Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πήγα από το Μενίδι με ποδήλατο στην Γλυφάδα και έκανα μπάνιο για κανά 2ωρο και μετά γύρισα πάλι ποδηλατώντας και μετά μία ώρα διάδρομο και βάρη...Φτου και κολύμπα και συ τώρα i5!
τι ποδηλατο εχεις τυπε BMX?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
 ΞΕΝΕΡΟΥΑ!.... Στα παπάρια της κι αυτής αν σε γουστάρει πραγματικά.

Λοιπόν θα της πεις πως την βλέπεις συνέχεια και σου αρέσει πολύ σαν γυναίκα και θέλεις να βγείτε βόλτα έξω για ποτάκι. Δες αντιδράσεις...

Αν δεις πως κάπου κολλάει το πράγμα και δεν προχωράει η κουβέντα, ρχτης το ερώτημα γιατί δεν σου μίλαγε τόσον καιρό.
Αλλά μόνο αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις... όσο ρολάρει η κουβέντα μην πεις τίποτα.

Να σαι άνετος και μπες επιθετικά. Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που δείχνουν επιθετικά πως τις θέλουνε.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ!!!

ορθως εμιλησες αν και καθημενος. λεςνα τα καταφερει;

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
το κανεις συχνα αυτο ? τουμπανο πρεπει να σαι
Ασχολούμαι χρόνια με διάφορα σπορ αλλά τούμπανο δεν με λες...Έχω και παραπανίσια κιλά από τα σουβλάκια και τα γλυκά και τώρα προσπαθώ να τα χάσω όλα...Κάνω και χειρότερα συνήθως όταν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να κάνω την μέρα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Να μια ωραία ιδέα.... πες της .... "  Να σε πάω βόλτα με το ποδήλατο ή την πουτσοκλέτα μου;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:     :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ασχολούμαι χρόνια με διάφορα σπορ αλλά τούμπανο δεν με λες...Έχω και παραπανίσια κιλά από τα σουβλάκια και τα γλυκά και τώρα προσπαθώ να τα χάσω όλα...Κάνω και χειρότερα συνήθως όταν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να κάνω την μέρα...
μπαλα παιζεις τυπε που θελουμε τερμα?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
θα ελεγα να δειξεις ενδιαφερον για την μικρη για να κερδισεις την μαμα, κερνα και καμμια σοκολατα κανενα παγωτο ρε καρμιρη, να σε συμπαθησουν οικογενειακως , που ξερεις ? πατερα ψαχνουν
Και εσάς θα κεράσω άμα γαμήσω!!!Είμαι κουβαρντάς!!! :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να πεις στην μανουλα α)να μην μπαινει στο δωματιο σου ξαφνικα μπορει να την παιζεις
β) να μην φτιαχνει γλυκα παχαινουν
γ) να μην λεει καριολες τις γκομενες που γουσταρεις
χαχαχαχααχχαχααχχαχααχαχαχαχαχχαχαχχαχααχχ την διαφημιση με το τυρι μου θυμισεις

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ορθως εμιλησες αν και καθημενος. λεςνα τα καταφερει;

erinal

Αν τα πει καλά ο μάστορης, θα τα καταφέρει.... Αν κομπιάσει σε κρίσιμο σημείο.... μπορεί και να το χάσει...

Αι γυναίκε είναι μυστήρια όντα... Μπορεί να τα κάνει σκατά κομπιάζοντας και κοκκινίζοντας κι αυτή να το βρει θεσπέσιο που ένας άντρας κοκκινίζει την ώρα που της μιλάει...

Το επιθετικό  ΣΕ ΘΕΛΩ όμως το γουστάρουν όλες.... Δείχνει αποφασιστικότητα.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εισαι 26 και  μενεις με την μανα σου ρε νταφυ?

αυτο να μου πεις απο μαμοθρεφτα αλλο τιποτα.

Αν ειχες εστω και την ελαχιστοτατη δοση τσιπας θα ντρεποσουν και μονο με τη σκεψη του να γραψεις αυτα που εγραψες. Απλα σου υπενθυμιζω πως η ανεργια στους νεους ειναι πανω απο 50% και ο βασικος μισθος στα 500 ευρω.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τρελλη ανεση η μαμα , περπατημενη! ετσι ειπε ? " καριολα " ? και για λε για λε τι σου ειπε για το θεμα ? κοβει το ματι της μανας ? πως την εκοψε την γειτονισα?
Ναι με την μάνα μου μιλάμε σαν φιλαράκια και δεν κολλάμε στις λέξεις...Το μάτι της κόβει από χιλιόμετρα και σε προηγούμενες σχέσεις που δεν άξιζαν μου το έλεγε χύμα αλλά εγώ ο μαλάκας δεν άκουγα και μετά βαρούσα το κεφάλι μου στον  :headbang: . Στο μόνο που μου την σπάει είναι στο ότι θέλει να τα ξέρει όλα και πλέον με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο ή φτάνει να με κοιτάξει με ένα βλέμμα και να καταλάβω τα πάντα χωρίς να πει λέξη...

Επισκέπτης
Ναι με την μάνα μου μιλάμε σαν φιλαράκια και δεν κολλάμε στις λέξεις...Το μάτι της κόβει από χιλιόμετρα και σε προηγούμενες σχέσεις που δεν άξιζαν μου το έλεγε χύμα αλλά εγώ ο μαλάκας δεν άκουγα και μετά βαρούσα το κεφάλι μου στον  :headbang: . Στο μόνο που μου την σπάει είναι στο ότι θέλει να τα ξέρει όλα και πλέον με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο ή φτάνει να με κοιτάξει με ένα βλέμμα και να καταλάβω τα πάντα χωρίς να πει λέξη...

φιλαρακι τι εγινε τη γαμησες τη μουναρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν ειχες εστω και την ελαχιστοτατη δοση τσιπας θα ντρεποσουν και μονο με τη σκεψη του να γραψεις αυτα που εγραψες. Απλα σου υπενθυμιζω πως η ανεργια στους νεους ειναι πανω απο 50% και ο βασικος μισθος στα 500 ευρω.

καλα τσιφτη χαλαρωσε, και πριν την κριση ολοι με την μανουλα εμεναν και ετρωγαν τα φραγκα σε ποτα. δεν ειναι το θεμα μας αυτο ομως..

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
να πεις στην μανουλα α)να μην μπαινει στο δωματιο σου ξαφνικα μπορει να την παιζεις
β) να μην φτιαχνει γλυκα παχαινουν
γ) να μην λεει καριολες τις γκομενες που γουσταρεις
χαχαχαχααχχαχααχχαχααχαχαχαχαχχαχαχχαχααχχ την διαφημιση με το τυρι μου θυμισεις
Θα της τα μεταβιβάσω τα αιτήματα! ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όλες οι μανάδες ίδιες είναι. Θέλουν να τα ξέρουν όλα... Το θέμα είναι πόσα θες να πεις εσύ.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

για την γειτονισα τι λεει δεν μας ειπες

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου μετακόμισε δίπλα μας μια κοπέλα 24 ετών περίπου, η οποία έχασε τον άντρα της σε τροχαίο πριν 3 χρόνια. Έχει μία κόρη 7 ετών και δεν έχω δει να τα έχει με κάποιον. Αυτή είναι μια πανέμορφη ξανθιά που ο καθένας θα έχανε τον ύπνο του για πάρτη της! Σε αυτό το διάστημα που μένει δίπλα μας, δεν μου έχει δώσει καμιά σημασία και μερικές φορές λέει ένα ξερό γεια μόνο από θέμα ευγένειας. Όταν με βλέπει γυρίζει αντίθετη μεριά ή μπαίνει μέσα στο σπίτι της, λες και είμαι κανένας βιαστής. Εγώ ξενέρωσα με την συμπεριφορά της γιατί την βλέπω με τους άλλους γείτονες να μιλάει και να κάνει παρέα ενώ εμένα με αποφεύγει σαν τον διάολο. Τελευταία κάνει λίγο παρέα και με την μάνα μου αλλά με εμένα κρατάει την ίδια απόμακρη στάση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουμε και δεν μου αρέσουν γυναίκες ψηλομύτες αλλά όσο σκέφτομαι πως επειδή είναι κουκλάρα και μπορεί να βρει άνετα όποιον θέλει, εκεί με πιάνει κρύος ιδρώτας. Εγώ είμαι 26 ετών και δεν έχω δείξει σημάδια λιγουριάς. Τι να κάνω για να την πλησιάσω και να μου δώσει σημασία?Μου είπε ένας γνωστός που άκουσε για αυτήν από κάπου ότι ξηγιέται με πίπα σε πολλούς όταν πίνει αλκοόλ αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, γιατί με εμένα φέρεται σαν παρθενοπιπίτσα και μη μου άπτου...Έχω τραλαθεί πραγματικά και δεν έχω όρεξη για τίποτα μετά από αυτά, γιατί την θέλω πολύ και με αυτό που άκουσα μου γάμησε την ψυχολογία :headbang: 

Δωστης 50 ευρω και να δεις για ποτε θα σου στηθει στα 4 ... :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom