Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
βλεπω να σε παιρνει το ζομπι στο κυνηγι....
Σέβομαι τους νεκρούς ότι και να έχουν κάνει αλλά εδώ που τα λέμε την χόρτασε την ζωή ο μπαγάσας!Ελπίζω να μην είναι γκαντέμο και φύγω και γω πρόωρα :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ειναι κομπλεξικο το οτι καποιος δεν θελει να μεγαλωσει ενα παιδι αλλου  η να μπει καν στην λογικη του γαμου η της δεσμευσης πριν καν γνωρισει την αλλη.
ειναι επιλογη.σεβαστη.
Κομπλεξικο ειναι να λες καριολα μια επειδη ειναι χηρα. Κομπλεξικο ειναι να λες  μια πουτανα επειδη δεν σου καθεται. και πολλα αλλα.
Σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να πω οπισθοδρομικο καποιον που θα μου ελεγε μην μπλεκεις με αυτον εχει παιδι και θα μπεις σε αλλες διαδικασιες. Γιατι οταν καποιος εχει παιδι μικρο απο γαμο ειναι βεβαιο οτι ειναι διαφορετικα τα δεδομενα. Και καποιος μπορει να μην ειναι διατεθειμενος να τα χειριστει.
κατα τα λοιπα καραπουταναρα παντα θα ειναι γενικα η γυναικα σαν ιδεα.. ανεξαρτητα απο το τι εκανε εδω μεσα οποτε αυτο μην σε ξενιζει. εγω το συνηθισα  :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Σέβομαι τους νεκρούς ότι και να έχουν κάνει αλλά εδώ που τα λέμε την χόρτασε την ζωή ο μπαγάσας!Ελπίζω να μην είναι γκαντέμο και φύγω και γω πρόωρα :2funny:

τυπε αυτο δεν μπορεις να το προδικασεις.... να προσεχεις μη σου τυχει κανενα κακο .. αν ειναι φαρμακομουνα την εκατσες... σε κανα τριμηνο θα φαμε κολυβα

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
δεν ειναι κομπλεξικο το οτι καποιος δεν θελει να μεγαλωσει ενα παιδι αλλου  η να μπει καν στην λογικη του γαμου η της δεσμευσης πριν καν γνωρισει την αλλη.
ειναι επιλογη.σεβαστη.
Κομπλεξικο ειναι να λες καριολα μια επειδη ειναι χηρα. Κομπλεξικο ειναι να λες  μια πουτανα επειδη δεν σου καθεται. και πολλα αλλα.
Σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να πω οπισθοδρομικο καποιον που θα μου ελεγε μην μπλεκεις με αυτον εχει παιδι και θα μπεις σε αλλες διαδικασιες. Γιατι οταν καποιος εχει παιδι μικρο απο γαμο ειναι βεβαιο οτι ειναι διαφορετικα τα δεδομενα. Και καποιος μπορει να μην ειναι διατεθειμενος να τα χειριστει.
κατα τα λοιπα καραπουταναρα παντα θα ειναι γενικα η γυναικα σαν ιδεα.. ανεξαρτητα απο το τι εκανε εδω μεσα οποτε αυτο μην σε ξενιζει. εγω το συνηθισα  :grin:

μπορεις να την λες καριολα και πουτανα ομως οταν εχει παρει ολη την γειτονια εκτος απο εσενα ;-)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τυπε αυτο δεν μπορεις να το προδικασεις.... να προσεχεις μη σου τυχει κανενα κακο .. αν ειναι φαρμακομουνα την εκατσες... σε κανα τριμηνο θα φαμε κολυβα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 Ρε ΝΟΜΕΡΣΥ..... τι του λες του ανθρώπου.... Να σε πάρουμε στους γάμους να μοιράζεις κόλλυβα ρε τύπε....

Επισκέπτης
αντε ρε μαλακα φιδεμπορα ασε τη χηρα μαλακα και πιασε τη χειρα με τα 5 ορφανα  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα σου λεει βαλε μια να τον παιξουμε και να ξεμπαζωσουμε

λαγουδισιους με εμενα τον επαιξες ποτε; :offtopic:
προσεξε τι θα πεις..γιατι τον εχεις παιξει με ολο το σαιτ και θα σε πω καριολη :2funny:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Oι χηρες θελουν μπανανες!!!  
URL]]

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλα το πας τυπε.Σε αυτο το θρεντ ειμαστε στις 23 σελιδες και δεν εχεις βγαλει φωτο της χηρας.Μην κανεις καμια μαλακια και βγαλεις απο τοσο νωρις.Ειναι κριμα να μεινουμε στις 44 σελιδες.Επισης επειδη εχουμε παθει εξαρτηση μολις τελειωσει η ιστορια και πηδηξεις τη χηρα σου προτεινω να βγαλεις και το 3ο μερος της τριλογιας με τιτλο θελω να πηδηξω τη γιαγια του κολητου μου.Μιας και οι γκρανολατρεις εδω μεσα ειναι πολλοι θα εχει απηχηση το θεμα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Επίσης θα ήθελα την τοποθέτηση του ΑΠΟΛΥΤΟΥ πάνω στο θέμα.

Δεν έχει τοποθετηθεί και ανησυχώ. Μήπως η ηλικία της Μενιδιώτισσας έχει παίξει ρόλο;

ΑΠΟΛΥΤΕ μήπως είσαι γκρανολάτρης;  Γιατί απαξιώνεις το θέμα;

Απλά, μικρά ερωτήματα βάζω προς προβληματισμό.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Καλα το πας τυπε.Σε αυτο το θρεντ ειμαστε στις 23 σελιδες και δεν εχεις βγαλει φωτο της χηρας.Μην κανεις καμια μαλακια και βγαλεις απο τοσο νωρις.Ειναι κριμα να μεινουμε στις 44 σελιδες.Επισης επειδη εχουμε παθει εξαρτηση μολις τελειωσει η ιστορια και πηδηξεις τη χηρα σου προτεινω να βγαλεις και το 3ο μερος της τριλογιας με τιτλο θελω να πηδηξω τη γιαγια του κολητου μου.Μιας και οι γκρανολατρεις εδω μεσα ειναι πολλοι θα εχει απηχηση το θεμα.
Σε 1 μήνα το  πολύ θα κάνω την τελική κίνηση για να μπω στην καρδιά της ή το βρακί της στην τελική...Θα σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις και οτιδήποτε προκύψει μέχρι το τελικό πέσιμο μεγατόνων που ετοιμάζω!!!Θέλω πρώτα να βρω την χαμένη αυτοπεποίθηση μου και μετά να κάνω την κίνηση για να μην κομπλάρω σαν μαλάκας και με περάσει για πρωτάρη και ανασφαλή άντρα!!! :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε 1 μήνα το  πολύ θα κάνω την τελική κίνηση για να μπω στην καρδιά της ή το βρακί της στην τελική...Θα σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις και οτιδήποτε προκύψει μέχρι το τελικό πέσιμο μεγατόνων που ετοιμάζω!!!Θέλω πρώτα να βρω την χαμένη αυτοπεποίθηση μου και μετά να κάνω την κίνηση για να μην κομπλάρω σαν μαλάκας και με περάσει για πρωτάρη και ανασφαλή άντρα!!! :sunglasses:
λογικα η γκομενα θα θελει αντρα,οποτε δεν εχεις ελπιδες δικε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom