nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Ρε συ μπας και είσαι ο ανεστημένος άντρας της και θέλεις να βεβαιωθείς?
βλεπω να σε παιρνει το ζομπι στο κυνηγι....
Ρε συ μπας και είσαι ο ανεστημένος άντρας της και θέλεις να βεβαιωθείς?
Σέβομαι τους νεκρούς ότι και να έχουν κάνει αλλά εδώ που τα λέμε την χόρτασε την ζωή ο μπαγάσας!Ελπίζω να μην είναι γκαντέμο και φύγω και γω πρόωραβλεπω να σε παιρνει το ζομπι στο κυνηγι....
τι ? βυζαρου ?
χαχααχχαχχααχχα
Σέβομαι τους νεκρούς ότι και να έχουν κάνει αλλά εδώ που τα λέμε την χόρτασε την ζωή ο μπαγάσας!Ελπίζω να μην είναι γκαντέμο και φύγω και γω πρόωρα
δεν ειναι κομπλεξικο το οτι καποιος δεν θελει να μεγαλωσει ενα παιδι αλλου η να μπει καν στην λογικη του γαμου η της δεσμευσης πριν καν γνωρισει την αλλη.
ειναι επιλογη.σεβαστη.
Κομπλεξικο ειναι να λες καριολα μια επειδη ειναι χηρα. Κομπλεξικο ειναι να λες μια πουτανα επειδη δεν σου καθεται. και πολλα αλλα.
Σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να πω οπισθοδρομικο καποιον που θα μου ελεγε μην μπλεκεις με αυτον εχει παιδι και θα μπεις σε αλλες διαδικασιες. Γιατι οταν καποιος εχει παιδι μικρο απο γαμο ειναι βεβαιο οτι ειναι διαφορετικα τα δεδομενα. Και καποιος μπορει να μην ειναι διατεθειμενος να τα χειριστει.
κατα τα λοιπα καραπουταναρα παντα θα ειναι γενικα η γυναικα σαν ιδεα.. ανεξαρτητα απο το τι εκανε εδω μεσα οποτε αυτο μην σε ξενιζει. εγω το συνηθισα
τυπε αυτο δεν μπορεις να το προδικασεις.... να προσεχεις μη σου τυχει κανενα κακο .. αν ειναι φαρμακομουνα την εκατσες... σε κανα τριμηνο θα φαμε κολυβα
μπορεις να την λες καριολα και πουτανα ομως οταν εχει παρει ολη την γειτονια εκτος απο εσενα ;-)
καλα σου λεει βαλε μια να τον παιξουμε και να ξεμπαζωσουμεΡε συ μπας και είσαι ο ανεστημένος άντρας της και θέλεις να βεβαιωθείς?
καλα σου λεει βαλε μια να τον παιξουμε και να ξεμπαζωσουμε
Σε 1 μήνα το πολύ θα κάνω την τελική κίνηση για να μπω στην καρδιά της ή το βρακί της στην τελική...Θα σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις και οτιδήποτε προκύψει μέχρι το τελικό πέσιμο μεγατόνων που ετοιμάζω!!!Θέλω πρώτα να βρω την χαμένη αυτοπεποίθηση μου και μετά να κάνω την κίνηση για να μην κομπλάρω σαν μαλάκας και με περάσει για πρωτάρη και ανασφαλή άντρα!!!Καλα το πας τυπε.Σε αυτο το θρεντ ειμαστε στις 23 σελιδες και δεν εχεις βγαλει φωτο της χηρας.Μην κανεις καμια μαλακια και βγαλεις απο τοσο νωρις.Ειναι κριμα να μεινουμε στις 44 σελιδες.Επισης επειδη εχουμε παθει εξαρτηση μολις τελειωσει η ιστορια και πηδηξεις τη χηρα σου προτεινω να βγαλεις και το 3ο μερος της τριλογιας με τιτλο θελω να πηδηξω τη γιαγια του κολητου μου.Μιας και οι γκρανολατρεις εδω μεσα ειναι πολλοι θα εχει απηχηση το θεμα.
λογικα η γκομενα θα θελει αντρα,οποτε δεν εχεις ελπιδες δικε μου.Σε 1 μήνα το πολύ θα κάνω την τελική κίνηση για να μπω στην καρδιά της ή το βρακί της στην τελική...Θα σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις και οτιδήποτε προκύψει μέχρι το τελικό πέσιμο μεγατόνων που ετοιμάζω!!!Θέλω πρώτα να βρω την χαμένη αυτοπεποίθηση μου και μετά να κάνω την κίνηση για να μην κομπλάρω σαν μαλάκας και με περάσει για πρωτάρη και ανασφαλή άντρα!!!