Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχω σχέδιο να την πέφτω σε περαστικές, κοπέλες στο λεωφορείο, στο μετρό, στον ΗΣΑΠ και γενικά ότι κινείται εκτελείται από δω και πέρα...Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα αυτό πολλές φορές αλλά λέω να το εξασκήσω το καμάκι και να γίνω pick up artist!Τι στο καλό?Από τα 20 χωσίματα την ημέρα το 1 δεν θα κάτσει?Με αυτήν προς το παρόν είμαι κάπως αναποφάσιστος γιατί είναι γειτόνισσα και θα την βλέπω κάθε μέρα γαμώ το φελέκη μου! :headbang:  

Και τι έγινε αν τη βλέπεις κάθε μέρα; Επειδή σου ριξε χυλόπιτα; Στα παπάρια σου!
Άντρας είσαι και την έπεσες σε μία ωραία γυναίκα...
Αμα σε γουστάρει ξέρεις τι θα πει;

Πως είσαι τοιούτος και γουστάρεις τα ξυνά.

καλύτερα να φας χυλόπιτα από κάποια που δεν της αρέσεις, παρά να σε πει gay καποια που της αρεσεις.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ....  ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.... Άντε!!! Μην κολώνεις πουθενά!

Κολώνει ρε το ιππικό;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ήρθε μπροστά μου την ώρα που έγραφα στο μπουρδέλα και δεν πρόλαβα να αλλάξω σελίδα :tickedoff: και μου κάνει με ποια καριόλα μιλάς πάλι ήθελα να ξερα...Σε εκείνη την φάση της λέω ότι η καριόλα είναι άλλη και ότι εσύ δεν πήρες πρέφα τίποτα μαμά...Και τότε μιλήσαμε σχετικά με το θέμα... :grin:
εισαι 26 και  μενεις με την μανα σου ρε νταφυ?

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
 Και τι έγινε αν τη βλέπεις κάθε μέρα; Επειδή σου ριξε χυλόπιτα; Στα παπάρια σου!
Άντρας είσαι και την έπεσες σε μία ωραία γυναίκα...
Αμα σε γουστάρει ξέρεις τι θα πει;

Πως είσαι τοιούτος και γουστάρεις τα ξυνά.

καλύτερα να φας χυλόπιτα από κάποια που δεν της αρέσεις, παρά να σε πει gay καποια που της αρεσεις.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ....  ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.... Άντε!!! Μην κολώνεις πουθενά!

Κολώνει ρε το ιππικό;
Δεν κωλώνει λέμε με τίποτα!!!Λέω αύριο ή όποια στιγμή την δω να της πω ότι τόσο καιρό σε γουστάρω αλλά δεν αντέχω άλλο να το κρατάω μέσα μου και είμαι διατεθειμένος να αλλάξω και τόπο κατοικίας για να νιώθεις πιο άνετα!!!Τι λες καλό?

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν κωλώνει λέμε με τίποτα!!!Λέω αύριο ή όποια στιγμή την δω να της πω ότι τόσο καιρό σε γουστάρω αλλά δεν αντέχω άλλο να το κρατάω μέσα μου και είμαι διατεθειμένος να αλλάξω και τόπο κατοικίας για να νιώθεις πιο άνετα!!!Τι λες καλό?

ΞΕΝΕΡΟΥΑ!.... Στα παπάρια της κι αυτής αν σε γουστάρει πραγματικά.

Λοιπόν θα της πεις πως την βλέπεις συνέχεια και σου αρέσει πολύ σαν γυναίκα και θέλεις να βγείτε βόλτα έξω για ποτάκι. Δες αντιδράσεις...

Αν δεις πως κάπου κολλάει το πράγμα και δεν προχωράει η κουβέντα, ρχτης το ερώτημα γιατί δεν σου μίλαγε τόσον καιρό.
Αλλά μόνο αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις... όσο ρολάρει η κουβέντα μην πεις τίποτα.

Να σαι άνετος και μπες επιθετικά. Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που δείχνουν επιθετικά πως τις θέλουνε.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ!!!

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για γιότα5 σε κόβω μεγάλε!Αν κάνεις αυτά που έχω κάνει εγώ σήμερα μόνο τότε έλα να σε κεράσω μπουρδέλο!
τι εκανες σημερα τυπε μου?πηγες στο τρενακι του αλου φαν παρκ? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
 ΞΕΝΕΡΟΥΑ!.... Στα παπάρια της κι αυτής αν σε γουστάρει πραγματικά.

Λοιπόν θα της πεις πως την βλέπεις συνέχεια και σου αρέσει πολύ σαν γυναίκα και θέλεις να βγείτε βόλτα έξω για ποτάκι. Δες αντιδράσεις...

Αν δεις πως κάπου κολλάει το πράγμα και δεν προχωράει η κουβέντα, ρχτης το ερώτημα γιατί δεν σου μίλαγε τόσον καιρό.
Αλλά μόνο αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις... όσο ρολάρει η κουβέντα μην πεις τίποτα.

Να σαι άνετος και μπες επιθετικά. Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που δείχνουν επιθετικά πως τις θέλουνε.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ!!!
Και οπωσδήποτε να την πετύχω μόνη χωρίς την παρουσία της μικρής :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Ρε παίδες... ο συναγωνιστής είναι ντροπαλός με τις γυναίκες... Ίσως να ντρέπεται επειδή η γκόμενα είναι και μουνάρα.

Εντάξει... όλοι κάποια στιγμή το περάσαμε κι αυτό με μία μουνάρα.

Μετά ανακαλύπτεις... πως κι αυτή στο ίδιο μέρος το χει... όπως και οι άλλες!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Έχω σχέδιο να την πέφτω σε περαστικές, κοπέλες στο λεωφορείο, στο μετρό, στον ΗΣΑΠ και γενικά ότι κινείται εκτελείται από δω και πέρα...Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα αυτό πολλές φορές αλλά λέω να το εξασκήσω το καμάκι και να γίνω pick up artist!Τι στο καλό?Από τα 20 χωσίματα την ημέρα το 1 δεν θα κάτσει?Με αυτήν προς το παρόν είμαι κάπως αναποφάσιστος γιατί είναι γειτόνισσα και θα την βλέπω κάθε μέρα γαμώ το φελέκη μου! :headbang:  

ναι ρε μην μασας χωσου και αν φας καμμια τσαντια στο κεφαλι η φωναξει καμμια στο μετρο "ανωμαλος" μη μασησεις αν σε βγαλουν σηκωτο...

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τι εκανες σημερα τυπε μου?πηγες στο τρενακι του αλου φαν παρκ? :2funny: :2funny: :2funny:
Πήγα από το Μενίδι με ποδήλατο στην Γλυφάδα και έκανα μπάνιο για κανά 2ωρο και μετά γύρισα πάλι ποδηλατώντας και μετά μία ώρα διάδρομο και βάρη...Φτου και κολύμπα και συ τώρα i5!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ήρθε μπροστά μου την ώρα που έγραφα στο μπουρδέλα και δεν πρόλαβα να αλλάξω σελίδα :tickedoff: και μου κάνει με ποια καριόλα μιλάς πάλι ήθελα να ξερα...Σε εκείνη την φάση της λέω ότι η καριόλα είναι άλλη και ότι εσύ δεν πήρες πρέφα τίποτα μαμά...Και τότε μιλήσαμε σχετικά με το θέμα... :grin:

τρελλη ανεση η μαμα , περπατημενη! ετσι ειπε ? " καριολα " ? και για λε για λε τι σου ειπε για το θεμα ? κοβει το ματι της μανας ? πως την εκοψε την γειτονισα?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Πήγα από το Μενίδι με ποδήλατο στην Γλυφάδα και έκανα μπάνιο για κανά 2ωρο και μετά γύρισα πάλι ποδηλατώντας και μετά μία ώρα διάδρομο και βάρη...Φτου και κολύμπα και συ τώρα i5!

το κανεις συχνα αυτο ? τουμπανο πρεπει να σαι

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Και οπωσδήποτε να την πετύχω μόνη χωρίς την παρουσία της μικρής :rockon:
θα ελεγα να δειξεις ενδιαφερον για την μικρη για να κερδισεις την μαμα, κερνα και καμμια σοκολατα κανενα παγωτο ρε καρμιρη, να σε συμπαθησουν οικογενειακως , που ξερεις ? πατερα ψαχνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom