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχ
Ήρθε μπροστά μου την ώρα που έγραφα στο μπουρδέλα και δεν πρόλαβα να αλλάξω σελίδα :tickedoff: και μου κάνει με ποια καριόλα μιλάς πάλι ήθελα να ξερα...Σε εκείνη την φάση της λέω ότι η καριόλα είναι άλλη και ότι εσύ δεν πήρες πρέφα τίποτα μαμά...Και τότε μιλήσαμε σχετικά με το θέμα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom